На утримання приміщення Волинської облради витратять 2,5 мільйони

На утримання приміщення Волинської облради витратять 2,5 мільйони
План закупівель комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради» на 2014 рік перевищує 2,5 мільйона гривень.

Про це повідомляє ІА ZIK.

На сайті Волинської обласної ради оприлюднили річний план закупівель комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради». Саме ця структура формально обслуговує адміністративну споруду на Київському майдані в Луцьку, де розташовані Волинська облдержадміністрація та облрада.

Зокрема, на послуги фізичної охорони планується викинути 370 тисяч гривень. Найбільшою статтею видатків у 2014-му буде теплопостачання – понад 1,3 мільйона гривень.

Ще 588 тисяч гривень хочуть спрямувати на оплату використаної електроенергії, а 228 тисяч гривень – на послуги зв’язку.

Загалом же річний план закупівель разом із ПДВ становить майже 2,51 мільйона гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скільки новеньких портретів Яника Клімчук накупляє ))
Відповісти
Сьогодні їхав з Луцька до Рожищ через Клепачів і... і подумки дякував екс-голові обласної ради Анатолію Грицюку за те, що зробив туди дуже гарну і якісну дорогу і мимоволі порівнював діяння в цьому напрямку з нині діючим головою обласної ради. Ну, от ПАРАДОКС - той, "непрофесіонал", "опозиціонер", "сраний бютівець" - ГРИЦЮК - зробив дорогу ДЛЯ ЛЮДЕЙ, ЯКОЮ ЩОДНЯ КОРИСТУЮТЬСЯ СОТНІ, А МОЖЕ Й ТИСЯЧІ НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ, в тому числі і РОЖИЩАН, а виходець з Козлинич, якого по суті ЗРОБИВ Рожищенський район і який ЗАЯВЛЯЄ В ПРЯМОМУ ЕФІРІ РАДІОСЕЛЕКТОРУ, ЩО ЙОГО РІДНИЙ РАЙОН - кОвЕлЬсЬКиЙ - так от, Войтович В.І. теж зроби ДОРОГУ, але дорогу лише до хати свого синочка-алкаша, дуже ДОРОГУ дорогу як для громади міста... Ну, то де справедливість???
Відповісти
Ну а ви як хотіли? Все по чесному! За Грицюка там голосували, БЮТ на руках носили - от і отримали! А теперешню владу поносять, з кабінетів прагнуть "винести" - то їздіть через колдобини! А спитайте у людей з інших районів які в них дороги?! У більшості не погані! Ото ж бож...
Відповісти
аналізуйте,волиняни,як хто живе
Відповісти
Останні новини
На утримання приміщення Волинської облради витратять 2,5 мільйони
03 січень, 2014, 14:33