Депутатів Волиньради попросили «схаменутися»

Депутатів Волиньради попросили «схаменутися»
Прийняття бюджету області на 2014 рік важливіший за «найшикарніші» політичні заяви, – переконаний голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Про це він заявив під час оперативної наради у вівторок, 14 січня.

«Ніякі прокламації і рекламації не мають значення, коли покласти на терези бюджет і будь-які звернення, самі шикарні. Бюджет важливіший», – переконаний губернатор Волині.

Нагадаємо, депутати Волиньради після декількаразових спроб так і не спромоглися завершити позачергову сесію, навіть не затвердивши порядок денний. «Каменем спотикання» стали питання щодо відставки Володимира Войтовича з посади голови Волиньради та висловлення недовіри Борису Клімчуку як голові Волинської ОДА.

Тож, губернатор закликав депутатів ставитися до головного фінансового документу області відповідно.

«Ми можемо прожити на 1/12 (схема, коли до прийняття обласного бюджету установи отримують одну дванадцяту частину від минулорічного кошторису, - ред.). Але це буде прожиття, а не розвиток», – додав Клімчук.

На думку очільника Волинської ОДА, щоб область розвивалася, треба прийняти бюджет. Як переконує губернатор, він має бути більшим, ніж у 2013-ому році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боря,давай газуй!!!)))...
Відповісти
отсюда и до следующего дуба!
Відповісти
Клімчук :ваша влада докерувалась до ручки ,ще один рік такого розвитку і Украіна піде з торбами ,а ви почнете тікати хто куди ,то краще ідіть вже зараз ,може хоч трохи збережеться ,не все розтягнете.
Відповісти
Ця порада заслуговує на підтримку.
Відповісти
вже дали з києва парторгу?
Відповісти
Ніякого бюджету!Ні в Києві ні в Луцьку! Всі соціальні програми поврізали,а ментам фінансування збільшили! Нехай живуть по1-12!
Відповісти
Останні новини
Депутатів Волиньради попросили «схаменутися»
14 січень, 2014, 14:13