У Ковелі на вулиці знайшли труп міліціонера

У Ковелі на вулиці знайшли труп міліціонера
Вранці 1 січня на вулиці Тараса Боровця у Ковелі біля гуртожитку знайшли труп молодого чоловіка.

Виявилося, що померлий – 30-річний Олександр Бортнічук, який мешкав в одній із квартир цієї багатоповерхівки, – пише ПроКовель з посиланням на ковельську міліцію.

Працював чоловік помiчником дiльничного інспектора міліції ковельського міськвідділу. Однак цього ранку він мав вихідний, тому знаходився не на службі.

Тіло міліціонера направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та інших експертиз. Причина смерті встановлюється. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 50
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм.....якось ы не жалко даже
Відповісти
І зараз десятки коментів полетять, мовляв "так не можна", "це ж все-таки людина", "може він був порядний міліціонер" і т.д.

А я скажу теж так само - НЕ ЖАЛКО!
Відповісти
ЖАЛКО У ПЧЬОЛКІ
Відповісти
Главное, чтоб о вас так не сказали!
Відповісти
Хорошому менту - хороший гроб,поганому -поганий...
Відповісти
М-да... Комментаторы-мелочные, злобные дегенераты, наглядное олицетворение майдауна и его обитателей.
Відповісти
Можу з впевненістю сказати що ти застереотипізована людина. Я наприклад проти Майдану категорично, НЕ націоналіст, майже Регіонал. Що ти скажеш на це? Недегенерат ти наш......
Відповісти
що люди в погонах нині не є захисниками того ж таки Народу , - тому й такі відгуки .....
Відповісти
А мо він "не такий"?
Відповісти
хотілося б вірити .... може молоді Люди щось і змінять ..... ДАВ БИ БОГ .....
Відповісти
Не розумію я вас "люди"! Це ж чийсь син, чоловік, колега, та людина ж зрештою!! а вам не жалко!!! мені отаких як "ви людиськ" жалко!!! хто ви такі, щоб судити інших??
Відповісти
...Це ж чийсь син, чоловік, колега, та людина ж зрештою ...А що вони в відділках витворяють з чиїмось сином, чоловіком, колегою, та людиною ж зрештою ...??? ТВАРІ...
Відповісти
на репліку аk74: ну як можна незнайому людину, лише за те, що він МІЛІЦІОНЕР поливати отак брудом??? мертву ЛЮДИНУ?? НЕ можна мислити отак примітивно!! я знаю людей у погонах,якими я горджусь, але на жаль "людиськи" такі як аk74 цього не зрозуміють!!!
Відповісти
міліції довіряє менше 5 % населення України!
здохло падло, так йому і тра!
Відповісти
на себе глянь бидло
Відповісти
ну глянув. не мєнт!
Відповісти
Лікар на себе не дивиться,а тільки на свій карман
Відповісти
мочити їх по одному, можливо тоді трішки задумаються!
Відповісти
Соплю с носа подбери, мочило...
Відповісти
Покажися сам, несполяк ти наш, кацап
Відповісти
Ще б хоч одного в Луцьку мочанули!
Відповісти
мєнтам ментяча смерть!
Відповісти
Ей! менти Луцька, задумайтесь підарки!
Відповісти
Які зараз менти????? Ви подивіться на них - одні дрищі і планокури. Колись на одному з весілль у ЛУцьку, була бійка. Я став випадковим перехожим і свідком ситуації коли приїхала МІліція розбиратися. По - перше, приїхало 4 мента по 25 років максимум. По друге - їх один розумний дядя по "панятіям" так пресанув, що вони рота відкрити не могли. А по третє - вони даже елементарних законів не знають. + стреляли в гостей сигарету. ДЕ гордість? Де солідарність? Де етика ментовська???????
Відповісти
Комментаторы! Когда на рождество пойдете в церкву отбивать поклоны и запалювати свичечьки, пусть каждый из вас вспомнит, как он тут остроумно глумился над смертью незнакомого им человека.
Відповісти
Я Атеїст
Відповісти
навіть читати таке, про покійників не говорять ТАКОГО !!! Шановні, а може це була ХОРОША людина, хто з вас його знав? Совісті у вас нема зовсім, от тому з нами так і поступають- ЗАСЛУГОВУЄМО !!!
Відповісти
