Вибори у Луцьку: фальшивки від імені опозиційного нардепа. ФОТО

Вибори у Луцьку: фальшивки від імені опозиційного нардепа. ФОТО
Напередодні довиборів у Луцьку міську раду по округу №5 у неділю, 12 січня, невідомі поширили фальшиві листівки від імені опозиційного нардепа Анатолія Вітіва.

Про це повідомив керівник прес-сужби ВО "Свобода" на Волині Петро Герасименко на своїй сторінці у мережі Facebook:

"Ще до відкриття виборчих дільниць розпочалися провокації. Сьогодні вночі на території виборчого округу №5 невстановленими поки що особами було розкидано провокативні фальшиві листівки нібито від імені ВО "Свобода".

Ці листівки є нічим іншим як спробою ввести в оману виборців, наклепом та образою честі і гідності кандидата у депутати Миколи Федіка. Кольоровий друк цих листівок підтверджує їх зовнішнє походження, оскільки під час виборчої кампанії ми жодного разу не видавали листівки кольорового формату".

У даній листівці йдеться про те, що кошти, які лучани здавали на підтримку Євромайдану, свободівці, мовляв, витратили на передвиборчу кампанію кандидата Миколи Федіка. У ВО "Свобода" заявляють, що ця інформація недостовірна.



Довідка
Нагадаємо, у неділю 12 січня у окрузі №5 відбуваються довибори у Луцьку міську раду. Межі виборчого округу:

- вулиці Бабушкіна, Баранова (непарна сторона від №15 до кінця, парна сторона від №10 до кінця), Березова, Боткіна, Вербова, Вересая, Вериківського, Вишенського, Вільямса, Гастелло, Гірна (непарна сторона від №31 до кінця, парна сторона від №2А до кінця), Гончарівка, Городецька, Грабова, Дмитра Донцова, Івана Богуна (перейменовано з Романа Шухевича), Каштанова, Квітова, Кірова, Красовського, Левітана, Лермонтова, Лисенка (непарна сторона від №19 до кінця, парна сторона від №28 до кінця), Львівська (непарна сторона від №1 до №35А включно, від №65 до кінця, парна сторона), Макаревича, Маковського, Малинова, Малоомелянівська (непарна сторона від №57 до кінця, парна сторона від №72 до кінця), Мечникова, Мурашка, Наталії Ужвій, Олени Кульчицької, Павлова, Партизанська, Патона, Пирогова (непарна сторона від №17 до кінця, парна сторона від №18 до кінця), Потебні (непарна сторона від№1 до №29 включно, парна сторона від №2 до №32 включно), Революційна, Сєченова, Смирнова, Станіславського (парна сторона від №2 до №12 включно), Степова (непарна сторона від №11 до кінця, парна сторона від №34 до кінця), Тарасова (непарна сторона від №1 до №17А включно, парна сторона від №2 до №22 включно), Тополева, Трутовського, Тургенєва, Філатова, Ярослава Стецька;
- провулки Грінченка, Дмитра Донцова, Красовського, Львівський, 1-й Малоомелянівський, 2-й Малоомелянівський, 3-й Малоомелянівський, 4-й Малоомелянівський, 5-й Малоомелянівський, 1-й Степовий, 2-й Степовий, 3-й Степовий, 4-й Степовий, 1-й Трутовського, 2-й Трутовського, 3-й Трутовського.

У межах округу є дві виборчі дільниці - №10, Луцький національний технічний університет, вул.Львівська, 75;
- виборча дільниця №11, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2, вул.Львівська, 28.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай Палиця провалиця!
Відповісти
з чого ти взяв що це він?
може ти з свободи???
Відповісти
Класно...
Відповісти
дюди майте розум - не продавайтесь палкину
Відповісти
от, і спалився троль з офісу "сволоти"....тільки й ш знаєте це ображати, обзивати,й писати різну дурню, таке враження дітей понабирав й ті сидять за 1000 грн пишуть коменти...тушки нафаршировані лайном!
Відповісти
Хай Палиця провалиця!
Відповісти
і безмозгла заказуха і провокація проти "Свободи",це видно навіть і не для досвідчених людей,дивлячись на фото листівки.От таким підарам треба мізки вставляти молотком в голову і викручувати руки.
Відповісти
Я проти брехливих СВОБОДІВЦІВ, які під гаслами Правди проводять у ДЕПУТАТИ ХАБАРНИКІВ. Приклад: Вікторов-Свободівець, отримав 5 років тюрми за хабарі, які брав з вбитих горем лучан на Луцькому кладовищі.
Відповісти
а за кого ти? ще яких знаєш свободівців хабарників? поділися.
Відповісти
мені стидно за наш район, ми як стадо баранів яким кидають подачки від палочки...
Відповісти
Ірина Мирославівна, я не очікував від вас таких дій!не представляйте будь-ласка ту банду, вступіть назад у партію викладачів СНУ, ходіть на роботу, читайте пари, пишіть статті, а не уподібнюєтесь... самі знаєте до кого!
Відповісти
так-так, пані Ірино, невже ви такі?ви продалися??за скільки????????????????
Відповісти
Свобода потребує примітивних, але ручних і вірних Федіків. Луцьк потребує зрілих і відповідальних. Ірина констанкевич достойна представляти Луцьк у Верховній раді, добре що погодилась балотуватись. Весь цей вереск і бруд від свободи свідчить про її авторитет та моральну силу! Та й УРП (українська республіканська партія) кого небуть би не висувала!
Відповісти
Цей вереск свідчить, що Свобода програла! Верещати і працювати - то зовсім різні речі!!!
Відповісти
http://www.yagoodza.ru/data/things/25/254/254102/275386/original.jpg
Відповісти
http://www.st-dialog.ru/wp-content/uploads/2012/08/560.jpg
Відповісти
в статті за гроші написана правда пащенко може спитати всіх крім свободи
Відповісти
ну молодці "свобода" повеселили, а Пащенко, підар прищавий, видаляє коменти!
Відповісти
Це в нього називається "свобода слова по-пащеновськи". Ну-ну, той що не продається!
Відповісти
Останні новини
Вибори у Луцьку: фальшивки від імені опозиційного нардепа. ФОТО
12 січень, 2014, 09:25