Регіонали не хочуть розпускати «Беркут»

Регіонали не хочуть розпускати «Беркут»
У Партії регіонів не вважають за доцільне розформовувати спецпідрозділ «Беркут».

Про це заявив на погоджувальній раді у понеділок голова фракції ПР Олександр Єфремов, ‒ пише Українська правда.

«Це недоцільно робити, коли відбуваються незаконні захоплення будівель та анархія на вулицях міста. Поїдьте до центру по ночах і подивіться, що там робиться», ‒ сказав Єфремов.

За його словами, «якщо при цьому ще нейтралізувати дії правоохоронних органів ‒ це злочин перед власною державою та народом».

Як відомо, раніше опозиціонери озвучили низку вимог до влади, одна з яких ‒ щодо розформування спецпідрозділу «Беркут».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Увага! З початком політичного сезону буде підвищуватись не тільки наша активність, але й активність ПР та їхніх прихвостнів. У Марііїнський парк заїхала частина ПРовокаторів-титушок. А завтра підвезуть нову партію "гвардії Януковича" за 200 в день (хоча, потім кинуть, як завжди) і знову будуть як в "загоні для худоби" годувати гречкою з хлібом. Триматимуть антимайдан мінімум до прийняття ганебного грабіжницького бюджету Азірова, щоб створити "фон підтримки" для Януковича. Не виключено, що стоятимуть довше, щоб постійно тримати напругу і провокувати локальні конфлікти з нами.
Отже, ми повинні бути надзвичайно уважні. Провокацій, інформаційної "чорнухи", компеляцій, брехні і т.д. буде дуже багато. Кримінально-міліцейська хунта робитиме все, щоб нас вибити х Майдану. Не вийде! Нічого їм не вдасться, якщо ми будемо до цього готові. А ми готові.
Тому, велике прохання. Користуватися тільки перевіреною інформацію. Слухати тільки тих кому довіряєте, сцену Майдану, представників Ради ВО "Майдан", лідерів та народних депутатів від парламентських опозиційних сил. Ні в якому разі, щоб не трапилось, не панікувати, не суєтитися і пам,ятати, що в разі чого - на Майдан! Тут правда! Тут наше місце і тут наш форпост оборони. Все буде добре!
Відповісти
Як я радію коли читаю такі рядкі! Серце з грудей вилітає уоли бачу адекватних людей. Дякую!!!!!!!
Відповісти
гузь - тітушко, знову їде працювати у перших рядах в сутичках з беркутом. тра ж новий дах на будинок, так от, гузь радіє і коменти із закликами пише знову.
Відповісти
"Усіх міліцонерів, котрі вчинили побиття під судом, було перефотографовано. Усіх їх було змушено відкрити свої обличчя. Усіх їх, під охороною активістів, було спроваджено цілими і неушкодженими через «коридор» ганьби, від автобусів – до РУВС. Через місяць, через рік або навіть через двадцять – ті з них, чию вину буде встановлено справедливим судом, ОБОВ"ЯЗКОВО будуть відповідати за те, що сталося під Святошинським судом.
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=sNWMtcwPwh4#t=109
Відповісти
Інструкція, як громадянину арештувати міліціонера

"...у разі затримання неуповноваженою особою (звичайним громадянином) співробітника міліції, який, на думку такої особи, скоював злочин, зазначений громадянин зобов'язаний негайно доставити його до прокуратури або негайно повідомити орган прокуратури про затримання та місцезнаходження вказаного співробітника міліції"

http://goo.gl/1znDGb
Відповісти
Останні новини
Регіонали не хочуть розпускати «Беркут»
13 січень, 2014, 12:14