Футболісти «Волині» вперше розповіли про своїх жінок

Футболісти «Волині» вперше розповіли про своїх жінок
Напередодні чудового весняного свята 8 Березня гравці луцької «Волині» розповіли про свої «половинки» - коханих дружин, які ділять із чоловіками-футболістами славу перемоги та сум поразок.

Як зазначає прес-служба клубу, більшість гравців «основи» луцької «Волині» - хлопці сімейні.

Чого тільки вартий капітан Олександр Пищур – тричі, так би мовити, Герой – тато трьох дітей. Сашко в цьому сенсі взагалі унікум - одружився із своєю Вікторією у 18 років.

Один із найдосвідченіших сім`янинів у «Волині» - півзахисник Євген Пічкур. Разом із Мариною вони 12 років. Із шестирічною донькою Поліною Марина Ігорівна була не раз помічена на луцькому «Авангарді» у якості найпалкішого вболівальника.

«Ми з дитинства разом росли, адже мої та Маринині батьки здавна товаришували», - розповідає Євген.

На фото: сім'я Пічкурів на відпочинку

У секторі Д не раз було помічено й Аню Хлістунову, дворазову чемпіонку Європи та бронзову медалістку чемпіонату світу з плавання. З минулого літа вона – Аня Шарпар. Із опорним півзахисником «Волині» В'ячеславом Шарпаром познайомилася у рідному Рівному, в компанії друзів, ще у 2005 році.

Весільне фото В'ячеслава та Анни Шарпар

Інший «опорник» команди, серб Саша Стевич, своїх дівчат може інколи… сплутати. Жартуємо, справа в тому, що його дружину звати Єленою, а 10-місячну доньку – Яленою. Саша каже, що сербською мовою ці імена дуже навіть різняться… Познайомився наш півзахисник із дружиною у Белграді. До слова, Єлена також спортсменка – колись професійно займалася волейболом.

На фото: урочиста подія в житті Саши і Єлени Стевич

Крім Стевича ще троє «волинян» стали нещодавно татусями. Це голкіпер Віталій Неділько (можете насолоджуватися оригінальними фото із його весілля у грудні 2008-го) та захисники Сильвіу Ізворану та Сергій Сімінін.

На фото: Віталій Неділько намагається піймати м'яч після удару дружини

Сину Недільків Олександру – 10 місяців (вже можна приміряти воротарську форму). Синочку Ізворану Янісу-Нікласу вісім місяців. Сильвіо та Сімона разом уже 10 років. Луганчанка Ірина Сімініна народила наприкінці січня, тож у перервах між зборами Сергій з усього духу мчав до неї та маленького Адріанчика. До слова, весілля Сімініни відгуляли у листопаді 2009-го, скориставшись достроковим припиненням чемпіонату після оголошення «грипозного» карантину.

На фото: Сильвіо та Сімона Ізворану з сином

Ігор і Настя Скоба разом з 2006-го. Познайомилися у Маріуполі, коли Скоба почав грати за «Іллічівець».

«Це було романтично. Кафе на пляжі, море, сонце і гарна дівчина…», - пригадує Ігор.

Новачок «Волині» Олександр Романчук знає свою благовірну зі шкільної парти. Саша та Іра – однокласники. Дружили і зустрічалися давно, побралися трохи більше року тому. Їхньому Назарчику скоро буде сім місяців.

Інший новенький, Сергій Пилипчук, разом із своєю коханою дружиною Владою вже 9 років. Разом із сином Даниїлом вона наїздилася світом слідом за своїм чоловіком - професійна кар’єра в Сергія розвивалася бурхливо. А познайомилися вони ще тоді, коли Пилипчук грав за харківський спортінтернат.

Захисник національної збірної Македонії Ванче Шиков зустрів свою Таню шість років тому. Зустрічався з нею п’ять років, а одружився у 2010-у. Красуню Тетяну часто можна побачити на матчах «Волині». Вона, як і більшість «половинок» гравців «Волині», пройшла зі своїм чоловіком «і Рим, і Крим, і мідні труби». У випадку Шикових – це Греція, Кіпр, а тепер – Україна.

На фото: Ванче і Таня Шикови на трибуні «Авангарду»

Щось подібне і в історії кохання Олега та Оксани Шандруків. Вони познайомилися у 2005-у, коли Олег, уродженець села Смига, що під Дубном, грав за другу команду «Шахтаря». Відтоді донечанка, як справжня «декабристка» слідує за чоловіком – в «Арсенал», «Чорноморець», «Волинь» і «Севастополь». У квітні їхній донечці Вероніці виповниться чотири рочки.

Колега Шикова і Шандрука у центрі захисту «Волині», Ян Масло, ще не одружений, але вже 6 років зустрічається із дівчиною зі Словаччини. Її ім`я також звичне для слов’ян - Яна. Із Яною Валентейовою Яна Масла познайомили його друзі у місті Ружомбероці.

А от македонський новачок «хрестоносців» Душан Савич доходжує останні «вільні» деньки. Нападник зізнався, що у червні, якраз у розпал Євро, зіграє весілля. Сподіваємося, настрій у «волинян» після закінчення сезону буде відмінним і Душан запросить своїх нових одноклубників до Македонії!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і нічого не вперше. була колись стаття в якомусь глянцевому журналі. правда, не згадаю, в якому. там ще всі дружини були в чорному вдягнені на фотках.
Відповісти
Одразу видно, як ожив сайт Фк Волинь. Респект Конкевичу!
Відповісти
Останні новини
Футболісти «Волині» вперше розповіли про своїх жінок
07 березень, 2012, 15:44