Євромайдан влаштовує тур «міністерствами упирів»

Євромайдан влаштовує тур «міністерствами упирів»
Активісти Євромайдану в Києві пікетуватимуть міністерства внутрішніх справ і охорони здоров'я.

О 10:00 8 січня активісти Євромайдану зроблять "тур міністерствами, де сидять упирі", - повідомили в прес-службі Громадського сектор Євромайдану.

Вони вимагатимуть від міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та його підлеглих швидко розслідувати напад на Тетяну Чорновол та звіту в цій справі.

О 12:00 активісти вирушать до міністерства охорони здоров'я, що у Маріїнському парку. Вимога - припинити тиск на лікарів Тетяни Чорновол.

"У справі про побиття Тетяни Чорновол від МВС у не було новин з 30.12.2013р. Чим займається слідча група протягом цих 10 днів? Очевидно, все, що могли сказати підозрювані на допитах, вони вже сказали. Таким чином, особа замовника , або посередника замовника злочину слідству відома, або вже й затримана. В таких резонансних справах дуже важливо інформувати суспільство про перебіг розслідування", - кажуть в прес-службі громадського об'єднання.

Пікетування МВС відбудеться під гаслами: "Вимагаємо звіту про розслідування! Вимагаємо справжнього росзслідування замаху на вбивство Тетяни Чорновол, а не імітації! Вимагаємо арешту замовника замаху!"

"МОЗ в особі Раїси Богатирьової тисне на керівництво приватної клініки "Борис", де лікують Тетяну Чорновол. Намагаються зробити так, щоб ті вигнали її на вулицю, не долікувавши. Причини — визнати стан жертви побиття задовільним, щоб справу не змогли кваліфікувати, як таку, котра включала тяжкі тілесні ушкодження", - заявили в Громадському секторі Євромайдану.

Колону формуватимуть о 10:00 на майдані Незалежності, біля барикади на вулиці Інститутській.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чем бы ещё дебилушкам заняться???
Відповісти
точно! чим би ще тим дебілам від влади у міністерствах зайнятись? вже награбили все, людей бють мирних, дурні репресії влаштовують
Відповісти
Черновол уже себя нормально чувствует и это видно из ее интервью.Она внятно адекватно разговаривает, дает обширные комментарии,ходит, т.е. видно, что человек себя чувствует уже намного лучше. И это нормально , что ее выписывают, с ее травмами уже можно спокойно идти на поправку дома.
Відповісти
давай я тобі так пику поламаю, от тоді і роби заяви
Відповісти
Упирі! як влучно сказано! )
Відповісти
Йдемо пікетувати фабрики Порошенка. Він здає в Росію наш рідний український шоколад. Всі за мною. Збір о 9-00 біля психлікарні!
Відповісти
и чего они добиваются вообще?
как по мне так все делается нарочно,дабы поднять шумиху вокруг этой Черновол! тема уже неинтересна ,вот они ее и подогревают митингами и заказными материалами в газетах..
Відповісти
Останні новини
Євромайдан влаштовує тур «міністерствами упирів»
08 січень, 2014, 08:07