У луцьких кіосках хочуть повністю заборонити продаж алкоголю вночі

У луцьких кіосках хочуть повністю заборонити продаж алкоголю вночі
У торгівельних кіосках не території Луцька хочуть повністю заборонити продаж алкогольних напоїв вночі.

З такою ініціативою виступив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук під час засідання виконкому Луцькради у середу, 15 січня.

На думку Кравчука, максимальне обмеження продажу алкоголю з 23:00 до 8:00 допоможе зменшити кількість молодиків, які «гуляють вночі парками і скверами Луцька». Особливо його занепокоїла реалізація пива, «з якого все починається».

Віце-мер Луцька запропонував залишити можливість продажу спиртного на автозаправках. «Вони освітлюються, і все там є», – додав Святослав Кравчук.

Окрім того, як зауважив Кравчук, алкогольні напої можна буде придбати поза межами житлового масиву.

«Я повністю підтримую пропозицію. Багато скарг від жителів, купують спиртне, а потім в двір на дитячий майданчик ідуть, кричать до ранку, ламають спортивні майданчики. Хто хоче, той в бар нехай іде», – додав луцький міський голова Микола Романюк.

Тож, мер Луцька розпорядився підготувати проект рішення щодо максимального обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! А у ВОЛОДИМИРІ влада стимулює продаж алкогольного шмурдяка, як джерело наповнення бюджету!
Відповісти
Чим більше продатуть тим більше папі відстігнуть.То шо не вигідно?
Відповісти
Підтримую!!!!! Робочі йдуть з нічної зміни з Модерн Експо і в дворі будинку вул. Рівненська, 109 з усіх боків випивкаі дрібна закуска. Цілу ніч гульдибан з матюками і криками під магазинчиком. особисто з директором (власником) магазину говорила три рази. відповідь нульова. гульдибани продовжуються. Ще ж головне, щоб це контролювалося, поки не хвикнуть до порядку.
Відповісти
Вызовите дебоширам милицию
Відповісти
А що робити коли в місті при владі алкомафія? Саганюк ,бери приклад з друга по комсомолу Романюка.Він ісам чарку потягне і за порядок у місті дбає, зо спокій людей!!!Нам би такого господарника!А то сам не може, а інші пийте цілодобово!
Відповісти
А хіба зараз не заборонено? Наскільки мені відомо то заборонено, ну в мому районі то точно, вже десь два роки непродають після 22.00
Відповісти
Останні новини
У луцьких кіосках хочуть повністю заборонити продаж алкоголю вночі
15 січень, 2014, 11:54