Клімчук розказав, як підставили Януковича

Клімчук розказав, як підставили Януковича
В ході підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС керівники ряду міністерств і відомств «так собі» проводили підготовчу роботу і боялися про це доповісти президенту України Віктору Януковичу, вважає голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про це йдеться у матеріалі «Зустрічаємо 2014-й: з гордістю та вірою у добро!», написаному за підсумками участі Клімчука у Раді регіонів, яка відбулася у Києві 26 грудня. Матеріал підписаний Борисом Кімчуком і розміщений у ряді волинських медіа, зокрема у газетах «Сімя і дім» та «Віче-інформ».

«Ще один акцент нещодавньої Ради регіонів у тому, що ми продовжуємо активний, але діловий робочий діалог з Європейським Союзом на підписання всеосяжної зони вільної торгівлі. Я підкреслюю – не просто за зону вільної торгівлі, а всеосяжну зону вільної торгівлі й Угоду про Асоціацію, звичайно», - пише Клімчук.

«Президент, попри те, що Рада регіонів була, так би мовити, передсвятковою, досить різко «пройшовся» по міністерствах і відомствах, які відповідали і зараз відповідають за підготовку якісних документів», - розповів губернатор.

«Як дипломат я хочу сказати, що саме підписання – то вже акт, який звершується. Передує йому титанічна робота. Вона може тривати дуже добре, а може – так собі. У нашому випадку все відбувалося, на жаль, «так собі», - йдеться у матеріалі.

Клімчук додає: «Очевидно, боялися доповісти про проблеми президенту».

«З моєї точки зору, з точки зору громадянина, людини, державного чиновника, якраз тут доречне слово «підставити» Президента. Про неготовність до підписання цих речей Президент мав би знати раніше, м’яко кажучи», - написав Клімчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай краще Клімчук біля ОДА дорогу зробить!!!
замахало по тим ямам їздити!!!
Відповісти
Відразу видно, що пише людина яка ні в чому не компетентна! А забули який вигляд був біля ОДА до призначення Клімчука? Забули забор, яким огородили весь майдан? Коротка у вас пам'ять! А як потім плитку поміняли, клумби з травичкою які гарні літом, лавочки де можуть люди посидіти і відпочити...!!! А дорогу повинен мер у місті робити, то йому адресуйте і вчіть матчастину, хто і за що відповідає! Ви своїми пісульками - ні за що!!!:)
Відповісти
Поддерживаю 1000%, ещё хочу напомнить что при Романюке даже центральный вход в ОДА был закрыт, просто было тихое, спокойное болото! А когда настоящие волыняки начали что-то делать, так это оказывается тоже плохо! Тогда я отказываюзь понимать, что же такое хорошо! Весь мир мы до основания разрушим с Гузём, Витивым и компанией, а что дальше??????:?
Відповісти
краще хай той цар і бог Клімчук вже валить з Волині, набрид!
Відповісти
Це не *п1дставили*. Це невдала гра на публ1ку. Такий соб1 б1дниый 1 нещасний - обманули. А в цей час готувалися документи до Рос11. А якщо його пыдставили перед ус1м св1том, то чого ж в1н терпить ций кабм1н?
Відповісти
надоели-скоты Если подставили-ПОЧЕМУ НА РАБОЧИХ МЕСТАХ сотни уродов на которых идут сумасшедшие деньги Очередное доказательство-грош цена такому президенту которого ТАК ПОДСТАВИТЬ в МЕЖДУНАРОДНЫХ СОГЛАШЕНИЯХ может каждый вонючий клерк причем безнаказанно кому вы фигню втираете? Да и не думало это чмо ничего подписывать Вот только на что оно убогое надеялось? Что кормление народа червивой лапшой будет продолжаться бесконечно? НЕ ДОЖДЕТСЯ-ХВАТИТ ПОКРАЩЕННЯ
Відповісти
Пройдисвіт.Впиши собі - "заліковано".
Відповісти
хай краще розкаже про доїльний аппарат якій всі вони створили та централізували..проффесура ще та..
Відповісти
Коментатори срані - йдіть опохмеліться!!!
Відповісти
Звісно плитку поміняли. Щож у нього своїх родичів-кумів нема щоб дати їм урвати шматок. Так і будуть міняти все що можна за наші гроші, а ми їм за це низенько вклонятимемось, як пані(пан) з ніком "правда". Лишень "правда" ця правдива як колишня КПSSівська шпаргалка з одноіменною назвою.
Відповісти
Ну якщо КПРС згадав, то тоді люди краще жили! І скільки заводів працювало, ліше ледарі-бандерлоги працювати не хотіли та у Канаду, США, Австралії... повтікали! А вам волі забагато дали, так тільки і можете зі смолоскипами стадом ходити, як фашисти, да трафаретами будівлі псувати, а нічогісенькі не зробивши для громади! То хто ви після цього? Як вас називати? Слів таких на вас навіть нема... Сволота одним словом, під марку назви вашої "СвобЛоти!!!
Відповісти
савєтах де яким симонєнкам краще було..але більшість про ті дворци та мєрседеси і не мічтали...строітєлі камунізму перетворились в строітєлів дикого феодального капіталізму перед ленінської епохи..і знов на весь світ ви ложили-в вас асобєнний путь...вот тільки рабів щоб той путь вам золотом посипали вже все складніше найти...
Відповісти
це вже тренд пішов-звинувачувати українців що кинули батьківщину у важкий час і виїхали за кордон шукати кращу долю Одночасно всі РигоАнали заговорили, що східняки працюють на них , а западенці не хочуть.Риги хочуть щоб усі за копійки на них працювали і щей дякували.Якщо зробили східняків рабами- то це не означає що всі українці раби.
А Климчук таке меле , наче з дуба впав...
Відповісти
"очевидно боялися доповісти про проблеми президенту..."-маразм процвітає, нехай і далі
бояться ДАПАВІСТИ.Так як і про стан медицини
на Волині, і ПРАВОДЯТЬ реформи, після яких людям
дешевше і простіше буде вмерти, ніж лікуватися.
І хочуть, щоб їх хвалили і в сраку-лиз-лиз!
Відповісти
І що нового цей "дипломат" сказав? Попіарився, що він до усього іншого ("народного артиста" як його нишком величають його підлеглі, і заслуженого вчителя)ще й дипломат. Як з г... куля, Борисе Петровичу.
Відповісти
Коли на феню переходить на нарадах, якось забуває, що він дипломат
Відповісти
На феню переходить, бо вже шизофренія і
явна ознака того, що досить вже возглавлять усьо.
Відповісти
На феню переходить, бо цi ковгоспники зi свободи по iншому не розумiють....
Відповісти
Якби не ці "КОВГОСПНИКИ" ти зголоду здох.А може ти депутат? Скоріше всього необтесаний бовдур,якому ще свободівці балду не відірвали.
Відповісти
Василь Стус – Вміння бути циніком…

