На Волині чоловік застрелив свого товариша

На Волині чоловік застрелив свого товариша
Суперечка двох нетверезих друзів у Нововолинську закінчилася арештом для одного та загибеллю для іншого.

Досудовим слідством встановлено, що конфлікт вночі виник у будинку обвинуваченого, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції

Добряче випивши, товариші вирішили роздивитися рушницю, яку напередодні купили за спільні кошти. Пізніше виникла сварка через дружину одного із них, ‒ зазначають правоохоронці.

Як розповідає підсудний, постраждалий напав на нього з рушницею та погрожував убивством. Під час шарпанини він випадково натиснув на курок. У результаті поранив ще одного товариша, який намагався їх розборонити. Від отриманої вогнепальної рани чоловік помер.

Окрім того, при обшуку будинку, де мешкає затриманий, міліціонери знайшли підроблені паспорти із вклеєними його фотокартками.

Володимир-Волинський міський суд Волинської області детально розглянув усі матеріали справи, відтак визнав чоловіка винним у скоєнні кримінальних правопорушень за частиною 1 статті 119 (Вбивство через необережність) та частиною 1 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Тож тепер зловмисник проведе чотири роки в місцях позбавлення волі, окрім того – компенсує родині загиблого моральну та матеріальну шкоду – більше 100 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підпільник Кіндрат...
Відповісти
а чому Володимир Волинський суд розглядає усі матеріали справи ?
Відповісти
Останні новини
На Волині чоловік застрелив свого товариша
10 січень, 2014, 16:36