Як годували регіоналівських мітингарів

Як годували регіоналівських мітингарів
Для підгодовування антимайданівців в Маріїнському парку було встановлено близько 10 польових кухонь, біля яких вишикувались довжелезні черги голодних протестувальників

Організатори заходу вирішили зекономити на харчуванні і пригостили мітингарів найдешевшими продуктами.

Працівниці харчоблоку ледь встигали видавати харчі всім охочим. Меню на цьому мітингу було дуже невибагливим: на одного мітингувальника перепало по тарілці пшоняної каші на воді, скибка білого хліба, найдешевша сосиска та стаканчик чаю.

Зголодніли охоронці біло-блакитного майдану забирали сосиски у тих, хто розносив їжу. Під час споживання пайку протестувальники мали певні труднощі – сосиски були у поліетиленовій упаковці, тож, вони були змушені або розривати зубами упаковку, або вичавлювати сосиски зубами. Оскільки серветок не було, то люди витирали руки об одяг.

Варто зауважити, що під час минулорічного антимайдану меню було більш поживне та різноманітне: кожен мітингувальник отримував тарілку гречаної каші з яловичиною. Порція була заправлена свинячим жиром. Також протестувальники отримували кусень білого хліба та чай.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Понятно вам теперь, какая кормёжка ждёт вас от нынешней власти - хуже военнопленных!
Відповісти
А покажіть "кормежку" на Майдані!:))) У Африці краще кормлять!!!:)
Відповісти
на дивись!
https://www.youtube.com/watch?v=z9ZHbXVUiOA
мало? на більше дивись!
https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%9A%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8F+%D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%96&sm=3
Відповісти
А що бидло ще в харчах перебирає? На баланду заслужили своєю тупістю!
Відповісти
Клімчук допоможи однодумцям на антимайдані, з голоду виздихають!
Відповісти
А до пакращення більше кормили, і не у вольєрі!
Відповісти
бидлові бидляче!
Відповісти
трубадур з подачки своїх побратимів тепер пакує валізи на борт корабля під назвою "Лузер". От тепер хай Кличко піде і подякує кролику і невростенику, які використовують людей у власних корисливих цілях.
Відповісти
После второго антимайдана на сторону Майдана перейдут не только коммунальные службы и милиция, но и члены ПР, которых заставили за него платить...
Відповісти
Втікайте на майдан, там і накормлять по людськи і обігріють нормально!
Відповісти
Це жесть!!
антимайданівців мусора не випускають з парку!!!
https://vk.com/video_ext.php?oid=140543136&id=167081173&hash=ad7d64c42b10b1ff&hd=2
Відповісти
Над бредом Азарова уже открыто ржут на заседании Кабмина

Николай Янович никак не привыкнет, что его воспринимают как неисправимого придурка.

Премьер-министр Николай Азаров требует от правоохранительных органов дать правовую оценку использования несовершеннолетних в политических акциях.
Об этом он сказал открывая заседание Кабмина, сообщают Українські Новини.
«Я требую дать жесткую правовую оценку фактам использования детей в политических акциях», - заявил он.
Перед этим Азаров рассказал присутствующим историю о том, как в Доме профсоюзов оппозиция использовала для бесплатного труда 12-летнюю девочку. По сведениям Азарова, эта девочка жила на непонятной квартире, и ее труд использовали без ведома ее родителей.
В то же время, увидев, что присутствующие начинают смеяться во время этой истории, Азаров возмутился и потребовал от них прекратить это и задуматься о своих собственных детях.
Также премьер процитировал слова Достоевского о том, что ни одна революция в мире не стоит слезы ребенка.
По мнению премьера, факт использования труда несовершеннолетних еще раз подтверждает аморальность Евромайдана и оппозиции.
Напомним, на днях суд в Луганске отказал в иске местному правозащитнику Константину Ревуцкому и признал законным использование школьников Партией регионов в праздновании 70-й годовщины Украины от фашистов.
Відповісти
Цікаво, чи є у деяких людей з Антимайдану, хворі діти на церебральний параліч?
Цікаво, чи вони знають що уряд Азарова, виділив аж! (увага) 675 тис. грн. на реабілітацію хворих дітей на 2014 рік!
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=9eOIvn91Atw
Відповісти
Сьогодні було проблематично потрапити на роботу через акції прихильників Партії регіонів. Знову написав скаргу до кол-центру КМДА (https://1551.gov.ua/). Пропоную іншим постраждалим киянам зробити теж саме. Ось текст: "Сьогодні (15.01.2013) мені заважили іти вулицями Лаврська і Івана Мазепи до станції метро "Арсенальна" колони людей, які несли символіку Партії регіонів. Рухатись вулицями було просто неможливо. Окрім того, зазначені особи заполонили увесь Парк Слави засмітивши його. Вигляд прихильники Партії регіонів мали кримінальний. Також в результаті таких дій прихильників Партії регіонів утворився величезний затор із машин. В результаті я запізнився на роботу. Прошу КМДА терміново вжити заходів із очищення вулиць Лаврської та Івана Мазепи, а також Маріїнського парку і Парку Слави від мітингуючих прихильників Партії регіонів, оскільки вони створюють незручності для нас, корінних киян, через які ми не можемо навіть вчасно потрапити на роботу. ПРОШУ ЗАУВАЖИТИ, ЩО ПРЕТЕНЗІЙ ДО МІТИНГУЮЧИХ НА МАЙДАНІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ І ХРЕЩАТИКУ (ЄВРОМАЙДАН) Я НЕ МАЮ, ОСКІЛЬКИ ВОНИ НЕ СТВОРЮЮТЬ ДЛЯ МЕНЕ ПРОБЛЕМ З ПЕРЕСУВАННЯМ МІСТОМ. Відповідь прошу надати до 17 січня 2014 року."
Відповісти