Як колядували у Клімчука. ФОТО

Як колядували у Клімчука. ФОТО
Кілька десятків волинян приїхали до будинку голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, аби поколядувати і "задати кілька питань".

Захід відбувся 9 січня під стінами будинку на вулиці Теремнівська у Луцьку, де, як стверджували колядники, проживає губернатор Волині.

Волиняни, домовившись перед тим в інтернеті, вирішили зібратися біля гіпермаркету «Епіцентр», аби потім разом завітати до Бориса Клімчука на коляду. Так, зібралося понад десяток автомобілів з людьми та приблизно стільки ж велосипедистів.

Під час збору невідомий чоловік у цивільному переконував людей не їхати до губернатора "без попередження". Присутні казали, що він - міліціонер. Той же запевняв, що люди "їдуть не колядувати".

Пізніше до нього приєднався міліціонер у формі і намагався знайти "ініціаторів акції". Присутні переконували його, що це не акція, а люди просто вирішили поколядувати у Бориса Клімчука.

Після розмови із правоохоронцем, який так і не знайшов ініціаторів, люди автомобілями та велосипедами вирушили шукати будинок губернатора Волині.

За інформацією колядників, Борис Клімчук живе на вулиці Теремнівська. Спочатку, правда стали колядувати під будинком, який виявився не губенаторським. Принаймні, непривітний чоловік, який вийшов з воріт, заявив: «Клімчук тут не живе». При цьому звертався до людей агресивно, тож вгамувати його підходили правоохоронці, яких, до слова, на вулиці було приблизно з десяток.

Зрозумівши, що колядують не там, люди знайшли "потрібний" будинок - той виявився сусіднім. Стали колядувати біля паркану цього будинку, проте до них ніхто не виходив.

Люди обурювалися, зазначаючи, що лише «жиди і цигани» не пускають колядників у свої оселі.

Один із учасників коляди, який представився Олександром, зачитав під стінами "будинку Клімчука" звернення до губернатора. (див. текст на фото).



Після цього люди вирішили розходитися. І саме в цей момент до колядників під'їхав автомобіль, з якого під оплески присутніх вийшов Борис Клімчук.

«Христос народився! Святотатці, колядуйте!», - сказав він до присутніх. А заодно поскаржився, що його відірвали від роботи: він саме мав зустріч із луцьким міським головою Миколою Романюком.

Люди виконали колядку «Добрий вечір, тобі…». На прохання почастувати колядників цукерками, Борис Клімчук сказав водієві винести пляшку горілки.

Колядники просили пустити їх у двір маєтку. Утім, після суперечки губернатор Волині запросив лише одну дівчину на ім’я Люба, якій передав «гостинець» – дві коробки цукерок.

Присутні заявили, що відвезуть їх на луцький Євромайдан і скажуть, що цим Клімчук підтримав євромайданівців.

Загалом розмова колядників з губернатором тривала понад 30 хвилин. Говорили про губернаторські привітання з біл-бордів та використані на це гроші, про членство Клімчука в Партії регіонів, клімчукову землю у Струмівці, антифашистський мітинг тощо (детальніше про це читайте на ВолиньPost трошки згодом).

