Азаров - гвинтик Кремля, - нардеп з Волині

Азаров - гвинтик Кремля, - нардеп з Волині
Прем'єр-міністр Микола Азаров не український політик, а гвинтик Кремля, - вважає народний депутат України від ВО «Свобода» Євген Мельник (на фото).

«Азаров – це не український політик, а гвинтик Кремля, який нищить українську економіку, сприяє розбазарюванню золотовалютних запасів України, придушує малий та середній бізнес та довів Україну до межі дефолту», – цитує партійна прес-служба виступ політика під час віче у місті Рожище.

Також свободівець зауважив, що відповідальною за усі злочинні дії влади проти українського народу є не лише влада у Києві, а й влада на місцях.

«У нас на Волині це – губернатор Борис Клімчук, його перший заступник і за сумісництвом головний регіонал області Башкаленко та голова обласної ради Володимир Войтович. Саме за заявами Войтовича було відкрито кримінальні справи проти шістьох учасників Луцького євромайдану. Але рано чи пізно ті, хто давав вказівки розганяти мирні акції протесту та переслідувати їх учасників понесуть заслужене покарання», - каже політик.

«Так вчинила литовська влада, яка відкрила кримінальні справи проти тих посадовців, які у 1991 році давали вказівки придушувати протести біля телевежі у Вілюнюсі. Так от, зараз притягнуто до відповідальності двох осіб, які, тікаючи від власного народу заховалися в Україні. Через 23 роки вони понесли покарання і рано чи пізно наша псевдовлада відповість за скоєне», - додав він.

Також Євген Мельник звернувся до працівників правоохоронних органів із закликом не виконувати злочинні накази, а членів Партії регіонів закликав взяти приклад з колег з Франківщини, Тернопільщини та Львівщини і вийти з лав партії, яка чинить злочинні дії проти власного народу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
курм предур
Відповісти
Мельник! Здай мандат разом з Вітівим, зміни ВР, відмовтесь від зарплат, ви ж не працюєте, навіщо людей обманювати, а потім вже про когось розповідайте! Слабо?:) Ото і не пи...ть!!!
Відповісти
Мельник! Навіть членство у Свободі не робить нардепів розумними, а їх діяльність результативною, що підтверджує робота місцевих рад у 3 західних областях України (на Волині, на щастя, ви не в "більшості"!). Ви закликаєте проти влади виступати,то чого ж тоді не відмовляєтесь від "подачок" влади у вигляді пенсій, соціальних допомог, стипендій і т.д.?! Нехай ваші "продвинуті" колеги організують роботу господарського комплексу їх областей так, щоб грошей було "завались" - от тоді вони можуть по праву претендувати на лідерство, а так - пшик, грошей не хватає для соціальних виплат майже в 2,5 рази і які дотує держава з доходів таких регіонів, як Донбас, Луганщина, Харківщина і т.д. Так що знаходьте теми, пане ЛІКАРЮ, для вас зрозумілі, а не рядьте там де ви немаєте жодного поняття!!!
Відповісти
Останні новини
Азаров - гвинтик Кремля, - нардеп з Волині
13 січень, 2014, 11:03