У Києві побили нардепа Іллєнка та його адвоката. ФОТО

У Києві побили нардепа Іллєнка та його адвоката. ФОТО
У центрі Києва біля райвіділку міліції невідомі побили народного депутата Андрія Іллєнка та його адвоката Сидора Кізіна. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу ВО "Свобода".

"3 січня 2014 року на порозі ТВМ4 Шевченківського РВ УМВС у м.Києві десяток невідомих скоїли цинічний напад на народного депутата України від ВО "Свобода" Андрія Іллєнка та адвоката-свободівця Сидора Кізіна", - йдеться в повідомленні.

"Мене викликали на допит в Шевченківське РУВС у справі про подію 1-го січня на марші на честь Бандери. Викликали як свідка. На допит я з'явився зі своїм адвокатом Сидором Кізіним. Після допиту, який вів слідчий Гайвінскій, ми з адвокатом встигли відійти метрів на 100 від райвідділу, коли на нас напали. Нападників було близько 10 осіб, били з усіх боків, били сильно, намагалися потрапити по голові, потім втекли. Думаю, це спроба залякування активних громадян ", - зазначив сам Іллєнко в коментарі lb.ua.


У ВО "Свобода відповідальність за побиття поклали на правоохоронців, - йдеться у заяві партії. "ВО "Свобода" трактує цей напад як зроблений в особливо цинічній формі замах на життя державного діяча. Це заздалегідь спланована акція, коли бандити і міліція діють як одна коаліція".

На дану подію також відреагували у ВО "Батьківщина". У заяві партії йдеться, що проти міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка потрібно застосувати міжнародні санкції, оскільки він, мовляв, причетний до даної акції та інших випадків "політичних репресій".

"Захарченко має стати одним із перших у переліку українських чиновників, які потраплять під персональні візові та фінансові санкції з боку США та ЄС. Не може ступати на європейську землю нога людини, яка має статус керівника поліції, і в той же час винаймає бандитів для побиття опозиціонерів. Хіба не промовисто, що напад на народного депутата Андрія Іллєнка та адвоката Сидора Кізіна відбувся прямо на порозі райвідділку міліції за її очевидною наводкою?", - написав на своїй сторінці у Facebook голова політради партії Арсеній Яценюк.

Правоохоронці зазначили, що за фактом побиття Іллєнка і правозахисника Сидора Кізіна розпочато кримінальне провадження. Про це повідомила прес-секретар столичного ГУ МВС Ольга Білик, - пише Сегодня.

За її словами, подія кваліфікували відповідно до частини 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Крім того, постраждалі отримали направлення на обстеження до медекспертів, які нададуть висновки щодо отриманих ушкоджень.

