Кварцяний – серед кращих тренерів України

Кварцяний – серед кращих тренерів України
Наставник луцької "Волині" Віталій Кварцяний посів шосте місце в опитуванні, за результатами якого обирали кращих тренерів Прем'єр-ліги України першої половини сезону 2013-2014 рр.

Голосування відбувалося на порталі UA-Football, - повідомили у клубній прес-службі.

На вибір відвідувачів сайту було запропоновано 15 спеціалістів, які працювали із командами УПЛ у першій частині сезону.

В опитуванні, яке тривало з 30 грудня до 4 січня, проголосували майже 10 тисяч осіб.

Найкращим коучем чемпіонату вони обрали Романа Григорчука.

Приємно, що серед лідерів голосування і головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний.

Він на шостому місці, пропустивши вперед, крім Григорчука, тільки Мирона Маркевича, Хуанде Рамоса, Мірча Луческу, Олега Блохіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сміхолюдник, а не тренер! Чого він досяг з командою? Тільки за свій "язик" та клоунади на прес-конференціях вісти заробляє, але вже і це надоїло людям! За результати треба "місця" давати!!!
Відповісти
Фанат, Ви абсолютно не розбираєтеся в футболі. Якщо Ви думаєте, що результат залежить від тренера - то Ви помиляєтеся. Результат залежить від ФІНАНСУВАННЯ!!!! Ви можете бути самим кращим водієм в світі, але на ЗАпорожці Ви більше 100 Км.Год не поїдете.
Відповісти
"Розібрався" у хфутболі!:)
Тобі приклад команд навести чи сам найдеш, де було велике фінансуання, мега-гравці, а результату не було?:) То краще мовчати і таке не писати, а ще стосовно цього "мега" тренера!:)
Відповісти
ну наведи приклад.

Відповісти
Перший халить фінансування, а інший розбтрається у футболі. Але якщо немає фінансування то набагато важче чогось добитися. В даному випадку - це про Кварцяного. Протилежний йому - Блохін. З такою сумою і вигравати лише в суперників, які нижче і то не всіх. Чого лишк варті яскраві ігри Волині під орудою Кваряного проти Шахтаря, Динамо, Дніпра. А це лідери україського футболу. Краще виграти 1-2 гри в таких команд, ніж вигравати в аутсайдерів і програвати потім прямим конкурентам за чемпіонство. Хоча цікаво було побачити Волинь у єврокубках, можливо тоді на цей клуб зввернуть увагу інвестори.
Відповісти
Якого вам ще інвестора? Той що є - це максимум що може бути для Волині, але і того не можуть використати як треба!:) Кварцяний підгріб під себе ВСЕ футбольне господарство регіону і що? Розуйте очі!!! Про що ще говорити...?:) Розбирайтесь і далі у футболі!:)))
Відповісти