Гриценко вийшов із «Батьківщини»

Гриценко вийшов із «Батьківщини»
Народний депутат України Анатолій Гриценко вийшов із фракції «Батьківщина».

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook, ‒ пише Gazeta.ua.

«У зв’язку з неможливістю впливати на рішення, що приймаються фракцією ВО «Батьківщина», заявляю про вихід із фракції ВО «Батьківщина», ‒ повідомляє Гриценко.

Разом із тим Гриценко пообіцяв залишатися в опозиції до президента Януковича і його політики; виконувати виборчу програму ВО «Батьківщина»; координувати свої дії з опозиційними депутатами, для яких принципи і цінності ‒ не пусті слова.

«Рішення про вихід із фракції не було простим. Протягом року в рамках фракції я твердо й послідовно відстоював ті принципи і цінності (оголошені публічно і скріплені підписами Гриценка, Турчинова, Яценюка), на яких наша партія «Громадянська позиція» увійшла до складу Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Ви все це бачили. Так само бачите, чим воно завершилося. За цих умов, рішення про вихід із фракції вважаю логічним, відповідальним і чесним», ‒ сказав політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не дали хлопцю влади то й побиг а таких нам мо й не тре
Відповісти
http://advocat-cons.info/index.php?newsid=20432#.UtUrydobRi0
Відповісти
даа, він не та фігура яка б хотіла бути десь там позаду
Відповісти
Та ні, хлопці, справа, думаю, не у владних амбіціях. Суть справи у тому, що як "Батьківщина" так і "Удар" є чисто олігархічними витворами і грають (саме грають!) в опозиційність до тої міри, до якої їм дозволяють це робити справжні ляльководи. Гриценко ж, наскільки відомо, грошей в олігархів не брав і не бере, тому від них не залежить, і хоче проводити ту політику, яку вважає за потрібне у даний історичний момент. Його бачення політики звичайно ж відрізняється від олігархічного. Тому й вийшов. На мою хлопську думку, якби Яйценюк і іже з ним були чесними і відкритими хлопами, вони б прямо й відкрито поясними нам, простолюдинам, суть справи, а не звинувачували б ув амбіціях, не пояснюючи їх суті. Біда в тім, що на чолі всенародного пориву супроти супостатів Януків стоять слабаки, маріонетки і туповаті політики.
Відповісти
гузь на очереди-меняет партии как я носки
Відповісти
Комсомол - то линуле .................
Відповісти
для начала научись писать без ошибок
Відповісти
Правильно зробив, без такого півня суп буде.Скільки вже можна лити бруду на опозицію ? Коли ти також опозиціонер? Можливо опозиція і робить де-які помилки, то не краще було б поговорити в тісному опозиційному крузі, вказати на ті помилки, допомогти ї вирішити, а не кричати на цілу Україну.
Відповісти
Так він з самісіньеого початку говорив і пропонував реальні речі. Але ж ніхто його не слухав, бо послухати означало показати хто є хто.
Відповісти
осаблівий
Відповісти
Гриценку не по дорозі з такими казнокрадами, кар'єристами, неправдомовцями, не терплячими конструктивної критики "вождями" Яценюками, Тягнибоками.
Чому?
Мільйонери хочуть стати мільярдерами. Маєток Яценюка в с.НовіПетрівці-там де й Януковича. Суть "Батьківщини" гнила.
Тягнибока маєток нижче м.Києва по р.Дніпру. Суть "Свободи" загниває.
Ось така то правда.
Відповісти
Гриценко правильно, чесно зробив.

Як розвивалась брехлива опозиція:
https://www.youtube.com/watch?v=Ats9dk9ZOPI
Він не такий як батьківщина, фронт змін і т.п.
Відповісти
Останні новини
Гриценко вийшов із «Батьківщини»
14 січень, 2014, 11:57