Натомість у ВО "Свобода" вже зазначили, що у Ілллєнка підозра на перелом щелепи і струс мозку. У Сидора Кізіна - розсічення обличчя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 55
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
влада вже повністю дескридитувала себе!
Відповісти
""" На Майдане ветер свищет, Слава Богу, - не мороз. Кто-то вшей подмышкой ищет, А кого пробил понос. Кто то слушает Руслану, "Подпалится? Или нет?" Ну? а кто-то, очень пьяный, другу делает ми*ет. На трибуне Сеня -кролик Говорит про произвол. Ну? а Югик-алкоголик Лупит Таню Черновол. Рядом Портников Виталий, Всех зовет в свой кабинет На проверку гениталий -, Гейвропеец, или нет? Тягнибок в Днепре купает кляту морду Москаля. Тот брыкается, рыдает,-"Депутат "Удара" я!" А сейчас на нашу сцену Влез боксер-тяжеловес. Помолчал минуток сорок, Крикнул "Хайль!" и снова слез. В общем, - тут у нас не скучно , Приезжай на Новый Год! Поспиваем "гимн" мы звучно. Мы ж хохлы - чудной народ."""
Відповісти
завтра як завжди на 14:00 в Ліпинах на процедури.
Відповісти
Боже мій, поліція і банда Яника на всю голову хвора! Гнати Захарченка на нари!
Відповісти
Янукович так віддубасив Іллєнка...
Відповісти
Люди!? в якій країні ми живемо?
це ж беспрєдєл повний!
Відповісти
Чого ти пінишся?? Мало лі кому він дорогу перейшов? Думаєш, у нього мало ворогів?
Відповісти
я навіть знаю кому, владі, Азірову і Янику!
Відповісти
сліпа, однобока, нічим не підкріплена теорія, зумовлена комплексами та стадним інстинктом.
Відповісти
стадним, це ти про антимайданівське зборище?
теорія обману, ага, беркути це переодягненні студенти, а Чорновол сама собі лице розбила.
Так що вибач, ти не Вільна Волинь, ти гнила смердюча її частина!
Відповісти
Жодного слова ні про антимайдан, ні про беркут я не сказав... А ти, якщо крім безаргументованого поливання брудом, більше нічого не вмієш - нічим не кращий будь-якого місцевого троля. Ти хоч щось аргументуй, доведи, а тоді розводь тут свій сморід!
Відповісти
доводити сліпому і глухому ще й трохи нерозумному це марна втрата часу
Відповісти
Та не доведеш нічого...бо доказів немає ніяких. Може на них взагалі які-небудь гопніки напали. А що Москаль?? Вже розібрались хто на неї напав?? Хто вони? З партії регіонів?
Так що, сиди і мовчи... крикун.
Відповісти
ну крчиш ти тут, аж в істерку впав, а доказів немає, по простій причині, як влада може себе сама здати!
Відповісти
Ну так про що тоді говрити? Ти виключаєш можливість банального гоп-стопу чи бізнес-розборок? Думаєш, такі варіанти неможливі?
Не треба вішати вся і все на владу, хо я її і не підтримую. В усьому треба розбиратись, а вже потім робити висновки.
Відповісти
вмсновок один, майданівців душить влада!
Відповісти
Кожна дія викликає протидію...
Але у цій ситуації, побити Іллєнка могли і комуністи, за відомі усім вчинки.
Відповісти
. Вся ця не прихована, відверта і цинічна агресія Януковича-Путіна: бандитські напади і побиття активістів та нардепів, підпали авто, переслідування, залякування, арешти, бесчинства ДАІшників, саботаж КМДА і т.д. - це ознака їхнього страху і паніки! Вони - не адекватні! Сцять! Так діють тільки справжні боягузи, злочинці, що не здатні реально оцінювати ситуацію, що склалася в країні. Вони розуміють, що їхній крах неминучий і він наближається, це лише питання часу. Тому, під страхом внутрішніх репресій, кремлівська хунта в Україні змушує підллеглих виконувати злочинні накази і доручення по адміністративінй лінії, на всіх рівнях. Для владних бандитів зрозуміло, що Майдан надовго і вони з різних сторін, усілякими ганебними засобами та брудними технологіями намагаються нас знищити.

Питання в одному: втримаємось чи ні? Переконаний - так! Розумієте, дуже класно сидіти в неті і строчити пасквілі про бездіяльність Майдану, опозиції і т.д. А коли питаєш в чому бездіяльність? Які пропозиції? Брати зброю, штурмувати, захоплювати, бити? Коли, на Новий рік, на Різдво? А чи багато людей піде на такий безглуздий і відверто провокативний заклик? І чи буде на фініші від цього користь... Не думаю. То що, це вихід? Звичайно, ні. Бо будь-яка боротьба ефективна тоді коли набуває системного, а не хаотичного підгрунтя.