Колядувальників фіксували на камеру
Колядувальників фіксували на камеру

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 133
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не заслуговує він на колядки, що і довів в черговий раз
Відповісти
ще до прокурорів потрібно сходити, вони теж люди ))
Відповісти
епрст щоб я так жив, це ж треба так - перші тролі цього сайту "123" і "лікар" вже тут як тут!:) З колядок повернулись? Ну і як вам БП "вставив"?:) Палкий привіт вашим організаторам olsad, odna, дуже нервовому gaponyuk і красуні difoto!:)
Ну вже хоч "героїв" у обличчя можна впізнати, а то все здогадки да хованки за ніками:) Видно що людьми рухає у цій справі, а вони у своїх коментах на борді навіть не розуміють, хто і за що відповідає, чим займається, що виконує голова ОДА... ну діти одним словом. Но ідейні, з вишколом "революціонерів" яких прокуратура останнім часом викликає!:) Дошку "свою" з запитаннями перед собою поставьте і хоч на одне питання самі дайте відповідь - а що ви особисто зробили для держави, області корисного, окрім своїх хороводів, криків "ганьба", "Слава Україні", "хто не скаче - той..."... ЩО???!!!
P.S. "123" і "лікар" відразу монітори протирайте!:)
Відповісти
що ми не зробили: не били мирних людей, не провалили угоду з ЄС, не обкрадаємо державу, не берем взяток, не ховаємось за 5 метровим забором, за 200 гр не ходимо на антмайдани. продовжувати?
Відповісти
І це все Клімчук?! Не знав!:( А ну далі давай, продовжуй...
Відповісти
уявляєш. все він. ПР рулить, поки що.
Відповісти
Продовжи, тільки без приставки "не". Що не робив - ясно, що зробив розкажи
Відповісти
тролі ще ті, ахаха
Відповісти
Ти "героїв" не впізнав.
Відповісти
а руденьку хто знаe ?
Відповісти
Я знаю, а що?
Відповісти
Молодці хлопці і дівчата. Наступний раз потрібно приходити з коктейлями.
Відповісти
думаю "маргарита" буде не доречною
Відповісти
вони коктейль Молотова мали на увазі )))
Відповісти
А чому не показали фото , як в районі молокозаводу стояв автобус "мусоровоз" набитий "матеріалом" та ціла купа авто з "голубими номерами" ? В мене було таке відчуття, що проводилась якась спецоперація по затриманню "наркобарона" або "бандитського угрупування". Але я помилився-це була "операція" не по затріманню, а по охороні . Куда і на що "зливаються" наші податки ???
Відповісти
там ще по доріжках піші ходили ) ховались.
Відповісти
это нормальная ситуация во всех странах.сходи в америке поколядуй губернатору штата-если с тебя не сделают винегрет max-min 10000v с тайзера.
Відповісти
в штатах губернатора зрадника країни, зразу на електричний стіл посадять. відкрий очі дурілка картонна
Відповісти
на стiл чи на крiсло,а якщо е факти зрады iди до прокурора чи ехай до страсбурга неуч ти наш заколискований.привет 123лiкар
Відповісти
ну ти читав той комент що модери стрерли ))
ти в курсі ))
Відповісти
нет, не в курсе
Відповісти
Чекайте міліцію з "колядою" в себе на порозі, колядники. Тільки потім не дивуйтесь. Бо перегиб палки відбувся.
Відповісти
перегиб Палиці?
Відповісти
В діях колядників були якісь порушення?
Відповісти
як руденьку звати?
Відповісти
В статті написано.
Відповісти
Втручання в особисте життя. Як би вам було, якби прийшли під ваш поріг невідомі вам люди і почали чогось вимагати?
Відповісти
ВИ там були??? Не ВИМАГАЛИ, а СПІВАЛИ!!!
