Волинська посадовець розтратила понад мільйон державних коштів

Волинська посадовець розтратила понад мільйон державних коштів
Директор волинського санаторію вчинила розтрату більше мільйона гривень коштів Державного бюджету.

Волинські правоохоронці в аеропорту «Бориспіль» провели процедуру її екстрадиції (прийому-передачі) з Італії до України, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Жінка розшукувалася за вчинення злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, учинені в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України. Аби уникнути кримінальної відповідальності, спритниця тривалий час переховувалася від правоохоронних органів.

Слідство встановило, що директор санаторію упродовж 2008-2009 років, діючи в інтересах кількох страхових компаній, вчинила розтрату коштів в особливо великих розмірах – понад 1 мільйон 186 тисяч гривень, які були виділені з Державного бюджету для санаторно-курортного лікування.

Ковельським міськрайонним судом стосовно розшукуваної обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
передовий досвід волинянки?
Відповісти
Хфамилиё у директора волынського санаторию - есть??
Відповісти
ЕЕ хфамилье Богданович))))))) хіхі
Відповісти
така новина без прізвища і імя-нікчемна новина
Відповісти
Ригоналка по любому!відмажеться у Пшонки
Відповісти
Як пишуть правоохоронці "директор санаторію упродовж 2008-2009 років". Скажіть, хто в цей час на Волині при владі? Санаторій є обласною комунальною власністю. Керівник призначається розпорядженням голови обласної ради. Головою ради в цей час є Анатолій Грицюк. "Я особисто в цей період по чотири рази на день спілкувався із головним лікарем «Турії», і ситуація там, повірте, нормальна. А те, що заявив Романюк про звільнення головного лікаря... Така категоричність неправильна. Ситуація там під контролем", - це цитата тогочасного голови Волинської "Батьківщини" Грицюка. Так що, пора захищати екстрадовану в Україну підозрювану, як чергову жертву режиму Януковича?
Відповісти
В Китаі таку суку вже б давно розстіляли.
Відповісти
А в КНДР - живьём собакам скормили.
Відповісти
То в нас кожного чиновника (не через одного навіть) потрібно собакам скормлювати. Від начальника жека та голови колгоспу - до самого верху. Всі отримують 2000 грн. на місяць, але їздять на мерсах та живуть в будинках за мільйони.
Відповісти
Останні новини
Волинська посадовець розтратила понад мільйон державних коштів
04 січень, 2014, 13:57