На Вінничині живе пес, який вміє рахувати. ВІДЕО

На Вінничині живе пес, який вміє рахувати. ВІДЕО
На Вінниччині живе пес, який розвʼязує задачі із математики для другокласників.

Собака додає, віднімає, множить та ділить, - пише ТСН.

Його господар і далі розвиває математичні здібності вихованця. Утім, каже, що гадки не має, як у собаки виходить лічити.

Лорд, граючись, розв'язує приклади на три дії, які є в шкільній програмі за другий клас. Математичні здібності у свого ротвейлера господар помітив ще півтора року тому. Спочатку пес швидко та чітко виконував усі команди.

За шматочок сиру чи сосиску Лорд готовий на будь-яку інтелектуальну гру з господарем. Спочатку чоловік учив собаку рахувати на паличках. Згодом змайстрував рахівницю з металевими цифрами. Потім дійшло і до таблиці множення.

Тому, зараз Лорд із легкістю і ділить, і множить. Щоразу власник чотириногого ускладнює завдання: приклади дає на більше дій, а завдання - і усно, і візуально.

Сусіди не вірили, що у їхньому селі є пес, який рахує. Охочих побачити це на власні очі стає дедалі більше. Найчастіше подивитися на розумного пса приходять діти. Подружжя пенсіонерів розповіло, що ротвейлера ще маленьким їм подарував син. Жінка спочатку наполягала відмовитись від двомісячного цуцика. Утім, чоловік став на захист пса і тепер не шкодує.

Щоправда, каже, що не має змоги звозити його до кінологів, щоб визначити, як у собаки виходить рахувати, і чи є ротвейлер-математик унікумом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинь Пост, невже ви прокинулись?
Новина, мабуть, виняток із правила. Не вірю своїм очам, що новина позитивна... ;-)
Відповісти
Останні новини
На Вінничині живе пес, який вміє рахувати. ВІДЕО
15 січень, 2014, 08:19