А може він був поганим ментом? Я не кажу що його треба паплюжити, може він дійсно був щирою і людяною особою - Я не спорю. Але зараз, дивлячись на Врадіївку, Майдан, на ГАІ, та і просто на дільничих - складається таке враження, що і жаліти їх як ментів не варто.
Відповісти
Дмитре, а майже регіонал - то як так ви? ) І чому про себе все пишете з великої букви? Наводить на думки...
Відповісти
Майже Регіонал - це не комуніст, не Націоналіст і не Ударівець. На які думки наводить?
Відповісти
На думки наводить не те, що ти-майже регіонал (хоча як це "майже"? так само, як і "майже вагітна"). Але зараз не про це. На думки наводить те, що ти пишеш про себе з великої букви... І це наводить на такі думки, що ти є самозакоханий павич. Нічого особистого, лише констатація факту..
Відповісти
Я Особисто з вами згоден на 156 % що Я самозакоханий в себе. Що в цьому поганого?
Відповісти
У глобальному сенсі це не є погано , як і не є добре. Це просто не має значення…. У вузькому розумінні-це є ваше особисте, і вам особисто з цим жити. Втім, тут обговорювалось дещо інше…
Відповісти
Якщо це немає значення - то чому ви цьому надаєте значення? Ви ж самі це зачепили і акцентуєте увагу на цьому факті. Ви протиречите сам собі.
Відповісти
С НОВЫМ ГОДОМ ! НАЧАЛО СУПЕР!Кто то говорил про людей , так люди работают учителями, врачами и т.д.,а это ДЕРЬМО. Отлично что есть еще люди способные на решительные действия. 100 % его завалили именно по мусарской линии.
Бойтесь суки, заходя вечером в подезд, бойтесь пройтись по улице поодному. БОЙТЕСЬ ЖИТЬ ТВАРИ МУСАРСКИЕ.
СЕЙЧАС ВЫ ВЫЛАВЛИВАЕТЕ ЛЮДЕЙ ДЕЛАЕТЕ ЧТО ХОТИТЕ - НО ПОМНИТЕ НАСТАНЕТ ЕЩЕ ДЕНЬ КОГДА ГЛУШИТЬ БУДУТ ВАС И МЕСТА СПОКОЙНОГО ВЫ СЕБЕ НЕ НАЙДЕТЕ.
И ЭТО ШАГ В ТУ СТОРОНУ!
Відповісти
для "хаоса": сміття - це отакі "хаоси" для нашого суспільства!!! що хорошого можуть принести у світ такі "нещастя"???
Відповісти
До До Дмитра - ну десь так, власне, Ви мені думку з язика зняли))
Дмитрику, не комі, не наці, не ударівець, атеїст.....От воно, що в сумі робить майже регіонала. Щоб бути повним - залишилось шапку зняти, пару ходок дати.
Відповісти
Почуття гумору - це добре)
Відповісти
я теж не комуніст не націоналіст не ударівець і не ригіанал, але атеїст. і в принципі з Дмитром погоджуюсь. Всі хто працюють в таких органах не повинні сподіватись а ні найменше співчуття.
Відповісти
Соромно повинно вам бути, недоєвропейці нещасні. Тільки гидкі люди можуть тішитися з чужого горя, не в Європи, вам, виродкам.
Відповісти
Сьогодні був похорон.В останній путь прийшло дуже багато людей.Найбільше плакав маленький шестирічний синочок.Серце розривалося...Попереднім коментаторам я напишу:Может всех и во всем только Бог судить и никто из людей им не может быть.Зробіть висновки.І подивіться в очі своїм дітям.
Відповісти
так, мєнти в 99 відсотках ублюдкі і хтось їх зупинити рано чи пізно має, але ніхто з вас не знав цієї людини.тож як можна радіти с смерті людини котрої ти не знав і знав її вчинків.
Відповісти
хтілось би побачити вас - 16-20літня школота біля трупа цієї людини, чи осудили б його на смерть ви б тоді?
Відповісти
Не боїтеся ви ні Бога,ні чорта.А треба було б.
Відповісти
ні фей ні гоблінів ні орків ні привидів ні духів ні леприконів ні ктулху ні дятлів що бояться цього :)
Відповісти
і вам не соромно таке говорити про людей,які вже пішли з життя? оце культура, я вам скажу..
Відповісти
не судіть, і не засуджені будете
Відповісти
перш ніж обзивати цього покійного хлопця,подивіться на себе-чмирі ви погані,долбо...би ви неотесані.Сашко був дуже доброю, розумною і відповідальною людиною я його знав майже з дитинства.Вічна память тобі друже і великі співчуття рідним і близьким
Відповісти
Підтримую.
Відповісти
Як можна таке писати,ви поставте себе на місце його 6-річного сина....
Відповісти