Лучани скаржаться на темінь у місті, влада каже: треба 13 мільйонів. ВІДЕО

Лучани скаржаться на темінь у місті, влада каже: треба 13 мільйонів. ВІДЕО
13 мільйонів гривень потрібно, аби забезпечити світлом вулиці Луцька.

Про це розповів директор Луцького електротехнічного підприємства «Луцьксвітло» Олександр Ковпак, ‒ йдеться в сюжеті телеканалу Рівне 1.

Лучани нарікають на відсутність освітлення в місті: ввечері повертатися додому не лише страшно, а й небезпечно. Кажуть, не те що між будинками, а й на вулицях, зупинках, тротуарах ліхтарі, які працюють, можна перерахувати на пальцях. Знайти нормально освітлений пішохідний перехід ‒ взагалі велика рідкість.

Люди впевнені: проблема з освітленням міста владу не цікавить, адже вирішити її, на їхню думку, можна вже було давно. Не лише пішоходи, а й водії таким освітленням доріг не задоволені. Кажуть, що це може коштувати комусь життя.

Директор Луцького електротехнічного підприємства «Луцьксвітло» Олександр Ковпак стверджує, що над усуненням проблеми працюють. Особливу увагу, за його словами, приділяють освітленню пішохідних переходів. Він каже, що аби забезпечити світлом 400 кілометрів світлової мережі у Луцьку, необхідно 13 мільйонів гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У славному місті Луцьку можна спостерігати цікаву картину- в нічний період темнота темнюща, а зранку до опівдня -світять вуличні ліхтарі! І нікому до такої безгосподарності немає діла! Керівники міста (різних рівнів і усяких господарств ) бездіяльні і блатнюги! Треба заміна неробів -керівників на знаючих роботяг, професіоналів!!!
Відповісти
вже з 60% откатом?
Відповісти
Краще кредит на освітлення ніж на тролейбуси.
Відповісти
Останні новини
Лучани скаржаться на темінь у місті, влада каже: треба 13 мільйонів. ВІДЕО
11 січень, 2014, 14:26