Автомайдан рушив на Межигір’я. ФОТО

Автомайдан рушив на Межигір’я. ФОТО
З Європейської площі на Межигір’я виїхала колона Автомайдану з 20 автомобілів на акцію «Народний блок-пост».

Колону супроводжує автобус із загоном народної самооборони Майдану, близько 50 осіб, ‒ пише ТВі з посиланням на Ліга.net.

На в’їзді на Оболонь автоколона вимушена була зупинитись. Працівники ДАІ зупинили автомобіль одного з активістів Автомайдану Сергія Хаджинова. Причина зупинки – маленька наклейка Євросоюзу на номерному знаку, яка нібито закриває частину знака і заважає його зчитувати.

Представники народної самооборони Майдану відтіснили ДАІшників від автомобіля, а за кермом Хаджинова змінив нардеп Володимир Яворівський, і колона продовжила рух до Нових Петрівців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви точно нормальний?
Відповісти
Вчора тільки йогоз Ліпін виписали в безнадійному стані
Відповісти
http://advocat-cons.info/index.php?newsid=20432#.UtUrydobRi0
Відповісти
Ти ОБРАЖАЄШ, тих волинян, які в таких як ти розчаровуються все більше. І чого доб'єшся, позитиву?
Відповісти
опозиційні тролі знову стали активними читачами ВП. Браво.
Відповісти
Яник вкотре вже всрався, від свого народу))
Відповісти
вкакались ваші майдани. Києвляни скоро вас всіх виженуть з Києва, ураааааааааа!!!!!!!! Справедливість, правда та адекватна свідомість перемагає!!!
Відповісти
підітри соплі, і поглянь на антимайдан!
Ніколи не думав, що обійматимусь із антимайданівцем. Щойно до мене на Інституцькій підійшла група людей з Вінниччини, які розказали мені, що їх привезли на АнтиМайдан і заплатили за це по 350 грн. Але вони відпросилися за хлібом і самі пішли на Майдан. Кажуть, якщо вже регіонали платять, то за їхні гроші будемо стояти на нашому ЄвроМайдані. І таких як ми, кажуть вони, безліч. Людей звозять і звозять. Але вони як пісок крізь пальці зникають з того, цитую «бидлячого загону, де нас як тварин тримають». Слава Україні! Я знаю, що з нами вся Україна незалежно від того чи женуть їх, як череду на АнтиМайдан чи вони вільні і самі обирають свій шлях і приходять на Майдан.
Відповісти
КРОХА СЫН ПРИШЁЛ К ОТЦУ.И СПРАСИЛА КРОХА .НА МАЙДАНЕ ХОРОШО ИЛИ ВСЁ ТАК ПЛОХО ? ЧТО СКАЗАТЬ ТЕБЕ СЫНОК.ПРОСТО НА МАЙДАНЕ.СОБРАЛИСЬ С ГАЛИЧИНЫ .ДИКИЕ СЕЛЯНЕ .ПРО НЭВМЕРЛУЮ ПОЮТ.СТРОЯТ БАРРИКАДЫ .КОФЕЁК С УТРАПОПЬЮТ И ШТУРМУЮТ РАДУ.ЗАПАХ СТОЙКИЙ ТАМ СТОИТ ПОТА И ФЕКАЛИЙ.А В ПАЛАТКЕ ТАМ СИДИТ ПОРТНИКОВ ВИТАЛИЙ . ДНЁМ С ТРИБУНЫ ГОВОРИТ ПРО СОЮЗ С ГЕЙРОПОЙ ,НОЧЬЮ С ДЯДЕНЬКАМИ СПИТ.ЛЮБИТ ДЯДЕЙ ПОПЫ . .ВОСПЕВАЮТ ТАМ ВСЕРЬЁЗ ПОДВИГИ БАНДЕРЫ. МУЧИТ ИХ ПЕДИКУЛЁЗ ,ТРИППЕР И ХОЛЕРА . ВЕСЬ ЗЕЛЁНКОЮ ОБЛИТ ЮРКА ВЕЧНО ПЬЯНЫЙ .СИНИМ ПЛАМЕНЕМ ГОРИТ ТЁТЕНЬКА РУСЛАНА . НА ТРИБУНЕ ТАМ СТОЯТ ТРОЕ ДЕПУТАТОВ .И П....Т .ПИ....Т ..ПИ...Т ДЛЯ ДЕГЕНЕРАТОВ. КРОХА СЫН ПОСЛУШАЛ ВСЁ .И СКАЗАЛА КРОХА . ДУРАКАМ ТАМ ХОРОШО .А СТРАНЕ ВСЕЙ ПЛОХО ...
Відповісти
Останні новини
Автомайдан рушив на Межигір’я. ФОТО
14 січень, 2014, 09:30