Назвали кращі відео 2013 року

Назвали кращі відео 2013 року
В інтернеті опублікували перелік найпопулярнішних та найкрутіших відеороликів 2013 року.

Якщо 2012 року увесь світ танцював під Gangnam Style від PSY, то цьогоріч така слава дісталась Harlem Shake,- пише ТСН.ua.

Але він був популярним всього декілька місяців.

Проте новий кліп PSY таки вибився в лідери YouTube, хоч і не отримав такої кількості поширень і каверів, як Gangnam Style. Тож, можна вважати, що лише Harlem Shake цього року став найголовнішим відео, яке заразило всю планету.

Топ-10 найпопулярніших музичних відео

Цьогоріч YouTube вирішив зробити топ у двох категоріях: найпопулярніше відео і найпопулярніше музичне відео. І перше місце в рейтингу найбільш популярних музичних відео року на YouTube знову зайняв репер PSY зі своїм новим кліпом на пісню Gentleman.



На другій сходинці популярних музичних відео опинився кліп на пісню Wrecking Ball від Miley Cyrus. Третя сходинка рейтингу дісталась також їй, але вже з піснею We Can't Stop.



Далі рейтинг музичних відео 2013-го виглядає так:

4 місце: Katy Perry - Roar (Official)
5 місце: P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess
6 місце: Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell
7 місце: Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko.

На 8 місці опинився Naughty Boy з треком La La La ft. Sam Smith, на 9 місці - Selena Gomez - Come & Get It і на 10 місці найкрутіших музичних відео - Avicii - Wake Me Up (Official Video).

Топ-10 найпопулярніших відео в світі

У цьому рейтингу, який також склав YouTube, перше місце посіло комедійне відео з оповідками лисиці The Fox (What Does the Fox Say?), яке створив дует з Норвегії Ylvis. Відтак, у 2013 році воно стало найпопулярнішим на відеохостингу.



На другій сходинці припаркувався Harlem Shake. Цьогоріч юзери завантажили на YouTube роликів на тему Harlem Shake більше, ніж живе людей на Манхеттені (понад 1,7 мільйона відео). Проте найпопулярнішою версією став армійський "харлемшейк".



Крім того, у всьому світі величезною популярністю користувалися різні кавери і пародії, креативні рекламні ролики та кумедні відео, наприклад, інсценізація того, як їдять різні тварини. Відтак відео How Animals Eat Their Food | MisterEpicMann опинилось на третьому місці.



Далі рейтинг найкрутіших відео 2013 виглядає так:

4 місце: Miley Cyrus - Wrecking Ball (Chatroulette Version)
5 місце: baby&me / the new evian film
6 місце: Volvo Trucks - The Epic Split feat. Van Damme
7 місце: YOLO (feat. Adam Levine & Kendrick Lamar)
8 місце: Telekinetic Coffee Shop Surprise
9 місце: THE NFL : A Bad Lip Reading

І на 10 місці опинилось відео Mozart vs Skrillex. Epic Rap Battles of History Season 2.

Окрему увагу в цьому рейтингу хочемо приділити кліпу Volvo Trucks, який вибухнув на весь інтернет в листопаді. Відео настільки активно почало поширюватись в інтернеті, що могло би зайняти навіть перші сходинки, якби не кінець року.



На цей кліп почала з'являтися купа пародій, але найкрутішим стало відеопривітання зі святами від Чака Норріса. За дуже короткий період відео назбирало вже 19 мільйонів переглядів.



Найпопулярніші відео 2013 року в Україні

Автором найпопулярнішого відео 2013 року в Україні, як і в світі, став PSY з хітом Gentleman, який зібрав у нашій країні понад 4,5 млн переглядів.

Крім того, в топі музичної десятки року опинилися семеро українських виконавців, включаючи Ані Лорак, Олю Полякову, Океан Ельзи та Дзідзьо. Також до рейтингу потрапив хіт від російської співачки Наталі "О боже, какой мужчина".



А от щодо немузичного відео, то українці більше віддавали перевагу мультикам. Відтак, найбільшу кількість переглядів отримала 33-а серія мультику "Маша и медведь", на другій сходинці – мультик "Лунтик", а на 3-му кумедне відео, яке підірвало інтернет – "Хомяк троллит ДПСника".



Найпопулярніше відео Євромайдану

Окремої уваги також заслуговує відео з Євромайдану. Хоч воно і не потрапило ні до світового рейтингу найпопулярніших роликів, ні до українського топу, але деякі ролики, присвячені подіям на Євромайдані, подивились сотні тисяч людей. Ми публікуємо 5 найпопулярніших.

Отже, на першому місці опинилось відео з розгону Євромайдану в ніч на 30 листопада. Тоді "Беркут" з кийками розганяв мирну акцію протесту, б'ючи людей, які були на Майдані Незалежності.



На другому місці опинилось відео, на якому сотні українців в метро заспівали гімн України. Це відбулось 1 грудня, коли всі їхали на народне віче, влаштоване опозицією після розгону Євромайдану.



Третю сходинку посів кліп, створений ТСН про події на Євромайдані. На четвертому місці нашого рейтингу опинилось аматорське відео під назвою "Мордор не пройде". Відео виявилось кавером на трейлер до фільму Хоббіт, але підлаштоване під події на Євромайдані.

І п'яте місце віддали ролику, на якому Майдан Незалежності з неймовірною кількістю людей зняли з висоти пташиного польоту. Це відбувалось під час виступу Океан Ельзи 14 грудня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Євромайдан однозначно кращий!
Відповісти
Кліпи з майдану це щось неймовірне! силно!
Відповісти
Останні новини
Назвали кращі відео 2013 року
08 січень, 2014, 07:52
«Волинь» залишив воротар
08 січень, 2014, 07:00