Протистояння «Волині» й «Чорноморця» почалося з перемоги

Протистояння «Волині» й «Чорноморця» почалося з перемоги
У матчі молодіжного складу луцька «Волинь» обіграла одеський «Чорноморець» з рахунком 3:1.

Гра відбулася 10 березня у Луцьку на стадіоні «Підшипник», повідомляє сайт ФК «Волинь».

Тренер «Волині» Анатолій Пісковець підсилив молодіжний склад кількома гравцями з «основи» команди: В’ячеславом Шарпаром, який не зіграє в суботу через перебір жовтих карток, Всеволодом Романенком, Сашею Стевичем, Ярославом Кінашем та Олексієм Бабирем.

Відтак з самого старту «хрестоносці» відразу міцно заволоділи ініціативою, і єдина небезпека, яка могла хоча б потенційно загрожувати володінням Романенка, виникала після обрізок оборонців «Волині».

А от атакуюча ланка нашої команди створила принаймні два стовідсоткові моменти: на 25-й хвилині Петро Петрук з 12 метрів не зміг переграти Ніколаєва у ближньому бою, а на 43-й хвилині Віталій Приндета зряче закидав головою «парашут» за комір воротарю, але той примудрився-таки відбити шкіряного на кутовий.

Ще в кількох моментах лучанам не вистачало миттєвостей чи точного завершального пасу, аби відкрити рахунок у матчі.
На другий тайм Анатолій Пісковець випустив одразу чотирьох нових гравців (Никитюка, Бабира, Стевича та Луценка) та зробив кілька позиційних змін.

Перший гол записав на свій рахунок Петрук, який зіграв на добиванні після удару Щедрого.

Через сім хвилин Бабиря збили в штрафному майданчику, і, окрім права на пенальті, «Волинь» отримала чисельну перевагу – арбітр вирішив, що порушення Іллой-Айета тягне на фол останньої надії.

Пенальті чітко реалізував Віталій Приндета.

По-доброму «лютував» у ці хвилини на полі правий фланг нападу «Волині», де діяли Жук і Бабир, а також Саша Стевич, який практично перекрив гостям центр поля.

Саме серб забив третій гол на 70-й хвилині. Після стрімкої контратаки він з другої спроби переграв кіпера одеситів – 3:0.

Наприкінці матчу лучани дещо розслабилися, не довели до взяття воріт ще кілька перспективних атак і дозволили Булганіну незадовго до фінального свистка забити гол престижу – 3:1.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Протистояння «Волині» й «Чорноморця» почалося з перемоги
10 березень, 2012, 09:16