Повірте, Янукович і Путін, були б дуже щасливі, якби ми, щось знову "штурманули". Зважаючи на свята, на погоду і все інше вони мали б чудовий привід застсувати силу і розігнати Майдан. Ще й усьому світу показати "агресивний євромайдан", що діє силовим методом. Але - ні, не піддаємося. Ми стоїмо. Важко, зі страшними перепонами, зі страшним протистоянням і провокаціями з боку влади, але стоїмо. І в цьому наша сила. Звичайно, я як і всі громадяни України, іноді ледь стримую емоції, роздирає лють і ненависть до цієї банди кримінальних покидьків, брехунів і злодіїв, але я розумію, що сьогодні емоції - завтра поразка. Подобається це комусь чи ні, але наша сила - це мирна акція, що підтримується цілим світом. Повторюю, жорстка, динамічна, але мирна. Ми не один раз демонстрували, що можемо діяти точечно і ефективно. Будемо так і надалі, крок за кроком. Один за одного і в результаті ми переможемо, обов,язково.
Вони нас хочуть взяти на ізмор, залякати, змусити розійтися, а ми будемо протидіяти адекватно, своїми методами і повірте - наша візьме, не сумнівайтесь.
Скоро Різдво і зстрічаємо його, як і Новий рік, на революційному Майдані.
Останнє. Знаю, що комусь не сидиться, дуже хочеться драйву... Розумію, сам такий)). Але... Варто почекати, сподіваюся, що після свят запропонуємо нову стратегію і певний план дій. Головне - ніякого розпачу, зневіри і паніки. Все буде добре! Слава Україні!
Відповісти
А ще кажуть, нікого не зачіпай, то й тебе не зачіплять. Хіба це правда?
Відповісти
Малувато щось дали...
Відповісти
Сволотівець це ти! Бидло!!! Людей калічать а воно щей моргає.
Відповісти
А я не моргаю... Ще декілька завалю сволотовців і оком не моргну... Розпоясались зовсім бандерлоги...
Відповісти
завалиш клавішами на компі?
"герой" без мізок)
Відповісти
Ахаха) дивись коли ми переможем, щоб в вас там по штанах не стікало!
Відповісти
Не переживай, горемыка. Тебе прилетит не маловато.
Відповісти
Прилетит, прилетит.. Когда-нибудь. А пока что вашим прилетает, хе-хе.
Відповісти
Потратиш срібняки на покоївку,коли будеш срати під себе,але вона тобі не допоможе.Гоші візьме і залишить тебе гнити живцем у власному ж лайні.
Відповісти
Текст взятий http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/16357420/
Але коменти відрізняються від волинських. На момент поста 1685. Вибірка по останньому.
Альберт Э 22:50 (мск)
Это подарки Новогодние раздавали ,а он не хотел брать-так его уговаривали руками и ногами
Виктор 22:50 (мск)
