Доній розповів, чому голосував за бюджет

Доній розповів, чому голосував за бюджет
Позафракційний народний депутат Олександр Доній проголосував за бюджет на 2014 рік, бо всі його пропозиції туди внесли.

Не вдоволений він лише процедурою голосування, ‒ пише Gazeta.ua.

«Я подавав пропозиції про виділення грошей на свій округ ‒ Коломийщину. На будівництво шкіл, лікарень, котли. Виділили 30 мільйонів гривень», ‒ зазначив народний депутат.

За його словами, у нього застереження тільки до процедури голосування.

«Я вважаю ненормальним голосувати за державний бюджет без обговорення. Навіть в самому бюджеті є багато неприйнятних речей. Тому моє ставлення до бюджету є доволі критичним. Але кожна фракція висувала свої пропозиції до бюджету, так і кожен мажоритарник. Якщо пропозиції включені, тому й було позитивне голосування», ‒ наголосив Олександр Доній.

Як відомо, Олесь Доній ‒ голова Мистецького об’єднання «Остання Барикада», Голова Всеукраїнського комітету захисту української мови, президент Центру досліджень політичних цінностей. Неодноразово був гостем гутірок під час фестивалю патріотичного духу «Бандерштат», що відбувається в Луцьку.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати ухвалили державний бюджет на 2014 рік. «За» документ проголосувало 8 волинських нардепів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, Олесь - дармова гречка велика спокуса.
Відповісти
сам собі яму вирив
Відповісти
Ну чому Іуда! Особисто я в даному випадку НЕ ЗДИВОВАНИЙ! А чому?

Все просто Доній позафракційний. Тобто до жодної опозиційної партії він не забажав піти або не покликали. Одне з двох) Третього не дано. Скоріше всього не покликали))))

Хотілося б особисто вірити, що Янукович не переможу на виборах 2015 року) А от Доній вже повірив що Янукович не переможе))) Значить гроші можна взяти вже або ніколи. Адже наступний бюджет вже на його думку прийматиме і виконувати новий президент і на його думку напевно опозиційний. Так так той самий який його не покликав в опозиційну партію))) ТО він вірно підмітив нічого в наступному році йому не світить! Значить треба брати в цьому))) ОСЬ все просто)))) Особисто я йому симпатизував! Але як колись було сказано всі люди мають свою ціну! Просто мораль у кожного різна)))
Відповісти
тарас чорновіл
Відповісти
доній немає чоловічого стержня все почалося як його побили депутати рагуліанали після цього він як дівчинка почав бачити команди чечетова
Відповісти
зрадник
Відповісти