На Майдані готуються до розгону

Силовий розгін Євромайдану заплановано на четвер, 16 січня.

Про це під час прес-конференції повідомив комендант Майдану, нардеп Андрій Парубій, ‒ пише ТСН.

У зв’язку з цим Штаб національного спротиву оголосив мобілізацію на 15 січня та запрошує нових добровольців, щоб попередити провокації та «спільно зупинити будь-яку спробу влади розігнати Майдан».

За словами Парубія, з цього тижня влада почала нову хвилю провокацій проти Майдану. Так, зранку понеділка, 13 січня, на дальню барикаду в районі КМДА підійшло кількасот людей, серед яких 50 ‒ спортивної статури, і намагалися спровокувати бійку. Силами самооборони Майдану бійки не було допущено, конфлікт локалізований.

«У нас є інформація, що подібні провокації Партія регіонів буде влаштовувати кожного дня, щоб довести конфлікт до такого рівня, щоб у силовиків з’явився привід втрутитися в ситуацію розігнати Майдан», ‒ розповів комендант.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розходитись... Набридли всім.
Відповісти
Потрібно діяти, просто стояти мало що дає.
Відповісти
вже ці будуть...вони поднімуть економіку с колєн..толкові господарникі знають шо робити..не треба нам потрясінь..нащо й вибори ті через півтора року?краще садочків построїм..
Відповісти
Ідіоти! У Януковича, справді, зірвало дах від безкарності. Щодо ситуації з заявою якогось мудака з Мінкульту стосовно участі священників Української Греко-Католиціької Церкви у богослужіннях на Майдані. Це ж яким потрібно бути моральним уродом і покидьком, щоб погрожувати закриттям однієї з найбільших християнських церковних конфесій України!!! СПонад сім мільйонів вірян!!! У них параноя! Це все-одно, що погрожувати Ватікану. Людина, що таке чинить - повний неадекват. Я вже не кажу, що це відвертоа єресь. Безбожники!
Відповісти
КРОХА СЫН ПРИШЁЛ К ОТЦУ.И СПРАСИЛА КРОХА .НА МАЙДАНЕ ХОРОШО ИЛИ ВСЁ ТАК ПЛОХО ? ЧТО СКАЗАТЬ ТЕБЕ СЫНОК.ПРОСТО НА МАЙДАНЕ.СОБРАЛИСЬ С ГАЛИЧИНЫ .ДИКИЕ СЕЛЯНЕ .ПРО НЭВМЕРЛУЮ ПОЮТ.СТРОЯТ БАРРИКАДЫ .КОФЕЁК С УТРАПОПЬЮТ И ШТУРМУЮТ РАДУ.ЗАПАХ СТОЙКИЙ ТАМ СТОИТ ПОТА И ФЕКАЛИЙ.А В ПАЛАТКЕ ТАМ СИДИТ ПОРТНИКОВ ВИТАЛИЙ . ДНЁМ С ТРИБУНЫ ГОВОРИТ ПРО СОЮЗ С ГЕЙРОПОЙ ,НОЧЬЮ С ДЯДЕНЬКАМИ СПИТ.ЛЮБИТ ДЯДЕЙ ПОПЫ . .ВОСПЕВАЮТ ТАМ ВСЕРЬЁЗ ПОДВИГИ БАНДЕРЫ. МУЧИТ ИХ ПЕДИКУЛЁЗ ,ТРИППЕР И ХОЛЕРА . ВЕСЬ ЗЕЛЁНКОЮ ОБЛИТ ЮРКА ВЕЧНО ПЬЯНЫЙ .СИНИМ ПЛАМЕНЕМ ГОРИТ ТЁТЕНЬКА РУСЛАНА . НА ТРИБУНЕ ТАМ СТОЯТ ТРОЕ ДЕПУТАТОВ .И П....Т .ПИ....Т ..ПИ...Т ДЛЯ ДЕГЕНЕРАТОВ. КРОХА СЫН ПОСЛУШАЛ ВСЁ .И СКАЗАЛА КРОХА . ДУРАКАМ ТАМ ХОРОШО .А СТРАНЕ ВСЕЙ ПЛОХО ...
Відповісти
В России уже предлагают переселить 7 млн украинцев в Сибирь - после вступления Украины в ТС

После возможного вступления Украины в Таможенный союз необходимо пересилить 7 млн украинцев в Сибирь для создания "демографического кордона против китайского наплыва".

