У Львові спалили «Симоненка». ФОТО. ВІДЕО

У Львові спалили «Симоненка». ФОТО. ВІДЕО
У Львові активісти Євромайдану влаштували акцію, під час якої спалили опудало, що зображало головного комуніста України Петра Симоненка.

Організували акцію активісти Правого Сектору, - пише Gazeta.ua.

О 19:00 на площу біля пам'ятника Шевченкові, де розташований Львівський майдан протестувальники принесли опудало з написом "комуніст сіманєнка", на "голову" опудала був приклеєний портрет комуніста.

"У Криму 9 числа спалили портрети українських героїв – людей, що боролись за незалежність України й віддали за це життя, - розповів співорганізатор акції Михайло. – Ті, хто спалював ті портрети – це нащадки комуністичної системи, а Петро Симоненко на сьогодні – це обличчя комунізму в Україні. Тому вирішили спалити використати у акції саме цю пику".

Опудало встановили на газоні. За його спиною поставили ширму. Вона захищала перехожих від яєць, якими спершу закидали "Симоненка". Хто влучав у ціль отримував цукерку.

"То весело кидати яйками, - розповів учасник забави дід Василь. – Шкода, звичайно, що то не живий комуніст, бо вони усі заслужили яйця у голову. А так тут веселіше стало, бо людям тут нудно на морозі стояти і дивитися новини. То така є атракція. Буде більше подібних забав – то й людей більше приходитиме".

Після того, як використали три десятка яєць організатори забави запропонували спалити "комуніста". Народ відразу підтримав ідею й почав скандувати "Спалити-спалити" і "Гори-гори ясно, щоби не погасло". "Симоненка" облили горючою речовиною і підпалили. Під час цього кілька хлопців також запалили піротехніку. Люди у захваті аплодували і вигукували "Слава Україні".




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Львів, КПУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гузю так надо еще
Відповісти
не заслуговує на спалення, його на гілляку!!!
Відповісти
Так так і комуняк і комсомол на гілляку!!!
Відповісти
Это имеется ввиду коммуняку Фарион.
Відповісти
Браво Львівяни!
Героя Слава!
Відповісти
Останні новини
У Львові спалили «Симоненка». ФОТО. ВІДЕО
14 січень, 2014, 07:16