На «Ягодині» готуються до навали футбольних вболівальників

На «Ягодині» готуються до навали футбольних вболівальників
Українські та польські прикордонники востаннє офіційно погодили сценарій останніх приготувань до Євро-2012: кажуть, якщо система спільного контролю й справді покаже якісну та швидку роботу на кордоні, то і після єврочемпіонату вона залишиться в дії.

Про це йдеться у сюжеті Телеканалу новин «24».

«Люди задоволені, бо здійснюється реально пришвидшення. Ми організовуємо інші спеціальні технологічні організаційні заходи на кордоні. Це і смуги руху окремі, по яких будуть просуватися організовані групи вболівальників, супроводжуючі особи, команди чи їхні допоміжні структури і служби. Буде організований реверсний рух. Скажімо, якщо матч проходитиме в Україні, то пришвидшений рух буде в один бік, після завершення матчу – в інший», – розповів голова української частини спільної комісії з питань пунктів пропуску Ігор Тимофєєв.

Найбільший потік уболівальників очікують на автопереході «Ягодин». Торік його довели до ладу. Охоронці кордону обіцяють: зустрічатимуть гостей по-новому.

«Нова форма розроблена. Я думаю, що на період проведення Євро-2012 в Україні митна служба зустрічатиме гостей в дуже гарній формі. Є особовий склад, який закінчує навчання з вивчення іноземних мов, тобто, щоб ми зустріли гостей, які будуть слідувати до нас, в Україну, знанням англійської, польської мов», – сказав начальник митного поста «Ягодин» Едуард Назарчук.

Штат людей, що працюватимуть на пунктах перетину, вже майже затвердили.

За коротких три місяці, які залишились до Євро-2012, хочуть поправити всі огріхи в роботі.

Наразі сторони підписали спільний протокол, який передбачає розбудову ще п’яти пунктів пропуску.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На «Ягодині» готуються до навали футбольних вболівальників
10 березень, 2012, 16:29