Біля Луцького замку зробили смітник. ФОТО

Біля Луцького замку зробили смітник. ФОТО
Комунальники «забувають» вивозити сміття зі Старого міста, – повідомляє лучанин Олександр Марищук.

Чоловік зазначає, що на вулиці Замковій у Луцьку постійно утворюються купи сміття, адже КП «Луцькспецкомунтранс» не вивозить його вчасно, – йдеться на сайті «Відкрите місто».

Про проблему Олександр Марищук повідомив ще у грудні минулого року. З його слів, за сміттям ніхто не приїздив з 27 грудня 2013-ого по 5 січня 2014 року. Аби вирішити проблему лучанин попрохав хоча б поставити контейнер для сміття.

27 грудня
27 грудня
27 грудня
27 грудня
5 січня
5 січня




Пізніше на сайті з’явилося повідомлення від Віктора Поліщука, що сміття з вулиці Замкової вивезли 9 січня і будуть робити це щовівторка та щоп’ятниці о 12:00. Тож, потреби ставити контейнер немає.



Утім, у вівторок, 14 січня, Олександр Марищук повідомив, що за сміттям знову ніхто не приїхав і купа сміття знову утворюється.

14 січня
14 січня


Нагадаємо, за допомогою веб-платформи «Відкрите місто» лучани можуть повідомляти мерію про ті чи інші проблеми через інтернет.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАЧІ ТРЮКАЧІ
Відповісти
Це не комунальники забувають, це певно торгаші через огорожу понакидали.
Відповісти
торгаші платять за вивезення сміття і на ринку після вас чистохлюй чисто а ось в старому міст і не тільки в тій точці що на фото справді срач.... заступнику мера кравчуку все ринок заважає а те що робиться біля корони біля тюрми йому по....
Відповісти
Торгаші думають, ми заплатили значить можемо викидати сміття будь-де.
Відповісти
Черговий раз переконуюсь таланту наших писак. 1. сміття там викидають і з базару і з будинків. 2. поставте муніципального міліціянта в любий день о 3-4 дня, коли базар згортається, і все побачите. 3. до чого тут замок привязали якщо він змушений знаходитись поруч з цією пухлиною "старий ринок".
Відповісти
Заповідник повинен контролювати стан своєї охоронюваної території. Гроші добрі по кишенях ложать, а порядку як завжди...
Відповісти
дик увесь Луцьк зас...ний,подивиться на Брест - місто ляля, а Луцьк як був заср...нний у Радянські часи - так і є, виключення 1985 рік, коли було 900 річчя ...
Відповісти