Українки залежні від грошей бойфрендів, - бізнес-леді

Українки залежні від грошей бойфрендів, - бізнес-леді
Дизайнер одягу Оксана Караванська з Києва переконана, що стати успішною власним талантом на сьогодні в Україні жінка не може.

Про це від дизайнери дізналася Gazeta.ua.

«У сфері будь-якого бізнесу обслуговування - дизайнери, косметологи, перукарі, модельний бізнес - жінкам дуже просто. Тому що ці проекти реалізовують переважно їхні бойфренди, які допомагають їм фінансово. Жінці досягти професійної мети одним своїм талантом дуже важко. І самого таланту тут замало. В Україні для жінки є або фарт, або залежність від того, хто тобі допомагає», - зазначила дизайнер.

Оксана радіє, що її грішми підтримував чоловік.

«Я могла робити те, що хотіла. Я не носила хліб додому і не переймалася, де житиму. Тому вдалося підняти свою справу», - каже вона.

За її словами, вірність родинним цінностям, яку зберігають жінки в Україні, дає їм змогу ставати матерями у більш ранньому віці, ніж це дозволяють собі жінки за кордоном.

«В Україні жінки дуже залежні від думки чоловіків. І більше дбають про родинні цінності. Якщо порівнювати з Америкою, де першу дитину народжують після сорока років, то в Україні трошки веселіше. Але на кар’єру вже мало хто сподівається… без бойфренда», - вважає Караванська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бізнес
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українки залежні від грошей бойфрендів, - бізнес-леді
08 березень, 2012, 17:40