Відповісти
ти з дуба впав, на вулиці Різдво, нормальні люди ходять друг до друга, співають колядок. вони що. через забор лізли?
Відповісти
Ви всі не гірше за мене знаєте, що там відбувалось і з якою ціллю був цей шабаш.
Відповісти
і точно впав
Відповісти
Ти читав те звернення "колядників"? Це так з Різдвом вітають? піднімають різдвяний настрій?
Відповісти
ну вже звиняй, хто що заслужив, одим цукерки іншим різочки. нууу тупиєєє
Відповісти
видно, раз так судити берешся кому і що. а дружки твої - святі отці, а руде дівча - діва Марія.
Відповісти
Цар Бог у нас Клічук!
Відповісти
Коляда сын бога Сварога и б огини Лады никакого отношения до рiздва(слово какое) не имеет.отмечается с зимнего солнцетояния 21.12до след полнолуния.
Відповісти
не подобається слово Різдво, святкуй день вегана ))
Відповісти
ти зараз говориш від імені Клімчука?
ні, тоді твої заяви про "вимоги" "Втручання в особисте життя" це просто кидання какашок на вентилятор. Не підставляй губернатора такими закидами.
Або хай він сам так скаже, або хай мовчать всі.
Відповісти
А что, мусора будут мне колядывать? прикольно, надо братву предупредить, прикольнемся.
Відповісти
Перегіб від тебе. Піарщік інтернетний. Сам боїшся. Богато сцикунів на волині які бояться висловити своюдумку. Мене звати Ігор я живу на ГПЗ приходьте поколядуйте відчиню всім!
Відповісти
ваш час пішов.твій і не приходив.пісні про крепкіх гаспадарників та середньовічні заклики до покори та рабства вже мало хто серйозно сприймає..перегиб палки відбувається тут кожен день..всю дань з області оцей крепкий господарник збирає через доїльний аппарат і кидає в києв..якісь визначенний процент залишає собі і на свиту.чудо дипломат,чудо крепкий господарник..говорить що коли в голову взбріде..його величність привик що логічно слова начальника полішукє не сприймають..особливо радують спічі на районах та розкази про страшну європейську кризу..і це при середній зарплаті по області в 200 евро та цінах які встановлюють їхні "члени"..коли треба "господарник" коли партія приказує-"простий солдат партії який просто біжить попереду інших(цитата оРИГІНАЛА).я які обнімашкі при відвідуванні "трудових колєктівів"..про ті чуда з "тендерними" закупівлями та роботами рясніють газети та інтернет..але ніхто там де треба і не бачить..так як не побачили тих доплюсованих 20 соток тієї землі зверху..один прокурор побачив-пішов на пенсію,на його місце прийшов хтось там з рідні "господарника".міг купити ту землю чи якось щось там тихіше..ні після огласки на аверсі треба було показати що він головний тут.царь полішуків.а ці члени кпсс що строчать за них то взагалі маразм..перегиб куцого мозку червоної плєсєні..
Відповісти
Планувався автомайдан, а вийшов вело-пішкарус!:) Чи свої, не чесно нажиті, авто за рогом залишили, щоб не так в очі кидалося?:) Такі молоді, а вже на авто, а ще у людей, у рази старших, щось вимагають? Де ви гроші на авто взяли? Заробили? То певно маєте хорошу роботу, заробіток то чого майданите?! Нескладуха якась виходить!:) А чого журналістів так мало? А як же піар, хто повірить, дома хто побачить? Не повелись? Тільки ВП, Аверс та Ватащук з ZIKу - ну одні опозиційні і "чесні" журналісти і видання!:)
Відповісти
при чому тут майдан і щось вимагали. просто сходили поспівали нашому любому губернетору, от і все. а от чого у вас піна з роту, то не знаю.
