Аварія в Харкові: Mercedes «влетів» у міліцейське авто. ФОТО

Аварія в Харкові: Mercedes «влетів» у міліцейське авто. ФОТО
У Харкові 7 січня близько 22:00 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля міського управління міліції.

На перехресті вулиць Миру та проспекту Орджонікідзе зіткнулися Mercedes-Benz E 200 та міліцейський Renault Kangoo, ‒ пише видання Insider.

Зазначається, що від удару Mercedes перевернувся, а Renault – в’їхало в стовп.

Унаслідок аварії постраждало семеро осіб. Троє міліціонерів – працівників патрульної служби, водій і троє пасажирів Mercedes. Усі доправлені до лікарні з травмами різної ступені тяжкості.

Тяжких травм зазнав старший інспектор роти полку патрульної служби, капітан міліції. Нині він перебуває у реанімації. Лікарі визначають його стан як тяжкий, неконтактний.

«За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило постраждалому тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 1 ст. 286 КК), прокуратурою області розпочате кримінальне провадження», – йдеться у повідомленні.

Наразі встановлено, що правоохоронці на момент ДТП перебували на службі у форменому одязі, з табельною вогнепальною зброєю та їхали на виклик з увімкненими спеціальними сигналами.

Зараз проводиться комплекс оперативно-слідчих дій, направлених на встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди, а також призначено низку експертиз.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І винним у ДТП буде стовп...
Відповісти
Це вже камікадзе від автомайдану полювання на міліцію влаштовують!:)
Відповісти
Останні новини
Аварія в Харкові: Mercedes «влетів» у міліцейське авто. ФОТО
08 січень, 2014, 12:40