У «Беркуті» незадоволені «списком ганьби». ВІДЕО

У «Беркуті» незадоволені «списком ганьби». ВІДЕО
Командир дніпропетровського «Беркуту» Андрій Ткаченко незадоволений, що його прізвище є у списку, оприлюдненому в інтернеті.

Своє обурення він висловив журналістам під час чергування під стінами Верховної Ради, ‒ повідомляє 5 канал.

Зокрема, спецпризначенець запевняє, що його прізвище даремно з’явилося у списку осіб, причетних до побиття і розгону мирних демонстрантів. Як відомо, такий «список ганьби» виклали в мережі активісти Євромайдану.

Дніпропетровський беркутівець є у переліку правоохоронців, причетних до силових дій 30 листопада та 1 грудня, під третім номером. Другим у цьому списку фігурує керівник київського «Беркуту» Сергій Кусюк. Дії працівників «Беркуту» обидва вважають адекватними і продовжують виконувати свої обов’язки.

Зараз вони, разом з іншими загонами спецпризначенців, охороняють мітинг регіоналів у Маріїнському парку. Урядовий квартал повністю заблокований автобусами із спецпризначенцями.

Розмова спецпризначенця з журналістами:

Андрій Ткаченко, командир дніпропетровського «Беркуту»:
«А давайте я у вас спрошу – мне интересно, шо вы к нему пристали. Если вы такие «чесные навины» – вы на весь мир рассказали, что днепропетровский «Беркут» бил людей... Вы ж можете в прокуратуре узнать – был я там или не был».

Журналіст: «Що ви тут охороняєте?»

Андрій Ткаченко, командир дніпропетровського «Беркуту»: «Охрана общественного порядка».

Журналіст: «А хто його порушує?»

Андрій Ткаченко, командир дніпропетровського «Беркуту»:
«Никто, потому что мы его охраняем».

Журналіст: «А що, є якісь загрози?»

Андрій Ткаченко, командир дніпропетровського «Беркуту»:
«Мы для того и нужны, чтоб не было провокаций... Это ви тут ходите: «А давайте снимем, а давайте… А че вы на работе, а че вы это…» «Чесни навины» – давайте людям чесно говорите».

Журналіст: «Скажіть, будь-ласка, чи дії «Беркуту» є адекватні щодо мирних людей, щодо журналістів?»

Андрій Ткаченко, командир дніпропетровського «Беркуту»: «Конечно адекватны! У кого тут вопросы, кто-то жалуется, какие вопросы?»

Сергій Кусюк, командир київського «Беркуту»: «До побачення! Вважаю, да, да, адекватними».

Журналіст: «А під Святошинським РУВД?»

Сергій Кусюк, командир київського «Беркуту»: «А при чьом тут Святошинське РОВД – я там шо, був?»

Журналіст:
«Щодо Юрія Луценка «Беркут» діяв адекватно?»

Сергій Кусюк, командир київського «Беркуту»: «А я його не знаю даже, хто то такий».

Журналіст:
«Луценка не знаєте?»

