Гострої загрози життю Шумахера вже немає, – ЗМІ

Гострої загрози життю Шумахера вже немає, – ЗМІ
Гострої загрози життю колишнього гонщика «Формули-1» Міхаеля Шумахера, який наприкінці грудня розбився під час катання на гірських лижах, більше немає.

До такого висновку вперше з моменту інциденту прийшла група медиків на чолі з професором Жаном-Франсуа Пайеном, керівником відділення реанімації та інтенсивної терапії госпіталю Гренобля, де Шумахер проходить лікування, – пишуть Вести із посиланням на РИА Новости.

Ще в п'ятницю стан здоров'я семиразового чемпіона «Формули-1» оцінювався як критичний, а на вихідних він дещо стабілізувався.

Джерела своєї інформації та інші подробиці видання не публікує. Офіційної інформації про стан здоров'я Шумахера найближчим часом не очікується.

У понеділок представник лікарні, якого цитують світові інформагентства, повідомив, що легендарний гонщик залишається в критичному, але стабільному стані. Вдаватися в деталі про те, як відбувається лікування гонщика і стан його здоров'я, він не став. Водночас представник лікарні зазначив, що нових прес-конференцій найближчим часом не планується.

Нещасний випадок з Шумахером стався 29 грудня, недалеко від французького міста Гренобль. Автогонщик, який катався на гірських лижах, спіткнувся об камінь під снігом і впав, вдарившись об виступ скелі.

Гонщик впав у кому. Наразі Шумахер переніс дві операції, після другої лікарі помітили деяке поліпшення. Водночас, за словами лікарів, навіть за умови одужання наслідки травми колишній чемпіон світу у «Формулі-1» буде відчувати все життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.