Аварія на Волині: мотоцикл «влетів» у Fiat

Аварія на Волині: мотоцикл «влетів» у Fiat
Аварія за участю мотоцикла та авто трапилася у Володимир-Волинському районі.

Мотоцикліст опинився в реанімації, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Працівники міліції встановили, що 30-річний житель Володимир-Волинського району, керуючи мотоциклом SUZUKI, їхав у село Заріччя. Під час обгону водій не впорався з керуванням, через що мотоцикл перекинувся та зіткнувся з автомобілем FIAT SCUDO. За кермом авто був 53-річний мешканець Володимира-Волинського.

Водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

Окрім того, надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася поблизу села Верба Володимир-Волинського району.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила, що близько 4:30 житель міста, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Vito та рухаючись в напрямку Володимира-Волинського, збив 37-річного чоловіка. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у травматологічне відділення.

Транспортні засоби з механічними ушкодженнями доставлені на арештмайданчик міськвідділу внутрішніх справ.

Слідчим відділенням розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По-перше мотоциклісту всього лише 19 років, житель с. Новосілок. Їхав без водійського посвідчення і не на зареєстрованому мотоциклі.
Відповісти
Останні новини
Аварія на Волині: мотоцикл «влетів» у Fiat
04 січень, 2014, 10:37