Сергій Кусюк, командир київського «Беркуту»:
«Нє!»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суки продажні а не захисники!
Відповісти
От бидло беркутівське! Чмо!
Відповісти
Сусіди Януковича з боєм прориваються до себе додому
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/14/7009559/?fb_action_ids=637184802986835&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B573340592755394%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
Відповісти
А тепер стисло те саме з точки зору азів професії. Вчора МЗС збирало послів США, Канади та ЄС, розповідало про перший в історії України вирок терористичній групі, що це не має жодного відношення до майдану, що колотнечу під судом і далі з беркутом влаштували підгулялі депутати та лідери опозиціі. З цієї нагоди на сайті МЗС України розміщено детальний прес-реліз (абсолютно бездарний). Найважливіше, що наприкінці зустрічі, судячи з прес-релізу, іноземних дипломатів попередили, що "в Україні розраховують, що міжнародні партнери нашої держави залишатимуться об’єктивними і неупередженими спостерігачами, демонструватимуть стриманість в оцінках подій в Україні, які належать до питань внутрішнього розвитку держави. У нашій країні, передусім у дусі відданості загальноєвропейським цінностям і стандартам, також розраховують, що іноземні держави та організації утримуватимуться від підтримки протиправних дій, спроб розхитати човен національного спокою, а натомість, робитимуть посильний внесок у стабілізацію ситуації в Україні." Перекладаючи з дипломатичної на людську це означає, що МЗС України пояснило, що усі, хто не погодяться з представленим трактуванням подій автоматично вважатиметься таким, хто втручається у внутрішні справи України, провокує безпорядки та загострення. Ну, конкретно достатньо попередили. Звичайно після цього кожен уряд, що вчиняє такий демарш уважно аналізує ставлення партнерів до отриманих месиджів. Треба віддати належне нашим партнерам, очевидно не цілком довіряючи здатності МЗС України читати поміж рядків, низка послів просто поїхала в лікарню до Луценка. У перекладі з дипломатичної на людську: хріново зреагували. Фактично послали. Це теж результат.
Відповісти
мені здається, що порядним людям скоро буде соромно зізнаватися, що працюють, наприклад, суддею, чи прокурором, чи ДАІшником. (це не про усіх, а лише про тих, у кого є честь і совість). ще трохи і ці слова (суддя, прокурор тощо) просто звучатимуть, як лайка для громадян((
у їхніх колах напевно лайкою будуть слова "честь" і "совість".
Відповісти
КРОХА СЫН ПРИШЁЛ К ОТЦУ.И СПРАСИЛА КРОХА .НА МАЙДАНЕ ХОРОШО ИЛИ ВСЁ ТАК ПЛОХО ? ЧТО СКАЗАТЬ ТЕБЕ СЫНОК.ПРОСТО НА МАЙДАНЕ.СОБРАЛИСЬ С ГАЛИЧИНЫ .ДИКИЕ СЕЛЯНЕ .ПРО НЭВМЕРЛУЮ ПОЮТ.СТРОЯТ БАРРИКАДЫ .КОФЕЁК С УТРАПОПЬЮТ И ШТУРМУЮТ РАДУ.ЗАПАХ СТОЙКИЙ ТАМ СТОИТ ПОТА И ФЕКАЛИЙ.А В ПАЛАТКЕ ТАМ СИДИТ ПОРТНИКОВ ВИТАЛИЙ . ДНЁМ С ТРИБУНЫ ГОВОРИТ ПРО СОЮЗ С ГЕЙРОПОЙ ,НОЧЬЮ С ДЯДЕНЬКАМИ СПИТ.ЛЮБИТ ДЯДЕЙ ПОПЫ . .ВОСПЕВАЮТ ТАМ ВСЕРЬЁЗ ПОДВИГИ БАНДЕРЫ. МУЧИТ ИХ ПЕДИКУЛЁЗ ,ТРИППЕР И ХОЛЕРА . ВЕСЬ ЗЕЛЁНКОЮ ОБЛИТ ЮРКА ВЕЧНО ПЬЯНЫЙ .СИНИМ ПЛАМЕНЕМ ГОРИТ ТЁТЕНЬКА РУСЛАНА . НА ТРИБУНЕ ТАМ СТОЯТ ТРОЕ ДЕПУТАТОВ .И П....Т .ПИ....Т ..ПИ...Т ДЛЯ ДЕГЕНЕРАТОВ. КРОХА СЫН ПОСЛУШАЛ ВСЁ .И СКАЗАЛА КРОХА . ДУРАКАМ ТАМ ХОРОШО .А СТРАНЕ ВСЕЙ ПЛОХО ...
Відповісти
Геніально! Маяковский "нервно курит в сторонке" Самі віршички складали чи ПаРтія готові підкинула?
Відповісти
После второго антимайдана на сторону Майдана перейдут не только коммунальные службы и милиция, но и члены ПР, которых заставили за него платить...
--------
-Прочему «титушки» снова собрались на антимайдан в Мариинском парке, если им не заплатили за предыдущий?
-Потому что за этот им обещали не заплатить гораздо больше. Так что круговорот лохов в природе продолжается.
----------
В ленте новостей появились сообщения: «В Мариинском парке образовался ЗАПОР!».
Оказывается, титушки, согнанные в Мариинку, создали организацию «За ПОРядок».
----------
Маньяк опрыскал деньги ядом и пожертвовал их детскому дому. Погибло двадцать депутатов, два мэра и один министр. Дети не пострадали.
----------
Сотрудники милиции при противостоянии с народом, действительно, имели право применить оружие…
Но поскольку ни у кого из них нет чести – ни один офицер не застрелился!
Відповісти
беркут робить благе діло - вони захищають громадський порядок, а ті 40-літні люди які спровокували сутичку з правоохоронцями - це ж лише невинні діти. В результаті тієї сутички і постраждали невинні люди завдяки лідерам опозиції, які про все знали. Луценку мало вламали свободівці, але ж як кажуть в народі - то крайній звісно невістка, тому і все валять на беркут. А америкоси хай за своєю демократією слідкують, і європейцям теж варт не сунути свій ніс у чужі справи. Правильне гасло кричать майданівці - Києве вставай - ось тепер і києвляни повстають проти євромайданутих, які загадили таке гарне місто, столицю нашої держави. Майдан - це мильна булька, яку надули, і яка скоро лопне.

http://advocat-cons.info/index.php?newsid=20253#.UtY6WdobRi1
Відповісти
Увага, важливо! З початком політичного сезону буде підвищуватись не тільки наша активність, але й активність ПР та їхніх прихвостнів. У Марііїнський парк заїхала частина ПРовокаторів-титушок. А завтра підвезуть нову партію "гвардії Януковича" за 200 в день (хоча, потім кинуть, як завжди) і знову будуть як в "загоні для худоби" годувати гречкою з хлібом. Триматимуть антимайдан мінімум до прийняття ганебного грабіжницького бюджету Азірова, щоб створити "фон підтримки" для Януковича. Не виключено, що стоятимуть довше, щоб постійно тримати напругу і провокувати локальні конфлікти з нами. Отже, ми повинні бути надзвичайно уважні. Провокацій, інформаційної "чорнухи", компеляцій, брехні і т.д. буде дуже багато. Кримінально-міліцейська хунта робитиме все, щоб нас вибити х Майдану. Не вийде! Нічого їм не вдасться, якщо ми будемо до цього готові. А ми готові. Тому, велике прохання. Користуватися тільки перевіреною інформацію. Слухати тільки тих кому довіряєте, сцену Майдану, представників Ради ВО "Майдан", лідерів та народних депутатів від парламентських опозиційних сил. Ні в якому разі, щоб не трапилось, не панікувати, не суєтитися і пам,ятати, що в разі чого - на Майдан! Тут правда! Тут наше місце і тут наш форпост оборони. Все буде добре
Відповісти
Це жесть!!
антимайданівців мусора не випускають з парку!!!
https://vk.com/video_ext.php?oid=140543136&id=167081173&hash=ad7d64c42b10b1ff&hd=2
Відповісти