Відповісти
А ти про це краще у "123", "лікар", "irk" спитай? Сходили, поколядували і такі нервові повернулись:) Що їм там БП вколов?:) Це ж не можна так, такими бути молодими і так пінитись, нервувати... а що ж через пару років з людьми стане? А їм ще дітей "будувати"... ото нація виросте...
Відповісти
нервував якраз БП, правда потім одумався, горілку пропонував, але те що нервував було видно.
Відповісти
у самого небозь очко жим жим и пишишь хрень. Видно что завистный неудачник. А ребята вынуждены в Европе зарабатывать и приезжают покупают авто и тд. А ты пукать только можеш. Едем с нами на зароботки поработаеш неделю и умреш тошнотик.
Відповісти
А куди ви їздите і що робите?
Відповісти
Ну чому так мало ЗМІ назвали? Ще були представники як мінімум трьох медіа: "Волинська правда", "Волинські Новини", телеканал "Слово Волині" :)
Відповісти
А шоколадку дав німецьку. Європеєць)
Відповісти
А ви на веліках не Європейських та авто яких приїхали?:) Ах да - Китайських!:) На себе спочатку дивіться, а потім інших повчайте! Ще один виліз, тебе давно не читали!:)
Відповісти
Просто вони боряться проти вступу в Європу. А затарюються там і їздять туди відпочивати. А народ хай паше як бидло. Просто не можу на це дивитись.
Відповісти
Авто чомусь не сфоткали. обідно) було 20 автомобілів. Але всім поноавилось приїдуть посівати вже 100))))))) Так що в хату прийдеться впустити)))
Відповісти
Провокуй - не провокуй, всеодно получиш х...
Відповісти
той х... що ми отримали на антимайдані?
Відповісти
евромайдан, автомайдан, колядки - бред! вы шось реальне замутить. якщо своя голова нешарить -телевизор включить и подивится як люди виришубть питаня!
Відповісти
Прийди порекомендуй.
Відповісти
Мені обідно за себе і за всіх. Він з невагою відніся до нас обізвавши при приїзді. Запах спиртного на два метра від нього. Не запросив колядників до хати. Короче не обличчя Волині а Дупа!
Відповісти
колядникам на Україні не відчиняли тільки жиди і цигани. робим висновки)
Відповісти
Абіля його хатинки ранчо на 700 кв. м)))) напевно подарували)))Пишуть що когось запросив до хати я не бачив так як поїхав звідти не міг дивитися на срамоту. І на що дивиться народ Волині.
Відповісти
От цікаво, навіщо було наганяти стількі міліціянтів, невже так страшно пану Клімчуку?
А ще, щось нове у вільній Україні, щоб піти колядувати, потрібно взяти дозвіл, так сказав один правоохоронець. А Клімчук додав, що вчора приходили батюшки і депутати. так вони брали такій дозвіл. Вільна країна, національні свята. Така петрушка хлопчики.
Відповісти
Нагадаю що пан Клімчук сказав що потрібно записуватись до нього повідомивши що колядники прийдуть. Люди доносять слово Боже а правоохоронці говорять що треба таке реєструвати. Скоро щоб в церкву ходити потрібен буде дозвіл з міліції. Соромно. Ганьба!
Відповісти
не скоро, а вже, як в межигірї беркут проводив прочан, бачив)
Не розумію, що вони хочуть показати такими діями, що вони круті? хай не смішать, на данний момент довіра міліції складає 1% від опитуваних.
Відповісти
Ну то треба тобі трохи прочухана дати, щоб ти більше повірила!:)
Відповісти
Шановний, якщо ви так переживаєте за Слово Боже, то мали б його знати і виконувати самі в першу чергу:
"Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога" (Рим.13:1)