хотели дать пинка, но он увернулся и в нос попали.
Gosssha 22:50 (мск)
Маловато... Это Ленин начинает мстить с того света))))
леонид кобяков 22:51 (мск)
Да уже своих бьют, что бы майдан удержать.
Александр Новицкий 22:51 (мск)
Подскользнулся
НАДЕЖДА ТКАЧОВА 22:51 (мск)
Видела сюжет по 1+1 если их избили то то у нас нет кризиса их так слегонца помяли не более Чорновол выглядела действительно избитая
Афалина 22:51 (мск)
Мало дали этому Ильенко.Пусть еще радуется, что легко отделался
Татьяна Зюзина 22:52 (мск)
Любопытно, отдубасили в самом деле, от души, или этот бычара в очередной раз умылся кетчупом, как на "баррикадах", когда ему якобы накладывали №кол =во швов на мозг, даже не сбривая шерсть ?.
Мефистофель 22:52 (мск)
В ответ на комментарий Виктор
хотели дать пинка, но он увернулся и в нос попали.
А он чё,на четвереньках выходил?
Виктор Биленко 22:52 (мск)
Какая отвратительная рожа!
Александр Евгеньевич 22:52 (мск)
Дык и расцеловали,ботинком по морде)))Красавчики,так держать!!!
Desperado * 22:52 (мск)
Очередная правокация.
Троицкий 22:53 (мск)
Стыдно здоровому мужику свой разбитый нос показывать! Иди в Армию- так научат как защитить себя!
ВадимПодопригора 22:53 (мск)
Малавато будет! Надо-бы люлей добавить.
Некто-некто 22:53 (мск)
Наконец то этой бандеровской свинье его неприкосновенное рыло начистили.
Алексей Данилюк 22:53 (мск)
МАЛО ДАЛИ
НАДЕЖДА ТКАЧОВА 22:53 (мск)
сложилось впечатление что для подогрева майдана они не очень согласились подставить свои лица а если бы их били профессионально так бодро точно не выглядели
Портной 22:54 (мск)
РЕСПЕКТ!!!!!
Михаил Григорчук 22:54 (мск)
гнать вон из киева
Елена Коваленко 22:54 (мск)
хорошая новость
Вадим В 22:54 (мск)
ДА ОНИ ПЕРЕДРАЛИСЬ МЕЖДУ СОБОЙ ! И КАКИЕ ПРОФИ ТАК МОЧАТ ? ))НОС РАСКВАСИЛИ ДРУГ ДРУГУ ))
Maxmyd 22:55 (мск)
Ага, и сразу же в фейсбук закинули. Провокаторы бандеровские
Альберт Э 22:55 (мск)
«Только что на выходе из Шевченковского РУВД на Прорезной на меня и адвоката Сидора Кизина было совершено нападение. Били профессионально. Это Кличко тренируется перед боем с Дереком Чисорой
елена 22:55 (мск)
Что то не впечатлила физиономия!Во наел рожу..Нос расквасил и сидит с видом героя!!!!Надо было арматурой и брусчаткой!!!Как Омоновцев избивали и в штаны солярки налить!!А это ему бутафорию изобразили
Евгений Делиергиев 22:55 (мск)
И даже мандат депутатский не помог ! )))
Андрей Давыдов 22:55 (мск)
Что началось?! Все бьем свободовцев?!))))))))))))))))

