Янукович у 2014-му обіцяє купу інфраструктурних проектів

Державний бюджет на 2014 рік передбачатиме реалізацію рекордної кількості інфраструктурних проектів, пообіцяв президент України Віктор Янукович.

За словами Януковича, у 2014 році розпочнеться реалізація низки проектів, розроблених, зокрема, з Російською Федерацією. «Нас очікує будівництво разом із Росією двох блоків на Хмельницькій АЕС. Нас очікує будівництво заводу з виробництва ядерного палива в Кіровоградській області», - цитує Януковича його сайт.

За словами Віктора Януковича, Україна та Росія реалізовуватимуть спільні проекти у суднобудуванні, літакобудуванні, енергетичному та транспортному машинобудуванні.

Президент також заявив, що в найближчі роки "у рази" зросте товарообіг з Китаєм. "Тому ми дали згоду стати стратегічним партнером Китаю у будівництві проекту «Великий шовковий шлях», який передбачає будівництво величезної інфраструктури навколо транспортного коридору», - сказав він.

Янукович нагадав, що Україна і Китай вже підписали угоди щодо будівництва великого порту у Криму, теплоелектростанції в Одеській області, будівництва «Повітряного експресу», кільцевої дороги навколо Києва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яник-зек, пообіціяй краще народові що підеш і не вернешся!
Відповісти
навіть у вікіпедії є ))
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B1%D0%B8%D0%B9_%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B0
Відповісти
а язик не болить вид обицянок може хай краще не обицяе а зробить а потим покаже то ми й похвалимо а так навить плюватись вже не хочеться
Відповісти
Останні новини
Янукович у 2014-му обіцяє купу інфраструктурних проектів
14 січень, 2014, 11:20