Бог дає таку владу, якої заслуговує людина, і ніхто, крім Нього, цю владу не відніме: "І Він зміняє часи та пори року, скидає царів і настановляє царів, дає мудрість мудрим, і пізнання розумним" (Дан.2:21)

Тому, шановний, замість колядувати в Клімчука приділіть увагу духовному, зміні себе самого. А доносити Слово Боже треба не шляхом насильства, а коли люди просять. Інакше завтра під вашими дверима опинюся я з бажанням попроповідувати, і побачимо, чи ви мене чаєм з цукерками напоїте.
Відповісти
з твоїх слів виходить що Клімчук - Бог?
Відповісти
Я не знаю, що і як у вас входить і виходить. Розумний - зрозуміє, нерозумний - обгавкає.
Відповісти
Традиції????? Я як відео глянув то коси дибки. Кодло нахальних невігласів! Перед Богом хоч не позорьте святе Різдво! Колядники - ще й вимагають???? Нахалюхи безалаберні!
Відповісти
Перед Богом хоч не позорьте святе Різдво!
http://www.youtube.com/watch?v=IhjkitL34Fs
Відповісти
потрібно в церкву звернутись та сказати що нам перешкоджали доносити слово Боже! Ось тоді побачим як Тоді вони заспівають.
Відповісти
Треба втікати в Європу. Массово просити притулку в Європейських країнах. А цим заборонити відвідувати країни Європи.
Відповісти
olsad, ну і хвороливе створіння, ти якщо вже визвався говорити з КБП, то хоч би висловлювався відповідно, а не поводив себе як "пацанюра", та ще й напрошувався на роботу у ВОДу. сміх та й годі!!! зробили посьмихвисько...
Відповісти
Ви б бачили скільки там було міліції))) На вул. Підгаєцькій стояв ПАЗик з міцією і ГАЗелька з будою, як возять вязнів + 2-3 легковика з синіми номерами міліції. Ще на самій Теремнівській 4 автомобіля міліції....ЦИРК
Відповісти
Цирк - то ваша акція!!! Ти б прийшов з таким "походом" до губернатора любого штату, або бургомістра міста у Німеччині то я б побачив би як тебе б зустріли!:) Розпоясались вже... І ще з піною тут щось доказують?! От нахалюги!!!
Відповісти
точно, десь би в штатах чи Німеччині, вийшов губернатор, послухав колядки, дав би цукерок, а тут приїхав з піною на бороді, ще й купу міліціянтів привіз. стидоття!
Відповісти
То акція мала на меті дістати солоденького від Борі? Ну і позиція! Ну здивували! Це таки змінить наше життя на краще!
Відповісти
ну якщо в твоїх поняттях солоденьке то зміни на краще життя. то з тобою все зрозуміло, до лікаря він тя вилікує
Відповісти
в моєму розумінні, якщо хотіли висловити протест - треба було пікет організувати як належить, а якщо їхали поколядувати - значить поспівати, взяти цукерок і пиріжків і тупцяти далі, що і зробили. А то йшли самі не знали куди і по що
Відповісти
поспівали, періжки він зажав. потупцяли далі.
Відповісти
але вже мусарів назганяли!
Відповісти
а где же клоунада гузя,бондаря,шыбы,масквич? такой момент пропиариться упустили!
Відповісти
там же где клоунада прокуроров
Відповісти
Мені здається що тут і колядою не пахло. Адже справжні колядники йдуть прославляти Бога і принаймні мінімум з шопкою і зіркою. А тут поприходили з прапорами і т.д. Зібралось скільки народу, і що ви цим хочете доказати? То треба було вже по Луцьку далі колядувати...
Відповісти
Погано нюхала, якщо не пахло))
колядували і йому і сусідам.
Відповісти
Невже так страшно Петровичу, що стільки міліції назганяли за наші податки?
Відповісти
Та ти хоч ті податки платиш і знаєш що це таке?:)
Відповісти
Да. Плачу, і не маленьки, на відміну від тебе безробітного.
Відповісти
буде горгут бо задовбав всіх. люди , що ж то за тварюка !!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Тепер точно знаємо куди йти посівати на новий рік , хатою не помилимось і сусіда не потурбуємо . Так , що чекайте, Борис Петрович. Цукерками українськими запасайтесь, а не європейськими .
Відповісти
Сама їж той Рошен паскудний! Люди з Польщі та Німеччини привозять на Варшавку гарний шоколад, то краще там купувати! А ти "Олена" спочатку в українське вдягнись, сядь на авто чи вело українське, а потім щось говори тут! "патріотка" епрст!!!
