З Володимира-Волинського витурять контрабанду?

З Володимира-Волинського витурять контрабанду?
Волинські правоохоронці провели ряд обшуків у Володимирі-Волинському, під час яких вилучили контрабандні цигарки та алкоголь.

Про це йдеться у відповідях на депутатський запит нардепа від ВО «Свобода» Анатолія Вітіва, підписаних міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком та заступником генерального прокурора Романом Андреєвим, - повідомили у прес-службі «Свободи».

8 листопада Анатолій Вітів направив депутатський запит до міністра внутрішніх справ та Генерального прокурора щодо незаконної торгівлі тютюновими та алкогольними виробами у Володимир-Волинському районі та бездіяльності місцевих правоохоронних органів.

Як йдеться у відповіді на депутатський запит, підписаній Віталієм Захарченком, Володимир-Волинський міський відділ УМВС у Волинській області здійснює досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за заявою спеціального кореспондента Оруджевої Р.А. за фактом незаконного зберігання та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв та тютюнових виробів за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України.

Крім того, слідчим управлінням УМВС України у Волинській області здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 199 КК України.

У межах здійсненого досудового розслідування в зазначеному кримінальному провадженні, на виконання ухвал Луцького міськрайонного суду Волинської області працівниками управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області проведено ряд обшуків, під час яких виявлено та вилучено контрафактну алкогольну і тютюнову продукцію.

На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні процесуальні дії.

На виконання доручень МВС та УМВС України у Волинській області працівники Володимир-Волинського МВ продовжують проводити профілактичні заходи щодо виявлення та документування адміністративних і кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу горілчаної продукції та тютюнових виробів.

У відповіді з Генпрокуратури зазначено, що факти, викладені у депутатському запиті, є предметом досудового розслідування у кримінальному провадженні №12013020060000690, зареєстрованому у Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не контрабанду, а володимирську владу треба витурити! Контрабанда сама зникне!!!
Відповісти
Відписка і брехня.Як торгували так і торгують.Влада кришує!
Відповісти
За 30 метрів від входу до міської ради, на вході до ринку з часів правління Саганюка вільно торгують валютою.Це навіть видно з вікон міської ради.Так хто з цим має боротись? Чи в княжому місті валютчики-міняйли легалізовані?
Відповісти
Та нам все можна, папі мзду занесли і ми головні банкіри!
Відповісти
Яка місячна такса за право торгувати капустою?
Відповісти
По 100 зелених з кожного
Відповісти
Останні новини
З Володимира-Волинського витурять контрабанду?
11 січень, 2014, 09:53