Кварцяний розповів про новачків «Волині»

Кварцяний розповів про новачків «Волині»
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний розповів про можливий перегляд нових гравців для команди.

Проте передчасно розповідати про персоналії не захотів, ‒ йдеться в повідомленні прес-служби ФК «Волинь».

«Справді, останнім часом навколо можливого кадрового поповнення команди футбольні і місцеві сайти здійняли незрозумілий галас. Називалося кілька персоналій, які вже буцімто підписали контракт із нами. Це неправда. Звісно, ми, як і всі команди, працюємо у селекційному напрямку. Але передчасно або просто неправдиво подавати інформацію не можна. Про усіх нових гравців, якщо такі будуть, клуб повідомить сам», ‒ зазначив він.

Окрім того, тренер розповів про найближчі плани команди. Так, футболісти збираються на збір до Туреччини, який розпочнеться 19 січня.

«Ми працюємо в Луцьку. Бігаємо кроси, здаємо тести, проходимо медогляд, займаємося силовою підготовкою й аеробікою, плаваємо у басейні. Передбачено й ігрові вправи. Всі налаштовані дуже серйозно», ‒ каже Кварцяний.

За словами наставника, можливі варіанти із переглядом нових гравців, адже закінчилася оренда Шеліхова та Матуку. Тож, на збір поїдуть гравці «основи» те декілька футболістів із дублю.

«Не поїдуть в Белек Приндета із Мемешевим, адже їх викликано в лави молодіжної збірної України, яка гратиме на Кубку Співдружності у Санкт-Петербурзі. Вони приєднаються до нас у лютому», ‒ резюмував Віталій Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний розповів про новачків «Волині»
10 січень, 2014, 11:01