Міліція кличе лідера Автомайдану на допит

Міліція кличе лідера Автомайдану на допит
Громадського активіста Дмитра Булатова працівники міліції кличуть на допит, як свідка в справі блокування доріг.

Про це Булатов повідомив на сторінці Автомайдану Facebook, - пише Дзеркало тижня.

"Мені зателефонував слідчий з Володимирської, 15 і викликає на допит. Справа повернулася з прокуратури і ніхто її не закрив. Слідчий, як ні в чому не бувало запитав мене: "До Вас напевно ніхто не вийшов того разу, коли Ви приїжджали? Треба б, щоб Ви приїхали і ми поспілкувалися".

Я запропонував йому відправити мені повістку. Слідчий у відповідь запропонував домовитися по телефону або надіслати повістку поштою. Я порекомендував йому зв'язатися з моїм адвокатом", - написав Булатов.

Нагадаємо, 29 грудня підходи до резиденції президента Віктора Януковича в селі Нові Петрівці перекрили більше десяти міліцейських автобусів, ЗІЛи та близько 100 співробітників міліції.

Очевидці повідомляли про приблизно тисячу машин, що скупчилися на шляху від Києва до села Нові Петрівці, в якому знаходиться комплекс приватних президентських маєтків Межигір'я.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уже власть не знает что делать, как прицепиться к людям, смешно с этих Клюевых и Пшонок ))
Відповісти
смішно з майданівців, які вже не знають чим зайнятись і придумують для себе і про себе різні фантастично-нереальні казки (псевдо історії.
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=iMW_Kd1dkzo
Відповісти
Анекдот. Бомжа одетого в тулуп на майдане держащего в одной руке бутер в другой кофе, спрашивает Би-би-си! -Вы за Януковича? -Боже упаси! Так Вы за Тягныбока с Сеней? -Та Вы,шо боже упаси… -А за кого,за что? -Я за то,чтоб эта сказка не кончалась!
Відповісти
Анекдот.Сегодня в центре Киева произошел громкий инцидент: группа боевиков с Антимайдана прорвалась сквозь оцепление и устроила на Майдане разнузданное… поедание горячего кулиша и вызывающее распитие чая с лимоном!
Відповісти
Останні новини
Міліція кличе лідера Автомайдану на допит
10 січень, 2014, 09:42