Наливайченко назвав головного луцького освітянина кріпаком

Наливайченко назвав головного луцького освітянина кріпаком
Начальника управління освіти Луцької міськради Олега Гребенюка (на фото) голова політради партії «Наша Україна», колишній голова СБУ Валентин Наливайченко назвав кріпаком.

Про це йшлося у передачі «Підсумки з Віталієм Гайдукевичем» від 11 березня 2012 року на каналі TVi.

Нагадаємо, Гребенюк розіслав директорам луцьких шкіл лист, у якому інформує про історичну олімпіаду на тему «1812 рік та Україна». Олімпіада присвячена 200-літтю російсько-французької війни, яка у листі луцького чиновника названа «Вітчизняною війною 1812 року».

Олімпіаду проводять Посольство Російської Федерації в Україні, Представник Росспівробітництва в Україні за підтримки українського Міністерва освіти, науки, молоді і спорту.

У програмі «Підсумки з Віталієм Гайдукевичем» історик Олександр Палій розповів про причетність України до згаданої історичної події.

«Україна не була прямо втягнута у цю війну, на відміну від багатьох інших воєн у Європі. Зокрема на території України французи були лише на невеличкому шматочку Волині, і 15 українських козацьких полків, які були сформовані, це близько 60 тисяч вояків, вони не брали участі безпосередньо у бойових діях. Для українського народу, чесно кажучи, перемога Наполеона була б значно більш вигідна, ніж його поразка. Це зумовлено насамперед тим, що Наполеон в тих країнах Європи, які вдавалося захопити французам, скасовував дуже рудиментарні соціальні звичаї – кріпацтво насамперед», – зазначив Палій.

Тим часом, на думку Валентина Наливайченка, начальника освіти Луцької міськради є кріпаком.

«Про луцького чиновника я б сказав, що він дійсно кріпак, або ті, хто за ним стоїть, є дійсно кріпаками. Замість того, щоб розсилати листи або хоча б викладати в школах річницю Української повстанської армії, Українського козацтва, будь-якої іншої героїчної події, української, ми знову підіграємо, і люди-держчиновники українські, які дають державну присягу, підіграють «руському миру», – сказав Наливайченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100%, колись в школі він викладав в моєму класі історію і досить таки непогано, уроки були цікавими і мені дуже подобалися, але що з ним сталося тепер... влада змінює людей, а жаль...
Відповісти
В Україні освітяни - найнижча ланка бюрократичної машини. Їм можна тільки поспівчувати.
Відповісти
Одначе в кожної людини має бути почуття власної гідності. Тим більше, що освітяни відповідальні за майбутнє України.
Відповісти
Гребенюк - рекомендація голови міста Романюка.
Коментарів не треба.
Відповісти
Такий симпатичний чоловік, а веде себе, як останній засранець.
Відповісти
Таке враженя,що він його дибілом назвав.
Відповісти
Останні новини
Наливайченко назвав головного луцького освітянина кріпаком
12 березень, 2012, 10:43