Суд заборонив Євромайдан

Суд заборонив Євромайдан
У центрі Києва заборонили проводити будь-які мирні зібрання до 8 березня 2014 року.

Таке рішення виніс адміністративний суд Києва за позовом Київської міськдержадміністрації, - пише Українська правда.

Про це йдеться у рішенні суду розміщеному в єдиному держреєстрі судових рішень.

КМДА у позові до УДАРу, «Батьківщини», ВГО «Народна солідарність за соціальний захист та взаємодопомогу» та 4 фізичних осіб попросила суд встановити обмеження на мирні зібрання (пікетування, піші ходи, демонстрації, мітинги, збори тощо).

Заборонити зібрання попросили на Європейській і Михайлівській площах, у парку Шевченка, на Майдані Незалежності та усіх прилеглих до них вулицях.

КМДА вважає, що проведення запланованих мирних зібрань створює загрозу національній безпеці, громадському порядку та правам і свободам громадян.

6 січня суд постановив позов КМДА задовольнити і обмежити право на мирні зібрання, проведення заходів, використання гучномовців, автотехніки, плакатів, встановлення наметів, сцен, навісів з 8 січня 2014 року по 8 березня 2014 року.

Постанова підлягає негайному виконанню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце влада нарвалась на пілюлєй!
Відповісти
Яник з дурдома втік?
Відповісти
Ну не могли вже з тиждень другий зачекати, я собі починаю думати що то вистава опозиції і провладців (не Яника його свої просто намагаються злити бо зажерся зі своєю сімєю) бо лише усе починає стихати як ту тиць-пердиць і геніальний крок влади)))))))))))
Відповісти
Зорян Шкиряк
Увага! Дуже важливо! На цей час, інформація щодо можливого штурму Майдану сьогодні вночі - підтверджується! Отже, велике прохання до всіх небайдужих підтягуватися і приєднуватися до оборони нашого форпрсту свободи в центрі столиці. Нам потрібна максимальна присутність громадян у найближчі дні і ночі. Можна сказати без пербільшення, що вирішується доля нашого Майдану. Тепер далі, для вашого розуміння яким чином це може бути здійснено. Сценарій зачистки, скорше за все, буде дещо інакший ніж минулого разу. Цього разу, вони напевно не підуть тупо "черепахою", а використають план про який ми вже повідомляли раніше (хоча, від них можна чекати всього, можуть в останній момент дати наказ на брутальний розгон, будемо знати). Їхній задум такий. В певний час, на самому Майдані з,являться або "обурені кияни", або інші провокатори (їх підвезли дуже багато), що повинні будуть спричинити бійку з активістами Майдану. Проникатимуть сюди ще з вечора, будуть підбурювати людей і провокувати локальні конфлікти. За сценарієм Банкової спричинена вночі бійка має бути масовою. Для них важливо, щоб сили самооборони Майдану були розпорошені і відтягнуті від барикад, тоді, спецназу буде легше атакувати мітингувальників. За їхнім планом як тільки в середині периметру почнеться неконтрольована бійка і набуде масового характеру, задля "наведення громадського порядаку" на Майдан кинуть "Беркут", водомети, тощо... Максимальні сили МВС та важкої техніки вже стягнуто в центр міста. Втім, ніякої паніки чи суєти. Ми готові. На Майдан прибули свіжі сили з регіонів, приєданалося багато Киян, це кілька тисяч активістів. Ми будемо на місці. Якщо будемо діяти чітко і злагоджено ця провокація не пройде. А ми інакше не вміємо. Тому, жодних сумнівів, прорвемося!! Останнє. Прошу слухати тільки інформацію, що лунає зі сцени Майдану, реагувати тільки на повідомлення і заяви тих активістів, опозиційних політиків, що є представниками ВО "Майдан", штабу Національного спротиву і тих кому довіряєте особисто. Крапка. Ви бачите, що інформаційна атака на Майдан не припиняється. Мета - посіяти сумніви і розпач. Повторюю, ніякої зневіри. Наразі, головне втримати нашу територію свободи, відсторонитися від будь-яких інших обговорень і зосередитись на обороні Майдану. Стоїмо до перемои! Зустрінемось на барикадах! Всі хто може - на Майдан!Приєднуйтесь, буду весь час з вами! Слава Україні!
Відповісти
нащо ці провокації???
Відповісти
Пшикати ж треба. Як без цього? Люди он, тільки забувати почали про це все і до нормального життя повертатись.
Відповісти
завтра треба ще інтернет підчистити...розжигають...
Відповісти
так вы пройдохи заокеанские еще и войну сделать хотите.нет на вас Сталина или Лукашенко.народу Украины вы уже надоели со своим тупым геть.рано или поздно но люди соберутся и выпрут фашистскую нечисть с Украини как в 45м
Відповісти
"КМДА вважає, що проведення запланованих мирних зібрань створює загрозу національній безпеці, громадському порядку та правам і свободам громадян. 6 січня суд постановив позов КМДА задовольнити і обмежити право на мирні зібрання, проведення заходів, використання гучномовців, автотехніки, плакатів, встановлення наметів, сцен, навісів з 8 січня 2014 року по 8 березня 2014 року.

Постанова підлягає негайному виконанню."

Аце вони так дотримуються і виконують права людини... Ідіоти, ну ідіоти...
Відповісти
Всё, беспредел, так беспредел! Я становлюсь "провокатором в маске". Нам ПР и КПУ показали только что пример, как работают в этой стране законы, регламент и т.д.!
Відповісти