Відповісти
А чого раніше не ходили? Кому ви локшину вішаете?:) А то раптом свідомість прокинулась і olsad на Борді збір розпочав!:) Підіть до Романюка, вам добре у Луцьку живеться? А то вирішили колядувати... А Юлі з Вітею Ю. чого не колядували і до Бондара з Шибою не їздили???!!! Брехати діткам у садку будете і розказувати про ваші "мирні" акції!:) Розумні люди давно знають звідки ноги ростуть у ваших "походеньках!
Відповісти
тому що потрібно колядувати у щирих українців, таких як ПБ
Відповісти
Гг. самому не смішно з своїх слів)
Відповісти
На рахунок якості товарів. Нікого не треба переконувати , що європейські продукти кращої якості. Я це сказала до того , що Клімчук , так відстоюючи президента, мав їсти тільки українське , а в нього українським і не пахне. Як і російським. І він, і діти його все в Європі купляють , вони вже давно в Європі, а простому украінцю він розказує , що йому туди ще не час.
Відповісти
1) - НІХТО НІЧОГО НЕ МАВ!!! Вказувати чоловіку свому будеш!!!
2) Вільна країна, вільний ринок і кожен купує те, що сам хоче! Запам'ятайте це, а то постійно будете не гарно виглядати з такими фразами!:)
3) Ави що і яке купляєте?:)
Ну не смішіть вже людей і не позорьтесь вашими коментами!!!:)))
Відповісти
Рошен. Волинькондитер муляє??? В Європу простому населенню блокують вільний доступ а самі сидять на курортах в Європі.
Відповісти
Пора проти колядників відкривати кримінал за спробу замаху на "губернатора"...На всіх браслети!,,,
Відповісти
Ти принциповий провокатор, але тут номер не пройде! Якщо у Києві в когось клепки не вистачило, то тут все Ок. буде і хто перейде межу - схлопоче по повній і по закону!:)
Відповісти
Говорити ви всі тут гаразд, поливати брудом вмієте, говорити від імені влади також.
Але. Якщо щось не так, то хай сам пан Клімчук подасть в суд скаргу на колядників. Хай заявить що його образили і засіхали на майно чи здоровя. Но, якщо він так не вчинить, то всі ваші лихі слова на людей які прийшли спвіти, не варті уваги !
Відповісти
ось і настав той час у вільній Україні, на рідній, національній Волині, час, коли колядникам, щоб піти поспівати різдвяних пісень, потрібно за три дні брати дозвіл у поліції. Настав той час, коли ті, до кого приходить його народ щоб привітати з святами, загороджується десятками міліціянтів, автозаками, операторами з камерами, СБУшниками.
соромно... соромно... за неньку...
Відповісти
Ніхто і не заздрить! 1) як обличчя Волині міг би запросити на поріг, не обов'язково в хату, чи він не хотів щоб народ побачив статки за воротами. 2). Приїхавши до людей обізвав святотатцями, замість того щоб поцікавитись що сталось і причину приїзду людей. 3) Міліція якій дав наказ Терещук а це друг Клімчука зігнала кучу правоохоронців, ще й сказали що потрібно реєструвати дані дії людей в міліції як акцію. 4) Клімчук заявив що до нього на коляди потрібно записуватись. Абсурд щоб йти колядувати до людей не залежно від статку треба реєструватись. 5). Сам возить все з Європи і бачить там рівень життя, а тут людям лапшу вішає що ще не готові. Вони Бояться контролю від Європи що не зможуть нічого Вкрасти Розмутити Відкатати і тд.
Відповісти
Будинок Клімчуку будував власник суснозвісної фірми "Антон" - Бойко, яка спочила у бозі. Він за це отримав певну мзду - був заступником Клімчука. Око за око. Клімчук навіть не пукне даремно, тому що для цього потрібні певні зусилля. Як там будувалось і за що платилось, знає лише Бог. А колядникам ходити і заглядати в чужі будинки - це заздрість, яка теж карається Богом. Збудуйте собі будинок, а якщо тонка кишка, то збудуйте собачу будку. Вчорашній випадок - це вторгнення в чуже життя. Будинок приватний. Ви навіть до кума чи куми не зайдете без їхнього запрошення чи дозволу. Цинізм і дикість.
Відповісти
Ігорчику Гудзику, то певно ти вдома колядуєш? Домашній арешт? Бідолашка )))
Відповісти