Об этом в ходе круглого стола "Евразийский Союз: утопия или реальность?" в Южном федеральном университете (г. Ростов-на-Дону) заявил секретарь Ростовского регионального отделения "Российский Социально-Консервативный Союз" партии "Единая Россия" Антон Бредихин. Он, в частности, презентовал проект комплексного анализа регулирования миграционных потоков в Сибирь и на Дальний восток "Ермак 2.0", сообщает корреспондент УКРИНФОРМа в РФ.
Відповісти
А чого тільки в Сибір? За словами А.А. Уриря, директора ООО ''Вектор'', кожен другий має українець муситиме відробляти панщину в російськиї сім'ях. А кожен перший - у сім'ях вихідців з кавказу і інших нац.меншин. А решту роззстріляє особисто Путін(за відсутністю Сталіна).

А взагалі-то, мені теж багато чого хочеться, як і цьому мудаку, наприклад, щоб люди перестали вірити в таку нісенітницю і лякати нею інших.
Відповісти
то провладна партія.вже років 15.в одесі прходило пару семінарів з представниками тої політсили та мєсними ківаловцами де вони все в деталях по тій програмі розказували.і 15500 руб. зарплата початкова і різні там штукі.це державна програма рф.вже існуюча давно.
Відповісти
то це не переселення. переселяли татар в 44-му. це щось типу добровільної міграції, нібито з якимись заохоченнями. не хочеш - не їдь. а на писано так, нібито буде примусова депортація
Відповісти
http://www.inosmi.ru/russia/20130131/205268137.html
Відповісти
За їхніми словами, то їх вже разів 10 мали б розігнати.
Відповісти
http://img-fotki.yandex.ru/get/6108/38428361.1d2/0_76d3e_c87175e1_L.jpg
Відповісти
"Усіх міліцонерів, котрі вчинили побиття під судом, було перефотографовано. Усіх їх було змушено відкрити свої обличчя. Усіх їх, під охороною активістів, було спроваджено цілими і неушкодженими через «коридор» ганьби, від автобусів – до РУВС. Через місяць, через рік або навіть через двадцять – ті з них, чию вину буде встановлено справедливим судом, ОБОВ"ЯЗКОВО будуть відповідати за те, що сталося під Святошинським судом
Відповісти
РазГОМНЯТИ вже той майдаун!!!
Відповісти
сходи і розжени Майдан,ти герой з мокрими штанями задрот за монітором аха-ха-ха
Відповісти
ти херні ненеси їх давно треба розігнати надоїли вони вже 2 місяця стоять а толку ноль
Відповісти
У Штабі спротиву оголосили мобілізацію через загрозу розгону Майдану

