Як євромайданівці колядували для міліції. ВІДЕО

У Києві євромайданівці колядували для міліціонерів та військовослужбовців, які охороняють урядовий квартал.

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому в групі Громадський сектор Євромайдану в Facebook.

"Сьогодні ми колядували і віншували для міліції та солдатів Внутрішніх військ в урядовому кварталі Києва", - повідомили активісти.

"Деякі міліціонери відповідали посмішками, а дехто підспівував. Один із міліціонерів на побажання "мати у новому році нового президента" відповів: "Дякуємо! Це буде найщасливіший рік!" - додають вони.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже є результати..
Відповісти
Наше 7-ме Віче відбулося! І як би комусь не хотілося зворотнього, але Майдан знову був заповненим вщент. Далі. Коротко щодо планів і подільших дій. Основні вимоги незмінні: Януковича - геть! Азарова - геть! Притягнення до відповідльності звірів у погонах ("Беркут") та ватажка цього кривавого ОЗУ Захарченка. Звільнення всіх політв,язнів і арештованих під час акцій Євромайдану активістів. Дострокові президентські вибори. Крім того, на Віче було проголосовано звернення Майдану до ЄСПЛ щодо прискорення рішення стосовно незаконного арешту і ув,язнення лідера української опозиції Юлії Тимошенко. Ніяких перемовин, ніяких круглих столів з Януковичем і його казнокрадами. Ми стоїмо, поки наші вимоги не будуть виконані. Найближчим часом: 1. Готуємо багатотисячний похід на Межигір,я. Майдан йде до Януковича. Починаємо підготовку до масштабної, довгострокової протестної акції під резиднцією "межигірського хряка" Найближчі дні буде організовано запис добровольців, що будуть готові до довгої осади у цьому розсаднику корупції та владного свавілля. 2. По всій Україні, розпочинаємо підготовку до акції "Україна без кортежів". Вони нас дістали! Мета: блокування кортежів всіх вертикалей влади та персональні блокування вищих посадових осіб, що чинять беззаконня і знущаються над українським народом. 3. Продовжуємо роботу по організації всеукраїнського страйку ( це складно, але процес запущено). Майдан не буде просто стояти, ми будемо рухатись і діствати їх усюди, навіть там де вони нас не очікують. Про час і формат проведення акцій буде окремо повідомлятись на передодні, щоб уникнути зайвого витоку інфи. Завтра, 13-го січня, о 9.00 знову виходимо на пікетування МВС з вимогою відставки фашиста Захарченка і притягнення до відповідальності його особисто та усіх міліцейських катів, що чинили розправу над мирними демонстрантами. Втім, формат буде дещо інакшим. Буду там о 10.00. Вони не будуть мати спокій. Наш протест мирний, але ми будемо проводити акції прямої дії. Жодних сумнівів, жодної зневіри. Єдиний Майдан - Одна Україна! Наша сила тільки в єднанні! Все буде добре. До перемоги! Слава Україні
Відповісти
Це не колядники а якісь кришнаїди
Відповісти
Останні новини
Як євромайданівці колядували для міліції. ВІДЕО
12 січень, 2014, 19:48