Я б на його місці, теж вас в хату не пустила))) І так подякуйте що відірвався від своїх справ і приїхав до вас. Нормальні люди коли ідуть в гості то попереджають. А ви спеціально провокуєте, аби підставити БП, і висвітлити у ЗМІ його не з Кращої сторони. Ясно що Клімчук не святий, але ви теж майте Клепку, навіщо людині псувати свято своїми псевдо колядами. Святкуйте краще вдома, з родиною, співайте від душу. Забудьте про політику хоча би на Різдво.
Відповісти
Святотатство - кощунство, образа. Клімчук - молодець, вдало підібрав слово.
Відповісти
Чому? тоді, коли правоохоронці, мають займаимся тим чим мають, ловити злочинців, підтримувати порядок, вони (а це добрий десяток і більше, в тому числі декілька автомашин) вдруг зненацька вирішили охороняти Клімчука, чи можливо то сам Клімчук визвав їх? чи то їхня ініацітива?
Відповісти
Мене завжди вражала нагліть, невихованість та "стадність" деяких представників українського народу. Саме такі екземпляри "йдуть в Європу", "боряться за права" і ось таким от чином "вітають" з Різдвом. Мій дім - моя фортеця. І раді там лише друзям та родичам. Думаю в Клімчука така ж позиція. І приймати в себе на подвір"ї людей, які явно намагаються спровокувати на емоції, а не привітати з Різдвом Христовим - абсолютна адекватна реакція. Чого люди очікували? Що їх за стіл посадять і почастують? Клімчук - не пересічний дядько, а губернатор, і як не крути людина зайнята. А тут на тобі - під дверима колядують - зустрічай. Від справ відривати і нав"язуватись - нечемністю попахує. правда ж ? Кажуть, чорний піар - теж піар? Де Гузь, Шиба....??? Шось якось прогавили.
Хтось тут обурювався, мовляв, чи треба дозвіл на те шоб колядувати? Ну а звичайні колядники йдуть в двір господари з фотокореспондентами, з листами і провокаційними питаннями? Ні. Вимикайте дурнів.
Всіх з Новорічними і Різдвяними Святами. Добра вам!
Відповісти
Слава Богу! Підтримую кожне слово.
Відповісти
це все брехня! заявляю офіційно!
Відповісти
Що брехня?
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=v12Rkf9zyww#t=41
Відповісти
Ти видно за свідками Єгови дуже скучив! дивись широко! тоді побачиш корупцію і в церкві, в якої ти так шукаєш притулку і захисту
Відповісти
Ну це я про вас, Сергію, звісно, і про вашу геніальну думку поскаржитись у церкві.
Відповісти
Свято. Святотатці, сидіть дома, як я з моєю милою дружиною. Маємо вихідні, пємо віскі "Магелан" (але дуже маленькими ковточками), колядуємо і закушуємо дрібненькими соленими корнюшончиками з італійською сировяленою ковбасою...
Відповісти
Стаття написана не зовсім адекватно. Однобоко я б сказала) На Волинських новинах, трішки адекватніше. Це моя думка)
Відповісти
Колядникам - респект.
Тролям - дуля.
Всім іншим порада - не годуйте тролів, не вступайте з ними в діалог, не переконуйте ні в чому.
Це їх робота, за неї вони отримують гроші
Відповісти
Гордість бере за ідейних Лучан, молодці, сходили, заспівали, показали що ще не вмерла Україна, і в ній є справжні ширі люди!
Відповісти
Одне пікетування маєтку чиновника, підкріплене відеозйомкою його казкових «надбань» із тенісними кортами та басейнами, здатне, виявляється, завдати дуже болючого удару. І постреакція на такі візити тільки підтверджує це. Безглузді й недолугі залякування автомайданівців, звинувачення їх у міфічних гріхах лише додають запалу. Країна потроху прокидається. Провінцію і традиційне запілля влади також лихоманить. Хай та лихоманка ще мало відчутна і не глобальна, та все це лише питання часу. Що більше розкручуватиметься маховик репресій і бандитизму, то різкішою ставатиме реакція. Страх помалу відходить на задній план, бо всі чудово розуміють, що точка неповернення пройдена. Так, брати на себе відповідальність за щось радикальніше ні влада, ні протестанти не хочуть або й нездатні. Але зупинити лавину вже також неможливо.
Відповісти
Де ти там корти, басейни побачив побачив?:) До окуліста запишись! Ото так і лізе брехня і провокація від таких Майданутих(тих хто таке пише)!!!
