Випустять конструктор за мотивами «Сімпсонів»

Випустять конструктор за мотивами «Сімпсонів»
Данська компанія Lego підтвердила інформацію про намір випустити конструктор, присвячений героям культового мультсеріалу «Сімпсони».

В іграшковому наборі будуть представлені головні персонажі мультсеріалу: Гомер, Мардж, Барт та Нед Фландерс, ‒ повідомляє BBC.

Компанія вже підписала відповідну угоду із власниками мульт-шоу кіностудією Twentieth Century Fox. У травні цього року на екрани вийде нова серія «Сімпсонів», в якій головні персонажі та довколишній світ будуть відтворені з кубиків Lego.

«Ми знаємо, що прихильники мультсеріалу зрадіють можливості самим відтворити будиночок Сімпсонів та зібрати ключових персонажів», ‒ каже Джил Вілферт, віце-президент з ліцензування Lego Group.

Мультсеріал «Сімпсони» виходить вже протягом 25 років, що робить його найдовшим телевізійним шоу за всю історію американського кінематографа. Конструктор Lego за мотивами улюбленої в усьому світі мультиплікаційної родини надійде у продаж наступного місяця та коштуватиме 200 доларів. У травні компанія-виробник також планує випустити окрему колекцію з 16 персонажів серіалу.

Минулого року Lego обігнала за обсягами продажів компанію Hasbro, ставши другим найбільшим виробником іграшок після Mattel.

Такий успіх пояснюється випуском конструкторів за мотивами трилогії «Володар перснів», а також мультфільмів «Іграшкова історія» та «Месники», що здобули шалену популярність.

Стратегію випуску тематичних іграшкових наборів Lego розпочала ще 1999 року, випустивши конструктори за мотивами «Зоряних воєн».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Випустять конструктор за мотивами «Сімпсонів»
09 січень, 2014, 10:30