Вміння бути циніком
дається і без зусиль
Бути людиною —
дертися по вертикальній стіні
Сізіфова робота
звичайне глупство
Кому то вдавалося —
дертися по вертикальній стіні
Відповісти
НІК відповідає шизанутому дописувачу.
Відповісти
Найбільша підстава для Януковича-пакращення Клімчука на Волині!
Відповісти
За кордон втікали, бо не мирилися з тим,
що жили в країні Дуралєсії, де могли людину
і всю її сім ю кинути за грати тільки тому, що
вона має мозок і правильно мислить.
А зараз такі, як ти марять, знову марять
совєтчиною.А ті хто вболіває ЗА СВОЮ державу
для тебе - фашисти?
Відповісти
він і камуніст і гаспадарник і строітєль нового сссру .всьо в одном..
Відповісти
Легше всього втікти і нічого не робити, а потім відмазки ліпити!:) Те ж саме і до "вожаків" Майдану відноситься! Руслана чого з ВР пішла, хто заважав у 2005-му працювати на розвиток держави? Всі своі і Президент і Прем'єр були, як і для Вакарчука... Те ж саме і для більшості стоячих на сценах сьогоднішніх майданів відноситься! Так що не треба тут когось повчати!!! Плавали-бачили і віри таким немає!!!
Відповісти
Що значить "так собі, проводили підготовку до підписання договору з ЄС"? А чому ж тоді ніхто не покараний?До чого це словоблудство і лапша, Борисе Петровичу?
Відповісти
доказательство-ЗА ЧТО БЫ НЕ БРАЛИСЬ СИНЕГНОЙНЫЕ ПРОФФФФФФФФФФФЕССОРА и КАКАДЕМИКИ а попроще-синяя гопота дебильная-все у них через жопу Это уже ни для кого не секрет Очередное позорище на весь мир Боже-освободи Украину от этого ничтожества
Відповісти
Написала помаранчева школота!:)))
Відповісти
Климчук, ты молодец, я тебя поддерживаю, ты мой ровесник и я знаю какой была Волынь 60 лет назад! Ещё я знаю что эту голоту, типа Гузя, Бондаря и Витива на Волыни мало кто поддерживает! Чего вы боитесь, коренные волыняки, выйдите и скажите своё слово! Сколько можно воевать друг с другом, вы дождётесь что поляки или русские возьмут вас голыми руками! В День Украинской Армии ни один канал не поздравил военных, а это уже диагноз, вы заигрались политики!!!
Відповісти
Клімаксчук зубами вцепився в крісло, от і пише брєд повний!
Відповісти
З точки зору політики і економіки - цинічна й брутальна статейка, яка виражає консолідовану думку клімчукового оточення і газеток, які її розмістили. В кожному абзаці - безграмотне гидоття, викладене "дипломатом".
Відповісти
Вот я вас и поймал, это пишет простой волыняка, который никогда не писал статейки под заказ, это мои мысли, а вы дуреете, потому что я пишу правду! Климчук тут ни причём, я просто хочу чтоб всё было спокойно и каждый занимался своим делом! Скажите мне, пожалуйста, чем занимается Гузь, Бондарь, Вытив? Только конкретный ответ! Хотите скажу больше! Когда вы изберёте Президентом Украины Порошенко, тогда всё успокоится, это действительно умный европейский политик, настоящий украинец, который за пояс положит всю эту тройку крикунов- лебедя, рака и щуку!!! А сейчас Президент Украины - белорус, кто с этим поспорит? Вот и весь расклад!
Відповісти
...тсарь добрий - боярє плахіє...
