У Луцьку прорвало теплотрасу. ВІДЕО

У Луцьку прорвало теплотрасу. ВІДЕО
Біля однієї з багатоповерхівок на вулиці Гордіюк вже вкотре прорвало теплопровід.

Аварія під землею трапилася ще на вихідних, 4-5 січня, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Люди кілька днів мерзли у власних домівках, а лагодити теплотрасу приїхали лише 9 січня. Місцеві нарікають, що через аварійну тепломережу вони не вперше сидять без тепла, однак ніхто, схоже, й не думає їм допомогти.

Люди скаржаться, що саме тут тепломережу прориває не вперше. Через це у них постійно відключають опалення, а в квартирах холод та вогкість.

"Ціле літо розкопано… Ізараз, від Нового року вже третій раз копають… У нас батареї лише лед-ледь теплі… Три місяці платим 200 гривень, а батареї холодні", - розповіла місцева мешканка Марія Марчук.



Майстер ремонтної бригади ДКП "Луцьктепло" Валентин Назаревич бідкається, що на підприємстві не вистачає працівників для здійснення робіт на усіх аварійних ділянках.

Люди ж висловлюють обурення, бо за теплопостачання платять справно. До того ж після кожного прориву теплотраси їм ніхто жодного разу не перераховував суми за тепло, якого майже не було. Місцеві неодноразово телефонували на гарячу лінію ДКП "Луцьктепло", з проханням відвідати їхню домівку, і зафіксувати показники термометра в помешканні, проте марно.

Коли ж врешті доведуть до ладу тепломережу на вулиці Гордіюк - комунальники сказати не змогли. За їхніми словами, аби повністю усунути аварійність саме на цьому відрізку, потрібно чимало грошей.

Тим часом місцеві навіть готові пожертвувати власні гроші, аби лише тепло та гаряча вода завжди були у їхніх квартирах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема вже чого писати?:) То ще візьміть щось з минулого року!:) Завтра Віче - то вже завтра від вас чогось "цікавого" почерпнемо!:)
Відповісти
А інформацію виклали 11 січня...

Шеб весною про це написали, як оперативно...
Відповісти
І не кажіть, на тому Волиньпосту ніколи нічого оперативного нема. та й цікавого нема. Не буду його читати
Відповісти
а це вже є наслідки безглуздого керування заступниці директора Луцьктепло Козлячек. Вона, без будь яких погоджень та дозволів, наплювавши на профком підприємства та міського голову провела масове скорочення на підприємстві. Викинуто на вулицю близько 300 робітників. Далі буде...
Відповісти
Ай-ай-ай. Рребята, я не в куррсе!
Відповісти
А того "далі буде" не довго чекати. Ота сама Козачек, ще у грудні повністью ліквідувала службу, яка займалась обслуговуванням внутрішньобудинкових мереж. Вона ці проблеми перекинула на плечі мешканців будинків. Ото дійсно далі буде...
Відповісти
Це не останнє скорочення. Багато працівників вже отримали повідомлення, що вони працюють тільки до закінчення опалювального сезону, а це саме технічний персонал, у тому числі й оператори котелень. Не за горами коллапс на початку опалювального сезону 2014 року. Низький за це уклін піні КОЗЛЯЧЕК, яка перебрала на себе керівництво ДКП "Луцьктепло"
Відповісти
Не трєба скігліті. Трєба браті лопаті й іті копаті.
Відповісти
Невже міський голова настільки безхребетний, що не може навести лад у комунальному підприємстві.
Відповісти
там проблеми не тільки з теплотрасою....
Відповісти
зате товаришу козачек пану нимеровському в робочий час слюсарі будинок будують
Відповісти