В МЗС України відреагували на резолюцію Сенату США

В МЗС України відреагували на резолюцію Сенату США
Міністерство закордонних справ України розцінило резолюцію Сенату США, як підтримку європейського вибору України.

У МЗС підкреслили, що "заклик верхньої палати Конгресу США до всіх сторін політичного процесу в Україні утримуватися від застосування сили і підтримувати діалог національного примирення повністю відповідає підходам уряду України", - пише Дзеркало тижня.

У Міністерстві закордонних справ розцінили прийняту 7 січня Сенатом США резолюцію щодо України як прояв підтримки європейського вибору української держави і його демократичного розвитку.

"Уряд України залишається відданим стратегічному курсу на європейську інтеграцію і продовженню демократичних реформ", - зазначили у зовнішньополітичному відомстві.

У МЗС підкреслили, що "заклик верхньої палати Конгресу США до всіх сторін політичного процесу в Україні утримуватися від застосування сили і підтримувати діалог національного примирення повністю відповідає підходам уряду України".

- Сенат США прийняв резолюцію щодо України та нагадав про можливі санкції

"Саме до такого діалогу з метою забезпечення стабільності в державі закликає президент України Віктор Янукович, який засудив застосування сили як з боку правоохоронних органів, так і окремих учасників акцій протесту", - йдеться у коментарі.

У МЗС також відзначили налаштованість української сторони продовжувати розвивати конструктивні та взаємовигідні стосунки із Сполученими Штатами.

"Ми готові вести відкритий діалог в атмосфері взаєморозуміння, у тому числі з питань європейської інтеграції", - підсумували у відомстві.

Як відомо, Сенат США прийняв резолюцію, в якій, окрім іншого, закликав українську владу утриматися від застосування сили проти мирних демонстрантів і вказав на можливий розгляд питання про введення цілеспрямованих санкцій, у тому числі візових обмежень і заморожування активів, щодо осіб, відповідальних за накази про насильство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: США
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарно Сенат потролили!:)
Відповісти
це ж треба,щоб американські жиди вчили українських жидів,як в Європу шлях торувати.Українські жиди і Путіна опрацювали,вон як розщедрився,а що буде далі,то історія розставить все по своїх місцяї і виинних в нас н е м а є.
Відповісти
Ага, падли від влади зякались, бач як заспівали!))
Відповісти
Ага! Особливо тебе злякались невиліковного-хворого!:))) Ой боюсь...:)
Відповісти
Трішки надусили на горло Яникам , як ті заскавчали як цуцики!)
Відповісти
Скоро. скоро, прийде криндець цій банді Азірова і Яника!
Відповісти
Останні новини
В МЗС України відреагували на резолюцію Сенату США
08 січень, 2014, 16:21
У Ковелі загинув чоловік
08 січень, 2014, 16:06