Відповісти
ви знали, напевно, до кого йшли, якщо хотіли дискусії, то до неї треба готуватися. Хіба проблема у тому, що Клімчук не пустив до себе в хату??? Проблема у тому, що каже, ми побудували нормальну країну...Хіба це так? Вільних виборів немає( у тому що люди вийшли на Майдан несе відповідальність і Клімчук, який впливав на результати виборів), корупція процвітає і з нею боряться тільки на словах, чесних суддів практично немає, правоохоронців прості люи бояться, бо вони не захищають їх, Україну не вважають суб"єктом політики, розрив між багатими і бідними зростає, владці відпочивають і лікуються у Європі, а нас тягнуть у Тайожний Союз, освіта деградує з кожним роком і т.д. Таку країну хотів Клімчук, коли у 1994 році його обрали волиняни?
Відповісти
недавно хтось процитував Конфуція, дуже влучно сказано, - "Соромно бути бідним у багатій країні, і соромно бути багатим у країні бідній"
Відповісти
Шановні!!! Всю драматичність становища нашої держави, на БП звалювати не потрібно. Нашу владу ми самі вибирали, за що голосували те і маєте. З корупцією боротися, потрібно з себе починати, просто не давати хабарів, а у випадку вимагання грошей, подавати до суду. Почати потрібно із себе! І Я вважаю, це не нормально у свято прийти до чиновника на вирішення не зрозумілих питань, закидів, провокацій, та ще й прикриватися колядою. Розумна людина, я думаю, зробить правильні висновки. Не зважаючи на ці провокації, цей бруд. Ви говорите що наша влада діє не чесними методами. Гляньте на себе, ви від неї геть не відстаєте. Сором.
Відповісти
Шановні!!! Всю драматичність становища нашої держави, на БП звалювати не потрібно. Нашу владу ми самі вибирали, за що голосували те і маєте. З корупцією боротися, потрібно з себе починати, просто не давати хабарів, а у випадку вимагання грошей, подавати до суду. Почати потрібно із себе! І Я вважаю, це нормально у свято прийти до чиновника на вирішення зрозумілих питань, співання колядок, святкових привітань, та ще й прикриватися прапором держави. Розумна людина, я думаю, зробить правильні висновки.
Відповісти
"Нашу владу ми самі вибирали, за що голосували те і маєте." Тобто ви визнаєте, що влада вільних виборів не забезпечує, кришує корупцію, не здатна організувати належну роботу правоохоронних органів і т.д.? А що на мене дивитися - я не забезпечую реалізацію діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування і т.д.))) Прочитав Закон про місцеві державні адміністрації та "Організацію діяльності органів місцевого самоврядування в Україні" )))і що? Ви вважаєте, що у нас усе це діє???
Відповісти
Всім тролям треба на Волинь прислати нащадків Мойсея - Добкіна чи Кернеса, а можна Тютюнника. Тоді б ви Клімчука в сраку цілували. Все пізнається в порівнянні. Як в тій пісні про коханого співається: Піду я в садочок, зірву я листочок, буду накривати милого слідочок. Та не буде чого накривати. Так що дивіться, голуби мої, бись ви волосся на одній частині інтимного тіла з жалю не рвали.
Відповісти
лякають тільки слабкі, і ті що бояться
Відповісти
"Всім тролям треба на Волинь прислати нащадків Мойсея - Добкіна чи Кернеса, а можна Тютюнника. Тоді б ви Клімчука в сраку цілували" - якби це було так, то уже давно прислали б, не сумнівайтеся...)))от тільки люди інші, і така ..... не пройде і в Києві це розуміють...
Відповісти
Та вже задовбали своїми акціями протесту, ходять ,як телята самі незнають чого хочуть.
Відповісти
це не акція. це було привітання з Різдвом і співання колядок
Відповісти
http://volga.lutsk.ua/files/підсумки/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9.jpg
Відповісти
Слава Героям! (ті що памятають традиції, колядки)
Смерть ворогам! (ті що роздерають нашу неньку)
Відповісти
Нормальний Клімчук мужик!(принаймні, якщо порівнювати з іншими губернаторами).
Відповісти
Нормальний циган)
Відповісти