Невідомі намагалися підпалити Будинок профспілок з євромайданівцями

Невідомі намагалися підпалити Будинок профспілок з євромайданівцями
Невідомі намагалися підпалити технічне приміщення на 9-му поверсі Будинку профспілок увечері 1 січня.

Про це на брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву заявили коменданти Будинку профспілок, народні депутати Степан Кубів ("Батьківщина"), Михайло Блавацький ("Свобода") і Сергій Аверченко ("Удар"), - пише Українська правда.

Коменданти розповіли, що пожежа трапилася на останньому, 9-му поверсі Будинку профспілок, де розташований Національний депозитарій.

Невідомі просвердлили діру в дверях до технічного приміщення, де розміщені електрощитові та ключові технічні вузли приміщення. Через неї вони проклали шнур, просякнутий горючою рідиною, який потім підпалили.

Вогонь встиг пошкодити підлогу і частину дверей, однак за кілька хвилин був локалізований охороною будинку.

"Влада вже не знає, які провокації влаштувати проти Майдану. Але ми пильні. Охорону посилено", - підкреслив Кубів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
без сенсацій мертвий. Дрібязок, тупі ви, хлопці.
Відповісти
""" На Майдане ветер свищет, Слава Богу, - не мороз. Кто-то вшей подмышкой ищет, А кого пробил понос. Кто то слушает Руслану, "Подпалится? Или нет?" Ну? а кто-то, очень пьяный, другу делает минет. На трибунеуне Сеня -кролик Говорит про произвол. Ну? а Югик-алкоголик Лупит Таню Черновол. Рядом Портников Виталий, Всех зовет в свой кабинет На проверку гениталий -, Гейвропеец, или нет? Тягнибок в Днепре купает кляту морду Москаля. Тот брыкается, рыдает,-"Депутат "Удара" я!" А сейчас на нашу сцену Влез боксер-тяжеловес. Помолчал минуток сорок, Крикнул "Хайль!" и снова слез. В общем, - тут у нас не скучно , Приезжай на Новый Год! Поспиваем "гимн" мы звучно. Мы ж хохлы - чудной народ."""
Відповісти
На майдані патріоти не бояться москалів. Ті від злоби позганяли сотні східної босоти Що горілкою полощуть рештки висохших мізків. Вже не знають чим вколоти світом визнаних людей Ці раби за ту роботу, цьому знатному всім скоту За сто гривен продадуть- тільки в наступ не підуть Бо за кіло тої гречки всі припинять суперечки Всім продажним тупакам : ВОЛІ ДУХ - НЕ ВАМ !!! Народилися рабами, ідіть.... ми не з вами !
Відповісти
То мабуть рука Москви!
Відповісти
дупи..руки повище
Відповісти
Утка!Про це вже писали.Там поки до 9 поверха доберешься тебе 10 разів обшукають оті євроклоуни.Так що без брехні вже не можуть.І якби оті тупі коменданти подумали,то б зрозуміли,що якби влада хотіла,то послала б таких людей,які б за 2 хвилини вскрили замок і просто пошкодили б щитову.Клоуни.
Відповісти
Невже схронне сміття за консультанта держиш?
Відповісти
Останні новини
Невідомі намагалися підпалити Будинок профспілок з євромайданівцями
02 січень, 2014, 15:26