Жителя Ковеля засудили на 11 років за побиття до смерті

Жителя Ковеля засудили на 11 років за побиття до смерті
Нещодавно Ковельський міськрайонний суд Волинської області засудив до 11 років позбавлення волі 24-літнього жителя Ковеля, який побив до смерті свого товариша.

Про це повідомила 9 березня співробітник СЗГ УМВС України у Волинській області Юлія Локотько.

Як розповіла Локотько, 12 квітня 2011 року 30-річний Олександр відпочивав вдома у свого друга в товаристві веселої компанії.

До застілля підготувалися серйозно: попередньо закупили чимало горілки. Але, як часто трапляється, виявилося – мало. Оскільки гроші закінчилися, «колеги по чарці» стали міркувати, де дістати на додаткову «дозу».

Раптом власник квартири, де відбувалося застілля, помітив: після того, як Олександр разом із Павлом пішли до магазину за спиртним, зник його магнітофон. Чоловік припустив, що техніку міг взяти Олександр.

Після повернення молодиків із цілим арсеналом оковитої господар розповів про свої здогади. Чоловік навіть подумати не міг, що Павло відразу стане з’ясовувати стосунки по-своєму.

Вирішивши, що Олександр без дозволу взяв чужу річ, захотів його провчити. Зненацька почав бити товариша в обличчя. Не припинив побої навіть після того, як той упав на підлогу: продовжував бити товариша не тільки кулаками, а й ногами.

Більше того – почав стрибати на грудній клітці вже майже непритомного чоловіка. Далі розбив об голову нещасного скляну пляшку з-під пива та вдарив його об батарею.

Жорстоке побиття продовжувалося півгодини, до тих пір, поки Павло не зрозумів: товариш уже не подає ознак життя. Павло викликав «Швидку допомогу», а сам подався з дому.

Покидаючи квартиру, він уже знав, що вбив друга дитинства.

Зважаючи на те, що у свої 24 роки мав судимість, а зараз достроково звільнений із місць позбавлення волі та перебуває під адміністративним наглядом, чоловік вирішив поїхати з міста.

Відтак вирушив потягом до свого товариша у Ківерці, де наступного дня його затримали працівники міліції.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть Олександра настала від поєднаної тупої травми тіла, яка утворилася через нанесення Павлом тілесних ушкоджень.

Проти підозрюваного Павла було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2. ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю), ст. 395

Згідно з матеріалами, зібраними в ході розслідування кримінальної справи, Ковельський міськрайонний суд Волинської області засудив Павла до 11-ти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вбивство
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Убить його мало, с*ку
Відповісти
Це точно
Відповісти
Останні новини
Жителя Ковеля засудили на 11 років за побиття до смерті
09 березень, 2012, 12:47