У Києві лікарі готуються до потоку травмованих, - ЗМІ

У Києві лікарі готуються до потоку травмованих, - ЗМІ
У київській лікарні готуються до великого напливу пацієнтів. В палати доставляють додаткові ліжка.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на своє джерело в хірургічному відділенні Київської клінічної лікарні №18, яка знаходиться на бульварі Тараса Шевченка 17.

В четвер ввечері у відділенні почали доставляти ліжка у всі палати, ще шість місць облаштували в коридорі, обґрунтовуючи це можливим напливом пацієнтів.

Окрім того, "Українській правді" стало відомо, що державний телеканал УТ-1 відрядив 16 січня на нічне чергування на Майдан 6 осіб замість звичайних 2.

Як відомо, депутат Анатолій Гриценко оприлюднив можливий план штурму Майдану.

Керівник сил народної самооборони Майдану Андрій Парубій також оголосив про загальну мобілізацію у зв'язку з можливим силовим розгоном мітингу найближчими днями.

Як відомо, Партія регіонів та Компартія звільнили від кримінальної відповідальності "беркутівців", які побили людей на Майдані 30 листопада та на Банковій 1 грудня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що цієї ночі знову будуть розганяти :-):-):-):-):-)
Відповісти
да пора бы уже - "креатив" у "оппозиции" заканчивается, с баблом тоже непонятки - скоро все их фонды и ГО получат статус "иностранных агентов" - нужно успеть "спрыгнуть" и получить "образ жертвы в борьбе за демократию" перед работой "с биомассой" перед выборами 2015 года)))
Відповісти
человекоподобный друг мой менший называя биомасой людей в отличие от такого как ты ...имеющих свое мнение вы не делаете чести ни себе ни своим хозяевам хотя какая честь у ... ладно всяка скотинка созданая богом имеет право блеять
Відповісти
Причем, биомасса вонючая...
Відповісти
Останні новини
У Києві лікарі готуються до потоку травмованих, - ЗМІ
16 січень, 2014, 19:00