В опозиції впевнені в розгоні Майдану

В опозиції впевнені в розгоні Майдану
В опозиції заявляють, що влада може готувати штурм Майдану.

Так, на сторінці Facebook Самооборони Майдану з’явилося повідомлення про те, що до центру стягують силовиків, ‒ пише Українська правда.

«УВАГА! До центру Києва знову стягують беркут та внутрішні війська! У цю та наступні ночі можливий штурм Майдану. Дуже важливо бути вночі на Майдані. Що більше нас ‒ то менша ймовірність насилля!» – зазначено на сторінці.

В партії УДАР повідомляють, що останні дії і заяви влади свідчать про те, що вона ігнорує вимоги людей і готує підґрунтя для розгону Майдану і придушення мирних протестів по всій країні.

«Сьогодні лунають публічні заяви урядовців та провладних депутатів, які намагаються «винайти» підстави для виправдання можливого застосування сили. Окружний адмінсуд Києва знову ухвалив рішення про заборону масових акцій у центрі столиці, навівши перелік вулиць і площ в центрі Києва, де протестують проти чинної влади мирні демонстранти», ‒ сказано в заяві.

«Людям заборонили навіть використовувати гучномовці та розвішувати плакати», ‒ зазначив заступник голови партії "УДАР" Віталій Ковальчук.

В «УДАРі» відзначають, що сьогодні міністр юстиції Олена Лукаш заявила про начебто «насильницький характер» акцій протесту і що правоохоронці нібито повинні діяти відповідно до цього.

«Ми вважаємо це фактами підготовки до зачистки Майдану і посилення репресій з боку влади проти мирних активістів по всій країні», ‒ підкреслив Ковальчук.

Між тим, твіттер Батьківщини повідомляє, що «на Майдані сьогодні з’явилися молоді хлопці в літніх кросівках. Їх підвозять автобусами з областей».

За джерелами Української правди, одним із сценаріїв є варіант, коли на Майдані, або десь поруч може відбутися провокація, масова бійка, для нібито залагодження якої будуть використані спецпідрозділи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і хер з ними давно пора ...
Відповісти
похоже на то
Відповісти
Є така казка про хлопчика, який завжди кричав біля лісу "вовки-вовки!!" Коли люди прибігали до нього на допомогу, виявлялось, що хлопчик так жартував. Це відбулось кілька разів і люди перестали звертати увагу. Однак, коли на хлопця справді напали вовки і він знову почав кликати на допомогу - ніхто не відгукнувся. Мораль, думаю, усім відома.
Відповісти
вовки в пащі вже пізно...відомо не усім.зберігай нейтралітет на горщику..
Відповісти
Нам будет вас не хватать(( в следующем году шапито сразу побольше ставьте
Відповісти
не розгонять, мало как в сраці у тих беркутів!
Відповісти
Особисто я давно перестав вірити, що танцями на майдані дійсно можна щось змінити.
Відповісти
Боляче читати коментарі цієї ср@ні.....
Борітеся й поборете!!!!!!
Відповісти
Останні новини
В опозиції впевнені в розгоні Майдану
15 січень, 2014, 16:51