Відповісти
бідна родина з таким прізвищем
Відповісти
Знов пришиблені комуняки і тролі відстоюють владу ЗЕКА.
Відповісти
Что только не сделают для того, чтобы ещё немного подержать народ на майдане, но и, заодно, показать Тягнибоку, что главный в "оппозиции" тот, кто за всё это башлает....)))

Перевед, Этинзонам и Моисене! ))))
Відповісти
черный-синий young это разные
Відповісти
первый раз в жизни вижу ровненькую линию 2-х ручейков.через губу.кто делал перфоманс-халтурщики блнх
Відповісти
надо так гузю,москвич и данильчуку настрелять, за то что они малолеток подговорили разрисовывать стены городских жителей
Відповісти
Бендера это тебе за раскол Украины так тебе и надо
Відповісти
где он ходит пешком-интересно посмотреть на тупую горилу без яиц
Відповісти
пояснюють чому до нас відносяться як до бидла - бо більшість - дійсно бидло.Тільки такі тупі голови можуть радіти розгулу бандитизму в державі. Можна тиснути на клавіші, а ти на вулицю вийди, "герой".
Відповісти
Бидло або худоба, не більшість, а лише де хто пустоцвітний, вони хотіли б "радіти розгулу бандитизму в державі".
Для них потрібен СТАН НАДЗВИЧАЙНИЙ, щоб охололи.
Відповісти
.. А КАЦАПИ НЕ ВГАВАЮТЬ
ВСЮДИ НОСА СВОГО ПХАЮТЬ.
ПРО ЇХ ОЧІ ЗАВИДЮЩІ,
ПРО ЇХ РУКИ ЗАГРЕБУЩІ
ЗНАЄ ВЖЕ ЛЕДЬ НЕ ВЕСЬ СВІТ.
ТА КАЦАПАМ ЗАВЖДИ МАЛО,
ТО ТАКИЙ ВЖЕ СУЧИЙ РІД.
НА ВЕСЬ СВІТ ВІД НИХ СМОРІД.
Дибіле змосковщений,у слові Бандера- друга буква-"А"
Відповісти
Ви ще захлинетесь людською кров*ю...
Відповісти
А до чого тут люди? Ви свою проливайте за людей, а то хитрі знайшлись, все людьми прикриваються! Ще вашому Тягнибоку ніяк не перепаде...
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=Pt_kvE-eVYM
Відповісти
А що Тягнибик такий переляканий? Виявляється що проти їх можна їхніми ж методами. Бійтесь! Скоро всім вам таке буде.
Відповісти
"їхніми" Анатоль?а вам що буде вічно абати всіх скотів що залишаться і за прохідною і перед?ти як шестачиш так і будеш..тільки за менші гроші..привєт руцкосавєтскому тролю
Відповісти
Свободівці привикли все отримувати на халяву (брати силою):як то рекламу свої закладів, іші блага. Підпалюють в Києві готелі, валять пам`ятники, грабують між іншим магазини, пару років назад складали чорний список жидів у Києві (доречі Порошенко в списку, я не знала, що він жид).
Відповісти
За що боролись - на те й напоролись! Як ви б*єте - то все добре і справедливо, а я к вас - то діє "панда". Боротьба вимагає жерт - жертвуйте собою, а не дурним "піплом", що ви назганяли на майДаун! Так, слабенькими виявились ваші вожді "на розправу" - морду нажер, як кабан, а постояти за себе не зміг. Це ж не у ВР битися!
Відповісти
Плюсую.
Такій партії і таким методам, якими вони насаджують свої погляди, не місце ні в Україні ні в євросоюзі. Як дійдемо до того ЄС, то їх швиденько прикриють.
Відповісти
А нікого не зачіпай, то й тебе не зачіпатимуть.
Для забіяк і підбурювачів потрібен СТАН НАДЗВИЧАЙНИЙ!
Відповісти
я против крови и насилия, но очень надеюсь, что соответствующие органы разберутся и мы увидим на этом сайте фотоотчет, где господа Гузь, Данильчук, Витив, Пирожик, Москвич и прочие в полосатых робах с кисточками в руках будут закрашивать те новогодние рисунки на стенах честных и ни в чем ниповинных граждан. Мы не допустим вандализма и розрухи, вчера нами написана жалоба в прокуратуру и горотдел на вышеперечисленных личин
Відповісти
комсомол.


я против крови и насилия
Відповісти
Шановні дописувачі!Якщо в когось є розум,то подумайте,НАВІЩО МЕНТАМ БИТИ ЦІХ ДВОХ БІЛЯ САМОЇ МІЛІЦІЇ???Якби це робили менти,то вони б тихенбко десь у дворику кілометрів за 10 від найближчого райвідділку міліції(що б на них не подумали) дали б цім двом в бубен і все.Це робили точно не менти яким цей інцидент точно не потрібен бо можуть полетіти погони,а хто здогадайтесь самі:)
Відповісти
для того. щоб показати свою недотрканість, але да, вийшла промашка
Відповісти
Удивляюсь, сколько внимания этой персоне, типа Илленко, который в этой жизни кроме болтовни пока ничего не сделал! Ему уже не раз ему доказывали в программе Савика Шустера, что он никто, но он наверное не понял! Ещё раз подсказываю, изучите слово ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМ, а национализм - это полный ТУПИК!!!
Відповісти
Віталія Кличка ще не так били і розсікали обличчя, а він свеодно не зупинявся, йшов у бій.
А це сцикуни.
Відповісти
хочу сказати що нардепу ще мало дали. він повинен відповідати за те, що шарпав у суді прокурора, це що у європі таке є. у монголію його пасти коней
Відповісти
Останні новини
У Києві побили нардепа Іллєнка та його адвоката. ФОТО
03 січень, 2014, 22:01