Словацькі митники не пускають українців у бік Європи

Словацькі митники не пускають українців у бік Європи
Народний депутат України Віктор Балога заявляє про багатокілометрові черги в пунктах пропуску на українсько-словацькому кордоні.

Про це він повідомляє у своєму депутатському зверненні до прем'єр-міністра України Миколи Азарова, – пише МинПром.

У повідомленні також зазначається: «Останнім часом на українсько-словацькому кордоні склалася дуже напружена ситуація з пропуском українців, громадян інших країн ЄС у напрямку Словаччини. Багатокілометрові черги на пунктах пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» і «Малий Березний – Убля» створюють значні незручності та перешкоди під час перетину кордону».

За словами депутата, причиною черг є штучне затягування під час оформлення документів з боку словацьких митників та прикордонників. На його думку, такий стан речей є неприйнятним для наших громадян і тому вимагає термінового реагування з боку українського уряду.

Враховуючи вищенаведене, Балога просить Азарова невідкладно дати відповідні доручення та вжити заходів з метою вирішення цієї проблеми відповідно до укладених міжнародних договорів.

Крім того, Балога звернувся до посольства Словаччини в Україні з проханням не ігнорувати звернення українців і негайно втрутитися в ситуацію на українсько-словацькому кордоні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: митниця, ЄС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Словацькі митники не пускають українців у бік Європи
07 січень, 2014, 12:39