У Штабі національного спротиву оголосили мобілізацію на Майдані, оскільки,"влада активізувала провокативні дії".
Про це на брифінгу у понеділок заявив комендант депутат Андрій Парубій.
Він нагадав, що у понеділок зранку кілька сот людей вчинили провокацію біля барикади з боку КМДА.
За словами Парубія, влада буде намагатись щодня провокувати силове протистояння між людьми в цивільному.
Крім того, за даними опозиції, на 16 січня планується нова спроба силового розгону Майдану.
На думку штабу, "Беркут", під виглядом спроби розборонити цивільний конфлікт, спробує силовим шляхом розігнати.
На 15 січня Парубій оголосив загальну мобілізацію волонтерів.
"Особливо тих людей, які зараз є по регіонах. Щоб ми на кінець цього тижня могли мати достатню кількість людей для локалізації будь-яких провокацій".
Парубій попередив "громадянина Януковича, Захарченка та інших людей, які зараз готують провокації" про відпір силовому сценарію:
"Ми зуміємо зупинити будь-який сценарій зовнішнього впливу на Майдан".
Українська правда
Відповісти
Увага! Перепост! В ніч з 15 на 16 січня, Янукович-Захарченко планують чергову спробу "зачистки" Майдану. Прохання, всім хто зможе, в цю ніч бути на Майдані. Інформація дуже достовірна. Вірогідність силового сценарію дуже висока. Вони знову готові до застосування спецназу проти мирних громадян. Саме для цього, останнім часом, в Київ стягнуто додаткові підрозділи ВВ, "Беркуту", підігнано десятки водометів та важку техніку. Панікувати і суєтитися не варто, але потрібна максимальна мобілізація в цей час. Готовінсть номер 1!
Слава Україні!
Відповісти
Хлопці, що ви курите і де берете? А воно вас бере конкретно!!
Відповісти
Царев с семейством «поненавидел» Европу на отдыхе в Чехии и Италии «Регионал» Олег Царев вместе с женой, четырьмя детьми, мамой-пенсионеркой и французским бульдогом Пипито путешествовал по Европе на машине. Новый год, по его словам, семья встретила в Чехии, в Карловых Варах, а потом все поехали кататься на лыжах в Италию. Хорошо пацан устроился: мечтает о штурме Киеврады и запрете въезда в Украину иностранцев, а сам даже собаку в Европу повез.
Відповісти
Цей парубій - шизофренік... Він вже десятий раз попереджає про штурм, а його все немає... Як в ті байці, про вовків, які ніби нападають на отару, і ніхто вже не повірить.
Відповісти
Після сьогоднішньої заяви міністерства культури до греко-католицької церкви, боюся, що через пару днів заборонять Бога! Бо він поставив нереальні заповіді для наших можновладців, це виконати їм нереально! навіть однієї заповіді!: 1. Хай не буде тобі інших богів передо Мною! 2. Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що в воді під землею. Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене, і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто держиться Моїх заповідей. 3. Не призивай Імення Господа, Бога твого, надаремно, бо не помилує Господь того, хто призиватиме Його Ймення надаремно. 4. Пам'ятай день суботній, щоб святити його! Шість день працюй і роби всю працю свою, а день сьомий субота для Господа, Бога твого: не роби жодної праці ти й син твій, та дочка твоя, раб твій та невільниця твоя, і худоба твоя, і приходько твій, що в брамах твоїх. Бо шість день творив Господь небо та землю, море та все, що в них, а дня сьомого спочив тому поблагословив Господь день суботній і освятив його. 5. Шануй свого батька та матір свою, щоб довгі були твої дні на землі, яку Господь, Бог твій, дає тобі! 6. Не вбивай! 7. Не чини перелюбу! 8. Не кради! 9. Не свідкуй неправдиво на свого ближнього! 10. Не жадай дому ближнього свого, не жадай жони ближнього свого, ані раба його, ані невільниці його, ані вола його, ані осла його, ані всього, що ближнього твого!
Відповісти
Х..н там.
Відповісти
Прогнозы злопыхателей, пораженцев и прочих людей слабой душевной организации – дескать, сдуются протесты под праздничным натиском оливье и алкоголя – не оправдались. И с чего бы протестам сдуться, ведь никуда не делся главный виновник торжества, ум, совесть и честь украинского правящего класса – Виктор Федорович Янукович. Не делся он – и нам некуда деваться. На Майдан, под Межигорье и далее везде.
Відповісти
Майдан ковбасить і плющить - ломка. Готуйтеся до розгону, розгоняйтеся до прогону, прогоняйтеся до загону. Хто не скаче, той. Сала! Сала! Сала!
Відповісти
Останні новини
На Майдані готуються до розгону
13 січень, 2014, 17:36