Автомайдан поїхав в гості до Януковича. ФОТО

Автомайдан поїхав в гості до Януковича. ФОТО
З Європейської площі близько двох годин дня стартувала колона з не менше 100 машин з державними прапорами та прапорами ЄС.

Активісти Автомайдану планують черговий автопробіг в Межигір'ї, де мають намір «вручити повістку» президенту, пише DT.UA.

Активісти Автомайдану в неділю, 13 січня, зібралися на автопробіг до резиденції «Межигір'я» президента України Віктора Януковича.

«Їдемо вручати повістку до «Межигір'я». По дорозі всім даішникам і правоохоронцям так само вручаємо повістки на народний суд на Майдані ... Спеціально для правоохоронних органів повідомляємо: крім «Межигір'я», ми заїдемо в ще кілька гарячих точок", - йдеться в заяві ініціаторів акції.

Організатори Автомайдану особливо підкреслили, звертаючись до учасників, що мова йде про мирне зібрання, не варто піддаватися на можливі провокації, а також обов'язково дотримуватися правил дорожнього руху.

Крім того, учасникам акції настійно рекомендували обов'язково зупинятися на вимогу співробітників ДАІ, не гальмуючи рух всієї колони.

Невдовзі після того, як колона вирушила, їй заблокували дорогу на Поштовій площі. Біля місця події, як повідомляють очевидці, не дають проїхати близько 100 «тітушок».

Основна колона Автомайдану вирушила до резиденції президента Віктора Януковича у Межигір'ї іншою дорогою - через Паркову дорогу.

«Приємно, що ніхто з Автомайданівці не розпатякав, що наш маршрут не пролягатиме через Володимирський узвіз . Так що, ймовірно, «ті тушкам» знову не заплатять за невиконану роботу», - написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат Олександр Бригинець.

За його інформацією, на Дніпровській Набережній «міліціонери на чолі з капітаном А.Білоус безпідставно зупиняють автомобілі, влаштовуючи провокації на дорозі».

«Капітан все це знімає і стежить, як сержанти влаштовують провокації. Головні претензії - нібито не пристебнутий ремінь. І брудні номери», - розповів Бригинець.

Як повідомляє Hromadske.TV, біля повороту на Межигір'я дорогу перекрили двома вантажівками, стоять ДАІшники і «Беркут».



Вперше Автомайдан провів акцію в «Межигір'ї» 29 грудня 2013 р. У той же день активісти побували також у місць проживання прем'єр-міністра Миколи Азарова, голови Верховної Ради Володимира Рибака, лідера громадської організації «Український вибір» Віктора Медведчука.

Нещодавно стало відомо, що суди почали карати активістів Автомайдану за участь у пробігу, приймаючи рішення про позбавлення водіїв права керувати автомобілем на 4-6 місяців і виписуючи штрафи в 36 гривень.

Раніше організатор Автомайдану Дмитро Булатов заявляв, що в ДАІ складено неофіційний список водіїв Автомайдану, які повинні бути позбавлені водійських прав за результатом поїздки в Межигір'ї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://www.youtube.com/watch?v=WdWT1UHzsTo
Відповісти
Повістку предали. Точніше наклеїли на автобус Беркута. Свої думки щодо Януковича і величезна автомайданівська громада і 10 народних депутатів від Батьківщини, УДАРу і Свободи висловили. Здається, місія «Кур'єр» виконана. Є сенс повертатися до Києва і готуватися до суду над Януковичем на Майдані у наступну неділю. Сподіваюся, Водохреща омиє Україну не лише в духовному, але й в політичному плані.
Відповісти
дивитсь, пряма трансляція Автомайдану
http://www.ustream.tv/channel/bogusfogus
Відповісти