До Кабміну «підтягують» «Беркут»

До Кабміну «підтягують» «Беркут»
Працівники міліції та бійців внутрішніх військ стягуються до Будинку уряду, розташованого на вулиці Грушевського.

Зокрема, з 18:30 до 19:00 12 автобусів з силовиками проїхали з Поштової площі через Європейську площу і піднялися до будівлі Кабінету міністрів, ‒ повідомляє Тиждень.ua.

Колону автобусів супроводжували машини ДАІ, що не схоже на звичайну ротацію силовиків в урядовому кварталі.

Як повідомлялось, комендант Майдану, опозиційний депутат Андрій Парубій заявив, що влада розглядає два сценарії для силового розгону Майдану найближчими днями.

Раніше опозиційний народний депутат Анатолій Гриценко повідомив, що з власних джерел отримав інформацію про план розгону Майдану сьогодні вночі.

«Штурм планується сьогодні вночі. Будуть задіяні спецпідрозділи «Альфа» (працює зсередини Майдану); «Беркут» і Внутрішні війська ‒ ззовні Майдану. Спецпідрозділи в першу чергу працюватимуть зсередини будівлі КМДА (щоб нейтралізовувати лідерів самооборони); Зникнуть зв'язок і світло в будівлях. Малими групами бійці прориватимуться із виходів метро. Під виглядом комунальних КАМАЗів та інших машин із піском блокуватимуть вулиці від киян, які йтимуть на допомогу. Особливу увагу приділено станції метро «Театральна», ‒ розповів Гриценко.

Крім того, Штаб національного спротиву із власних джерел отримав підтвердження про план влади сьогодні вночі влаштувати провокацію для подальшого розгону Майдану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Три години тому:
Керівник Самооборни Майдану Андрій Парубій: Друзі! Кияни! Чоловіки!
Сьогодні ввечері і вночі треба бути на Майдані.
Є висока ймовірність штурму. Чим більше нас буде, тим легше захистити Майдан.
Власників авто закликаємо паркуватись перед барикадами.
План дій повідомимо зі сцени Майдану.
Відповісти
Щодня спостерігаю насилля, продажність суддів та корумпованість влади. Але завтра, коли беркутівець стане пенсіонером, а його діти студентами, то жоден мажор не зважить як той беркутівець служив, мажор буде гвалтувати, в т.ч. дітей беркутят, суди випускати на волю, а що тоді скаже своїм дітям той беркутівець, своїм згвалтованим та понівеченим дітям? Теж саме ми можемо говорити про продажних виборців, не один кандидат скупляє голоси, є ті хто йому допомагають, є й ті хто ці голоси продає! Що ж ви скажете своїм дітям, котрі шукатимуть, де заробити на шматок хліба, а діти ваших покупців чи «роботодавців» купатимуться в розкоші?
Відповісти
План мобілізації (Юрія Романюка) на випадок кровопролиття, до відома Банкової: Розрахунок на 16 січня 2014 року. - Івано-Франківська область може відрядити до 10% населення: - 140 000 активістів; - Львівська область - 240 000 активістів; - Тернопільська область - 100 000 активістів. ВСЬОГО: 480 тисяч !!! Термін прибуття до станції призначення у "Міжегір"ї" - 1 доба. Хтось має сумнів що мирного Майданупісля 16.01. вже НЕ буде, і тоді нас вже ніхто з вождів Не зупинить, у відповідь на кров? До зустрічі!
Відповісти
Заканчивай курить наркотики и бредить! )))

Получишь вместе с "активистами" пару раз палкой по жопе и всё сразу станет на свои места ))) 480 тис. активистов!!! Ха-ха-ха! )))
Відповісти
ну тепер ялинковичу не буде куди дітись!!!
Відповісти
Зорян Шкиряк
Друзі! В інтернеті розповсюджується ролік про якусь бронитехніку, що рушила на Майдан! Це - фейк! Це частина інформаційних провокацій влади, задля нагнітання ситуації та залякування громадян. Отже, ще раз повторюю. Вірити і реагувати тільки на інформацію зі сцени Майдану (дивіться пряму трансляцію), представників ВО "Майдан", лідерів опозиції та членів Штабу Національного Спротиву. Крапка. Якщо щось відбудеться - ми повідомимо. Наразі, все спокійно. Майдан переповнено людьми. Ми захистимо свою свободу і свої права. Якщо сунуться - відіб,ємося!Будемо оперативно повідомляти про події, що відбуваються на Майдані. Тримаймося! Все буде добре! Слава Україні!
Відповісти
ТРАНСЛЯЦІЇ
Завдяки дописувачам Євромайдану SOS маємо перелік прямих трансляцій . Користуйтесь!
http://espreso.tv/stream
http://spilno.tv/
http://5.ua/live
http://worldinfo.com.ua/news/11-maydan-v-kieve-pryamaya-translyaciya.html
http://www.ustream.tv/channel/rudomanov
http://www.youtube.com/watch?v=hxoQYAjMBPQ#t=72361
Відповісти
Останні новини
До Кабміну «підтягують» «Беркут»
15 січень, 2014, 21:44