Відповісти
Порошенка... Розмріявся москалику... Комуняка Кравчук випустив увесь пар народного гніву у гудок на початку 90-х, Комуняка Ющенко на початку нового тисячоліття, а тепер хочете його кумасика комуняку єврейчика підсунути і знову увесь протестний рух у гудок... Ні... Досить... Простой волиняка який хоче спокою. То і заспокойся. А День нашого війська. Воно тобі навіщо. Тиж його, як і все українське ненавидиш. 23 лютого відсвяткуєш.
Відповісти
Сьома може ти жидок, може то твій родич? Ти що, Порошенку в ширінку заглядував? Обрізання йому робив? Чи так з пальчика байку про єврейське походження висмоктав?
Це людина,яка окрім пустих криків ганьба і геть може створювати, іти вперед. Звичайно для бовдурів, і ворогів України такі особистості є незручні.
Порошенко такий самий єврей, як Кличко гомік.)
І менше читай жовту прессу)
Відповісти
Без дозволу свого татуня ваш Петрусь навіть у носі копирсатись боїться. А татусь ще той... Так що не потрібно знову підсовувати непотріб. Ми її бачимо з кожним наступним "гарантом".
Відповісти
побійтесь митарств які вас чекают коли ви будите відповідати при переході на той світ, перестаньте обкрадати ту нещасну країну, стільки податків платиться, куда вони ідуть?, тільки на збагатчення владних бізнесів і маетків регіоналів, корупція за часів Януковича зросла в кілька разів, дороги неробляться. Якщо вже хочете робити тотилітаризм, гляньте на білорусію які там дороги (дороги це обличчя країни і значить і влади) і як люди там живуть, а ви тільки зажимаете то податками, то різними акцизами то штрафами, куда вони всі ідуть? А ще ви рейдерством займетесь, скільки підприемств перейшло у власність регіоналів, скільки тендерів виграють вони... Скажіть будь-ласка коли ви перестаните збагатшуватись за рахунок бідних нещасних громадян!!! Та вже б давно були ми багаті якби ви ту кормушку (бюджет) не доїли, я незахищаю не бендерівців ні кого, всі добрі, але за часів ціеї влади ми збідніли ще більше, ну як ви небачите, будете ж відповідати перед богом. Ви всі хто при владі опановані бесом розкоші. Скільки можна набиваети свої кармани. Спаси Вас всіх Господи
Відповісти
Вже взагалі котел зносить чи як?
Ви збідніли?:) Ну може ви працювати не хочете, то вам і мало платять? Щось по базарах і маркетах не видно, що люди збідніли(за себе відповідайте)таряться перед святами більше і якісніше ніж минулі роки, а це один з показників, що розбиває ваше скиглення у пух і прах!!! Що у тебе рейдери забрали, назви?:) Нічого тут всякі статті в приклад приводити, а особисто про себе скажи, де тобі хвіст прищемили? Немає відповіді? Тоді нічого тут плітки збирати! Очі у людей є і ​​видно що до чого! І не скигли, а йди і працюй!
Відповісти
хочеш кушать-арбайтен...на свободу с чістой совестью...знайомі речі
Відповісти
В СМИ просочилась информация об отсутствии ума у всех поголовно приверженцев ПР.
Відповісти
Хрякогарант взагалі підставний президент.
Відповісти
Останні новини
Клімчук розказав, як підставили Януковича
04 січень, 2014, 11:32