У селищі під Нововолинськом - медичний бунт. ФОТО

У селищі під Нововолинськом - медичний бунт. ФОТО
Мешканці селища Жовтневе, що під Нововолинськом, люди вийшли на акцію протесту через переведення місцевої карети "швидкої допомоги" у місто.

Чиновники від медицини вирішили забрати "швидку" в Нововолинськ, - пише Нововолинськ Діловий.

Донедавна тут, у невеличкому відділенні "швидкої", цілодобово чергували водій і фельдшер. Працювала й медсестра.

Сходитися до медичної амбулаторії мешканці Жовтневого почали з самого ранку. Селищний голова тим часом поїхав до Нововолинська — на нараду саме щодо медичної реформи.

Учасники акції пропонували вирушати до міста пішки, ще дехто закликав перекрити трасу на повороті з селища. Нарешті приїхав селищний голова Володимир Рудь, а з ним і заступник нововолинського міського голови, головлікар Нововолинської ЦМЛ Володимир Мороз і начальник центру екстреної медичної допомоги при обласному управлінні охорони здоров'я Олег Куц.

Посадовці намагалися заспокоїти натовп, але це їм вдалося погано. Пояснювали владці своє рішення просто: в Нововолинську за період свят було 35 викликів, а у селищі — жодного, тож своєї "швидкої", мовляв, тут і не треба. Люди зустріли ці слова обласного медичного функціонера обуреними вигуками.

Зрештою, чиновники запевнили, що вночі "швидка" чергуватиме у Жовтневому, а вдень їздитиме на виклики до сусідніх населених пунктів і до Нововолинська.

Зауважимо, що у відділенні вже вимкнули телефон, винесли звідти меблі, викрутили лампочки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Партія Ригів дусить нарід по всіх фронтах, от вам і вся правда"
Відповісти
Малолітня-школота! Коли ти вже розуму хоть трохи наберешься?!
А розібратись що і до чого не пробував, руки не з того місця і не під "те" заточені?:) Що до чого, що за реорганізація, а потім гвалт піднімайте! Ніхто не хоче тепле містечко втрачати, сидіти і за рахунок держави гроші отримувати, а треба працювати!!! А от ці чинуші, від "швидкої" і обурюються і людям локшину вішають!!!
Відповісти
те всім давно зрозуміло..батя сказав скоротити..тих і скоротять ті що х...ні самі наробили..а вам шавкам біля тих йолопів дальше пальта їх держати та їх замшеві туфельки хустинками свїми витирати..чинуші від швидкої..ну ти й дав...
Відповісти
Ти не знаючий - ти тупий. Бажаю тобі жити у Жовтневому. Там шахти закрили, народ без роботи був. сяк-так вижив. Тепер швидку забирають. Тепер певно кілька смертей в рік буде через те, що швидка вчасно не приїхала. Державні гроші тут бачиш? А мільйонів на Яника і Азірова не бачиш? засліпило?То випий пургену, може розплющить..
Як можна бути таким дебілом!
ЖОВТНЕВЦІ ТРИМАЙТЕСЯ!!!
Відповісти
А ти "розумний" хто такий взагалі? Що зробив корисного для держави, людей, громади? Давай до побачення! Хамнидло невиховане! До тебе ту швидку треба і дуже швидко, на пару з "123"!!!
Відповісти
чи будував ти бам,шахти та поліклініки...чи ложеш ти асфальт.. як ти можеш так казати .ти ніхто.азароф клім,сапожнікофф кормлять людей та дають їм роботу.хоч війни та голоду-розкачуєш лодку?хто ти такий вобще..запишись хоч в молоді регіони а тоді патякай
Відповісти
Сапожніков де заховався від народу? Орден від Януковича хапнув і більше з кабінету не виходить.
Відповісти
Начепити йому б той орден на його дітородний орган!
Відповісти